LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (134)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna dimi

poftiti la cafea.

La Multi Ani Nicolas Mihai !

scriu pe fuga ..ma pregatesc sa plec la servici..pe Edy il pregatesc sa meraga la bunici.

Capul spart ...pozele sunt cam socante dar nu e fost asa grav , nu a fost nevoie sa fie cusut..dar pentru ca este un DAR..
EU eram la servici..EDY acasa cu TATI...si ma suna tati..

Laura vezi ca Edy si-a spart capul ..ii curge mult sange , am umplut un prosop incerc sa ii opresc sangerarea astept sa vina mama ( asistent medical) si daca e grav mergem la spital.A alunecat si a dat cu capul in ..." de aici am pierdut eu firul...mi s-a facut rau de s-au speriat colegii ca am fost alba ca varul si ma treceau niste transpiratii reci si tremuram si nu mai imi simteam picioarele...nu stiu cat de repede am ajuns acasa ca era un ger si un ghetus pe jos ca ma si mir ca nu am cazut.
ajunsa acasa am constatat de fapt ca avea o taietuta in spate deasupra cefeai( eu care ma asteptam sa vad ditamai gaura..asa reiesea din povestirile scurte la tel cu sotu care zicea ca a umplut un prosop )am ras locul de jur imprejur a curatat soacra si l-a bandajat si a trecut nu era spart tare.
asta din repezeala lui Edy de a se arunca, grabit si nerabdator cum e a alunecat pe langa scaunul de la birou si a dat cu capul in coltul de la usa biroului.
cat asta a fost patania.chestia e ca plangea dupa bandaj desi nu mai avea nevoie de el.

sa va mai zic cate ceva de Edy..e mare fan instrumente muzicale, muzica p o p u l a r a, muzica usoara, acum ne bate la cap ca singurl instrument pe care nu il are e VIOARA.Fix vioara mai lipseste din casa dar probabil o va avea si pe aia.cine stie ce mare cantaret sau dansator va iesi cand va fi mare.
e in continuare fan animale..stieanimale pe care noi acum le-am vazut si auzit denumirea lor prima data si el le tine minte dupa ce le citesc o singura data, ii plac cartile cu povesti stie foarte multe povesti, si daca cumva vrei sa sari peste o parte din poveste nu poti pt ca repede te apostrofeaza si te corecteaza.

avem problema cu "S" si "H' CAND VREA IL SPUNE.de asta nici nu ma stresez prea tare."te iubesc=te iubec"..zahar=zacar..astia=atia, asta=ata"...daca vrea le poate spune corect dar ca pune sa un accent pe s sau h.noi il corectam daca are chef repeta corect dupa noi daca vrea sa se distreze pe seama noastra zice cum vrea el.

gata deocamdata ca intarzii la scarbici.

va pup

sambata placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Catalina sa-ti traiasca comoara!
Nicolas-Mihai

Pisikooo...ce mi-ai facut? Mi-ai adus aminte de perioada de conferinte si de multa agitatie...dar dezmatata? asa sunt eu? E drept ca mergeam des la piata sa caut oo proaspete si morcov tanar, dar numai pt ca sa fac mancarica la aragazul meu decrepit - cum mi l-ai botezat tu. (inca-l mai am)
M-ai bagat in melancolii...incat azinoapte citeam in forumurile vechi si cum am prins-o pe mess pe Iunia pe la 1 AM i-am bagat si ei un remember de acolo sa o melancolizez si pe ea.

Ane te invidiez la greu ca poti sa culturalizezi copilul in felul asta. De fapt...la asa mama...asa fiu. Numai vezi - nu-l duce tot la acelasi spectacol. (prietenii stiu de ceee....spun asta) Te-am enervat?

Jo sigur o sa reusesti sa-ti indeplinesti visul pana la urma, dupa cum te stiu eu, repede si cum vrei tu!!

Crina bravo pt Maya intelegatoare, Giulia nu e asa...e un continuu scandal, nu cedeaza nimic nici lui Raul, nici nepotelei mele de nici un an. Am privit cu drag pozele din locurile frumoase pe care mi le amintesc si domnisoara tot mai mare si mai frumoasa.

Laura bine ai revenit. Edy e un adevarat barbatel acum. Am vazut ca e pasionat de instrumente muzicale si ce concerte a dat el de sarbatori!!

Bianca eu cred ca si la noi in stup au fost unele fete care au respectat regula cu diversificarea tarzie si altele care nu. Eu am exagerat cu intarzierea...eram la 8 luni la nivelul altora de la 5-6 luni si a acceptat f greu orice aliment nou. Nu stiu ce as face, probabil tot asa. Oricum inainte de 5 luni nu as da altceva decat lapte.

Diana si eu te admir pentru ceea ce faci cu Alex, mai ales ca eu nu prea am rabdarea necesara.

Noi suntem bine, Giulia si Raul au scapat doar cu niste muci si raguseala, n-au facut febra, le-am dat doar oscilo si tantum verde si ceai cu miere si lamaie tot timpul.

Am o rugaminte. Capcaunul a hotarat sa bricoleze el impreuna cu RAul teatrul de papusi pentru ziua Giuliei si atunci o sa-i cumparam role. Am gasit www.fisher-price.com/fp.aspx?st=5576&e=product&pid=31580" target="_blank">rolele astea care ne plac foarte mult, dar la noi in oras nu am gasit si n-am gasit nici un site pe care sa putem comanda. Ma gandesc ca in orasele mari ar putea sa fie prin magazine si ca poate ati vazut, sau vedeti cand cautati cadouri pt ai vostri si-mi spuneti si mie.

Mergi la inceput

Stai ca am uitat sa va indemn pe cele care ati serbat deja copiii sa puneti poze :
albumul de 3 ani va asteapta si eu o sa va stresez tot mereu pentru ca sa vedem cat mai multi puiuti de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna!

