INSEMINARE 61

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

elena36, aniscaa - bine ati venit si sper sa stati cat mai putin la aspirante si sa ajungeti repejorrr la reusite. Dati-ne detalii despre voi ! Sa stiu ce trec pe prima pagina !

aruam - eu am facut stimulare doar cu ovamit. Am luat 1/2 pastila timp de 10 zile din z2 de cm. La prima stimulare am avut 2 foliculii de 22 si 20 mm si la a 2 stimulare am avut 1 folicul de 25 mm. La ambele stimulari am ramas insarcinata, la prima soldandu-se cu un avort menstrual.

e in burtica +36 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

eu tot astept sa mi vina ciclul odata sa incep stimularea.
vad k nu mi mai vine si nici n-am vreun simptom.
oricum, nu stiu de ce ma grabesc atatea, ca toata nerabdarea se poate transforma apoi intr-o mare dezamagire.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

viss,incearca sa fii optimista ,stiu ca e greu , noi suntem alaturi de tine si pentru bebelusul tau.
soricica,si eu a avut dureri de burta vreo cateva zile dupa IA dar fiecare organism reactioneaza diferit. mai ai rabdare cateva zile pana iti faci testul.
aruam, eu am facut stimulare di z3 pana in z7 , eco in z9 si IA in z12.
acum am vorbit cu dr.si am aceeasi schema de tratament si luna asta,deci maine z1 de stimulare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissia

viss,incearca sa fii optimista ,stiu ca e greu , noi suntem alaturi de tine si pentru bebelusul tau.
soricica,si eu a avut dureri de burta vreo cateva zile dupa IA dar fiecare organism reactioneaza diferit. mai ai rabdare cateva zile pana iti faci testul.
aruam, eu am facut stimulare di z3 pana in z7 , eco in z9 si IA in z12.
acum am vorbit cu dr.si am aceeasi schema de tratament si luna asta,deci maine z1 de stimulare .

Buna crissia.
Cu ce faci tu stimulare?

Mergi la inceput

buna ralucutza !
stimularea o fac cu menopur din z3 pana in z7 cate o fiola /zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena36 spune:

Incerc de aprox. un an sa raman insarcinata si la recomandarea medicului am facut IA in Szeged cu Dr Novak (vorbeste romaneste).Am facut stimulare din z4 pana in z8 cu Clostilbegit,din z9 Merional si Fostimon inj. si inainte cu o zi de IA am facut o injectie in burta.in ziua ineminarii am avut un folicul de 27 si unu de 17,proba de la sot de f buna calitate.Totul a decurs bine,acum astept ziua de 14,dar ma ingrijoreazadurerile de burta deoarece inainte cu 5,6 zile de cm mi se intimpla la fel.sper sa fie o coincidenta si sa am un bebe in burtica.Felicitari gravidutelor de pe aici si noi sa ne implinim visul cat mai repede.

Mergi la inceput

Citat:

buna ralucutza !
stimularea o fac cu menopur din z3 pana in z7 cate o fiola /zi.

Asa am facut si eu.

Anna - dr. Albu incepe stimularea din z2?
La ce ora faceai injectiile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Viss trebuie sa-ti zic ceva mai dintr-o bucata: optimism si calm este prea mult sa se ceara de la noi mai ales cand te doare burta sau ai scurgeri care te streseaza si infricoseaza!..
Dar pentru numele lui D-zeu nu mai umbla fara sens pe la toti doctorii carora li se pare ca vad sau nu ceva! In stadiul asta nu se poate vedea nimic cu certitudine si mai rau te baga in boala cu toate speculatiile! Echografia este o tehnica in care experienta e extrem de importanta. tu stii asta foarte bine. Nu te mai duce pe la toti doctorii fara 'talent", mai ales in stadiul asta de sarcina! ori vrei sa innebunesti?..Stai cuminte si ai rabdare! tine-te de utrogestan si no-spa (inclusiv injectabil) cu sfintenie! Nimeni , nici un doctor din lume nu ne poate ajuta acum cu mai mult. Am citit ca simptomele de extrauterina isi fac aparitia in genere cam la 7 saptamani. :-( Daca se intampla ceva ei nu au cum sa schimbe soarta sarcinii mai ales in stadiul asta. Trebuie sa intelegem asta si eu si tu...:-( Imi pare rau.

Anna stiu prin ce treci. si eu patesc la fel aici. Din 19 ianuarie , de la primul test de urina pozitiv, nu am putut confirma altfel sarcina. Nu se face beta, nu se da nimic-nimic pentru sustinere. te lasa sa astepti si sa hotarasca selectia naturala.:-( oricum eu am luat medicamente din tara (utrogestan si no-spa). Si eu astept eco de maine si s-ar putea ca maine sa nu fiu lamurita si sa astept si mai mult. Tine-te de tratament si ai rabdare, o sa faci si beta curand.

Anna si Viss sa ma iertati daca "am sarit calul" si am fost prea categorica, tin la voi si sfaturile astea mi le dau in fiecare zi si mie.

Sensibila, Alla multumesc

fetele

Mergi la inceput

ralucutza,nu are nici o importanta ora la care le faci,eu am intrebat pentru ca nu puteam face in fiecare zi la aceeasi ora si mi-a zis ca nu e nici o problema trebuie doar sa fie in ziua respectiva.asa ca daca trebuie sa incepi din z2 nu e pierduta luna asta

Mergi la inceput

Citat:

ralucutza,nu are nici o importanta ora la care le faci,eu am intrebat pentru ca nu puteam face in fiecare zi la aceeasi ora si mi-a zis ca nu e nici o problema trebuie doar sa fie in ziua respectiva.asa ca daca trebuie sa incepi din z2 nu e pierduta luna asta

Multumesc mult cris.
Eram un pic speriata.
Am sunat la farmacia Tei si mai au oferta la menopur 5+1 gratis.
Poate te intereseaza.

Mergi la inceput