LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (134)
Raspunsuri - Pagina 20
gabi78 spune:
LA MULTI ANI MARIA SI NORA! Sa fiti sanatoase si voioase!
Noi serbam de ieri si vom termina maine .....
Sa aveti o zi placuta si insorita!
Sa il ajutam pe Andrei!
ralualexandrei spune:
La multi multi ani cu sanatate pt:
Maria Alexandra
Maria Teodora
Nora Ioana
Gaby petrecere frumoasa in continuare,petreceti ca-n povesti 3 zile si 3 nopti.Astept dovezi(poze)
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
kmi78 spune:
LA MULTI ANI DOMNISOARELOR NASCUTE ASTAZI: MARIA, NORAH, MARIA!!! Sanatate sa va dea Dumnezeu!!!
tzuna spune:
MUltumim tuturor pentru urari si va dorim si voua multa sanatate si fericire in sanul familiei.
Noi suntem bine cu totii. Pana la urma am fost inspirata cu sarbatorirea Mariei mai spre inceputul lunii caci raceala( a se citi doar mucii verzi) persista si nu m-as fi riscat sa invit o gloata de copii mici la mine in situatia asta. asa ca m-am hotarat- maine ii fac exudat nazal si nu merge la gradi cel putin pana miercuri. In functie de rezultat vedem programul pentru sfarsitul saptamanii.
Ce le dati voi copiilor pentru muci deosebit de verzi si curgatori dc nu au si febra?
Maine vin si bunicii la noi care au zis ca vin apoi ca nu mai vin si acum cica iarasi vin. Vedem maine. Nu stiu cat vor sta mai ales ca le-o las pe Maria pe cap care e putin mataita zilele astea. Ei cam atat. azi la 16.20 dormeam de rupeam cu sotul si gaza din dotare (ea in patutul ei, noi pe canapeaua din camera ei ca acolo e cel mai liniste) iar acum 3 ani nasteam un bot mic si urlator. Pana la urma le aranjeaza Dumnezeu pe toate.
Perla din seara asta: Maria "tati e destept" eu am crezut ca am auzit gresit si intreb"ce-ai spus?" Maria- "pai ca tati e destept si frumos" am murit de ras.
De aseara ne inebuneste ca ea vrea sa fie un pui mic de pinguin si sa alunece pe gheata. In seara asta ne-a aratat cu sare in apa inchetata si cum mananca cu pliscul de pe jos.
ane2200 spune:
Nora
Maria
Maria Alexandra
Gabi, distractie placuta in continuare.
Tzuna - sanatate multa Mariei. In caz de nas curgator, eu dau doar cu spray cu apa de mare si curatat nasul de cate ori ma lasa printul (ceea ce nu se intampla prea des)
Cam atat ca iar scriu pe laptop si ma face cu nervii. Noapte buna tuturor
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Biara spune:
Dragi mamici,imi cer scuze ca dau buzna asa dar am si eu o maaaaaaaaare rugaminte la voi daca ma puteti ajuta sa-mi maresc plantatia de cafea adica sa-mi dati un vot aici : reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-bianca78/, va multumesc din suflet. Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
un vot pentru o cafea :)
Kitty spune:
Sophia-Antonia
Tudor-Stefan
Haideti fetelor cu pozele de la aniversari sa ne inspiram si noi!!
Tzuna, sanatate Mariei sa treaca repede si usor! Si sa va traiasca si tati asa frumos si destept cum este!
Loradin, iti doresc sa fie totul bine si acasa si la servici!
Crina_mio spune:
,neata
Ce mai sarbatoare am avut wk asta ... si astazi o tinem tot asa, sa ne mearga bine toata saptamana
Maria Alexandra
Maria Teodora
Nora Ioana
Sophia-Antonia
Tudor-Stefan
Sa fiti sanatosi si norocosi, sa va bucurati de tot ce-i mai bun in viata!!!
ioanaradu spune:
La multi ani sarbatoritilor! Sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parintii!
ioanaradu spune:
acum ... pt mamici:
La multi ani de martisor! Sa aveti cea mai frumoasa primavara, sa nu se lipeasca virusii si virozele de voi, sa fiti cu totii voiosi, voinici!!!