Deja s-a dat start la aniversari iar eu am ramas mult in urma. Vreau sa le urez LA MULTI ANI tuturor copilasilor nascuti in februarie pana acum, sa fie sanatosi si sa-si bucure parintii.
Si pentru ca e trecut de miezul noptii, LA MULTI ANI pentru Maria Tzunei si Nora lui pisi!

Stefimic, felicitari, sa-ti traiasca minunea!

Noi suntem ok. Maya nazdravana ca de obicei, are momente cand e cumintica, mai face si prostioare, crize si fite, dar astea mai rar si in special cand e obosita. Ma termina cu exprimarile ei mega-corecte "ma poti ajuta", "sunt pregatita pentru a merge afara"..te doare capul...Pe de alta parte i-au mai intrat in vocabular unele cuvinte pe care speram sa i le scoatem. Mi-a zis o data "mami, ma doare ceva in c-r", foarte serioasa. I-am explicat eu ca 'fund' e un cuvant mai potrivit dar s-a mai repetat. Mai lucram la asta.

Eu am ajuns la mijlocul sarcinii...cand oare au trecut 20 de saptamani?

In privinta cadoului de ziua ei, pana acum nu mi-am batut capul, dar se apropie - ma tot gandesc si eu la role, sau la bicicleta din aceea cu roti ajutatoare, ramane de vazut. Eu visez, dar la capitolul finante martie nu se anunta foarte promitator. Ea are o tricicleta care deja e mica pentru ea. Am pus-o o data pe o bicicleta de care ziceam la un magazin si ajunge foarte bine la pedale.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 20+

Mergi la inceput

Noapte buna si duminica placuta!

Vine doi! 20+

Mergi la inceput

Sa ne traiasca sarbatoritele:
Nora-Ioana
Maria-Teodora
Maria-Alexandra

Sa va aduca numai bucurii si zambete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI NORA,MARIA TEODORA SI MARIA ALEXANDRA!SA TRAITI, SA FITI FERICITE,SANATOASE SI IUBITE

STEFIMIC SA ITI TRAIASCA PRINTESA SI SA FIE PAPACIOASA!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Vai, azi-noapte eram prea obosita si n-am realizat ca sunt 3 sarbatorite nu 2.
LA MULTI ANI, MARIA ALEXANDRA Petrecere frumoasa azi tuturor sarbatoritelor!

Vine doi! 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

hello

LA MULTI ANI NORA IOANA, MARIA TEODORA SI MARIA ALEXANDRA ! SA FITI FERICITE, SANATOASE SI IUBITE!

ma duc sa imi beau cafeaua ca de la ora 7 inca nu am apucat si nici mancare nu am facut si m-am invartit dupa fundul barbatilor mei toata dimineata cand dupa Edy cand dupa ta-su si deja e 10.30.acu i-am trimis de acasa sa cumpere martisoaresi sa mearga la bunici sa le dea ca maine nu se intalneste cu niciuna.

va pup ca ma striga o gasca din bucatarie.

duminica frumoasa si distractie placuta sarbatoritilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamaaaaaaaa rusine sa-mi fie!!!!!!! Am ramas in urma cu urarile!

Sa-i dam drumul:

LA MULTI ANI ,ALEXANDRU EDUARD!
LA MULTI ANI, RALUCA IOANA!
LA MULTI ANI,ANDREI!
LA MULTI ANI,IULIA MAYA!
LA MULTI ANI DAVID DANIEL!
LA MULTI ANI, ELIANA IOANA!
LA MULTI ANI,ALEXANDRU!
LA MULTI ANI, MARK ALEXANDRU!
LA MULTI ANI, ALEXANDRU STEFAN!
LA MULTI ANI,ALEXIA!
LA MULTI ANI,ANASTASIA!
LA MULTI ANI,RIANNA!
LA MULTI ANI,ROBERT!
LA MULTI ANI, FABIANA MIHAELA!
LA MULTI ANI,NICOLAS MIHAI!
LA MULTI ANI, MARIA ALEXANDRA!
LA MULTI ANI ,MARIA TEODORA!

In alta ordine de idei multumim foarte mult pentru urarile facute!

Asa.....acum despre noi.....

ieri i-am serbat ziua Anei. A fost tare fain! Era asa fericita....

A dansat ,a cantat(karaoke), a fost luata in brate de printesa(animatoare) si de clown, a fost pictata pe fata si pe maini.Nu are emotii,nu stie ce este jena.....cu mine nu seamana...

Despre Tudor..ce sa va zic? Are la 5 luni 8.5kg,68 cm. Este luna mea plina....este sumo(asa i-a zis pediatra) Daca te uiti la el nu pare gras dar daca faci imprudenta sa-l iei in brate esti terminat.Este ca atunci cand cineva iti spune sa ridici niste haltere din plastic iar ele sunt de fapt din otel.Este foarte cuminte.Mananca,doarme si rade.Nu prea stie sa planga.Este foarte adevarat ca nici nu prea gangureste.Asa era si Ana si acum imi sparge creierii ce logoree are.

Despre mine....m-au sunat de la birou...pareri de rau....rugaminti....m-am intors. Sa vedem pentru cat timp. Si asa ca o ironie a sortii...de cand m-am intors la servici curg si ofertele. NU am vrut insa sa ma duc.Aici m-am inteles cu ei pentru un super program. Ma duc de la 8.30 la 14.30.(in conditiile in care ei incep la 9.30si termina la 17.30}Salariul e mai mic.O data din cauza programului a doua oara din cauza crizei.Nu le pot avea pe toate.Imbin si eu utilul cu placutul.

Va pup si promit sa fiu mai activa!

Mergi la inceput