Bravo Oani!!!! Pufuleti 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 17
evyme spune:
Ziua buna si de la mine!
Vad ca a fost cam liniste pe aici zilele astea...
Eu am fost ieri la mani si pedi, azi astept sa termine surioara mea serviciul ca sa ma si tunda (eventual poate si vopsit, daca mai are chef)... Ma pregatesc pt intalnirea cu bebe (sa vedem cand o fi)![]()
La noi nimic nou sub soare, bebe nu da nici un semn, desi saptamana asta am iesit de trei ori la plimbare, intr-o seara l-am pacalit si pe tati si am avut o partida de
![]()
In schimb, de vreo 3 zile misca mai putin... Dar si cand misca doare al naibii de tare
Azi noapte a stat numai in coastele mele 

si cum isi intindea picioarele cum tresaream eu.... 
38+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
AMR 2 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
evyme spune:
Am vazut si eu poze frumoase cu puiuti 
MagneB6 eu iau de 2 sapt la recomandarea dr, deci nu sunt probleme...
Leagan am si eu unul de la Fisher Price, poate o sa-i fac o poza si vi-l pun sa-l vedeti...
38+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
AMR 2 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
ioana_fota spune:

HAI OFE

HAI OANI

Gata am si eu flacoanele de aminosteril acasa m-am linistit, pana luni dim cand plecam la spital stam cumintele in patut ![]()
.Ce ma bucura si incanta cand va vad pe voi mamicile cum vb de puiutii vostrii,sper sa vb si eu la fel de al meu si sa nu-mi dea bataii prea mari de cap sa fie relativ cumintica
.
33+
Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306
cris_mario spune:
andre_lina,asteptam poze de la botez 

GARGARITZ sa cresti mare si sanatos!!! si sa o bucuri pe mami 
Andreea
36+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
AMR 3 saptamani !!! 
cris_mario spune:

HAI OANI !!! CURAJ!!!

Andreea
36+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
AMR 3 saptamani !!! 
Rebiana27 spune:
Cris.mario bine-ai revenit acasa!! Pupici si bubulinei! 
Cand ai timp, rogu-te, trimite-mi un PM cu tarifele practicate in spital dat fiind faptul ca tu ai nascut recent! Multam' anticipat! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
cris_mario spune:
am schimbat si semnatura,diseara pun poze 
acum fug in patutz la nani,cat doarme printesa 
Rebiana,iti trimit,mai tarz putin
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
analessya13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidepuiuti analessya ce a zis dr?poate nasti si tu azi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
Mamidepuiuti si multumesc pentru agitate. Dar...am fost la spital, am stat 2 ore la monitorizare, de fapt mi-au facut electrocardiograma la bebe care e bine si se pare ca ii place in burtica, erau niste contractii razlete, dar nu erau de nastere asa ca am ajuns acasa si ne vedem marti.Era dr meu, mi-a spus ca daca nasc maine noapte el e de garda si mai era si o obstretica draguta. Sa dea Dumnezeu, eu vreau sa nasc. Asa ca azi ma apuc iar de treaba si de curatenie generala, ma duc sa ma plimb, iar la noapte imi sechestrez sotul pentru
, desi nu prea am chef. Si obstretica a zis ca functioneaza si trebuie incercatAh, eram trei insarcinate peste termen. Cica e timp inca 2 sapt si 3 zile de la DPN
39
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007AMR in prelungiri de 1 zi
Doamne ajuta!
http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#
cristies spune:
Eu am predat Gargaritzul la buni si mai va citesc putin.
Bine ai venit acasa Nikole! Cu siguranta o sa fie bine cu ambele gaze. Pupici.
Doamne, fetelor, cand vad atata nepasare...Eu am avut noroc cu mama si cu Gargaritzu care stia el sa pape (facuse un curs intensiv in burtica). Si pentru restul... netul sa traiasca!
Cris.dogarel, eu am leagan cu vibratii, cred c pe=ala de l-a pus Bea, ca merge pana la 18kg. Daca e calm sta in el si o ora, am si eu timp sa intind rufe sau sa termin mancarea. Daca nu, adica daca zbiara din tot sufletul si-l pun in ala... vai de nervii mei.
Una peste alta cred ca o data ce mai creste va fi foarte bun, ca apuca jucariile alea... L-am luat de la mothercare, e vreo trei milioane jumate parca.
Ma duc ca iar il leagana sau nush ce-i fac acolo ca nu i se mai aude gurita.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cris.dogarel spune:
am mai vazut ca s-a atins un pic si subiectul meu prferat.... kilele
. eu le-am ascuns la semnatura la AMR
, dar nu m-a observat nimeni pana acum....
am vazut o chestie faina la fetele de la fulgusori; "mamici in actiune", au trecut pe prima pagina cate kile au, cate dau jos si unde vor sa ajunga. banuiesc ca e valabil pentru cele ca mine, care nu scapa asa usor de ele si tre sa faca ceva: mai fara dulce, mai cu abdomene si alte craceli
, etc
pana ne mutam toate la scutece si ne strangem mai multe fete in club, raman cu AMR meu.care sper sa scada
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13, si
Ana(2003)
AMR: 10 kile!
poze
povestea noastra

Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabriel