LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (134)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

www.youtube.com/watch?v=SNnqLLcZ4Sc" target="_blank">La multi ani de 1 Martie!!

Ne-am trezit, am spus din nou Giuliei ca e ziua martisorului si trebuie sa dea martisoare ingrijitoarelor de la cresa, ne-am imbracat si cand a fost gata ma intreaba capcaunul: fata asta nu are febra? (era si foarte smiorcaita). Pun mana pe ea, da...era f calda. Ii pun termometru, merge spre 38. Am ramas acasa. Concluzia Giuliei:
Mama, azi nu-i ziua martisorului, e ziua termometrului, DA??

Deci..dupa alarma falsa de saptamana trecuta, cu amandoi copiii cu muci si ragusiti - ieri am concluzionat ca Giulia e mai rezistenta ca si Raul pt ca ieri el mai era ragusit si ea nu mai avea nimic. Se pare ca nu e asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Va uram si noi o primavara cat mai frumoasa,sanatate, bucurii si tot ce va doriti.

NASUL Mariei- noaptea nu-i curge deloc prin urmare dimineata i-am luat exudat nazal dar era destul de uscat pe acolo. La jumatate de ora dupa mucii curgeau siroi si erau cat se poate de verzi. Cu nazomer ii dau si eu si o aspir.Ea chiar sta la aspirat, acum sufla bine si nasul dar tot nu scapam de muci.

Albumul de 3 ani. Cine a facut albumul imi poate muta va rog si mie pozele? Ca eu le-am pus in albinute si bondarei 5 pentru ca am sarbatorit-o printre primii si nu era inca un album special. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput