LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (134)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani, ANA!
Sa fii sanatoasa si voioasa!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Acusica am citit

Sa iti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si norocoasa, iar tie Cata refacere rapida si usoara!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Carmen cu intarziere iti urez si eu La multi ani cu multe, multe bucurii!!!

La multi ani si pentru domnisoarele Anastasia , Alexia si Rianna !!! si pentru sarbatorita de astazi Ana!!! Sa fiti sanatoase si voioase!!!

Nu mai stiu daca ne-a zis Catalina cum isi va boteza fetita, dar orice nume ai avea, bine ai venit printre noi. Sa fi sanatoasa si papacioasa!!!

Diana – felicitari pentru rabdare si inventivitate. Si multumim ca ne arati si nou, ca ne mai inspiram. Trebuie sa fie tare mandru Alex cu o asa mamica Alex pe obrajori, sper ca a trecut alergiasi dr. tau sa nu aibe dreptate. Cat despre fisa aia, nota 10 ar fi prea putin, Maya daca ar vedea asa ceva habar n-ar avea ce trebuie sa faca (spre rusinea mea). Cum stai cu antrenamentele pentru maraton??? Bicicleta din aia ca a lui Alex cu roti ajutatoare vrea si tati pentru Maya. Sper sa fie si ea incantata. Are tricicleta dar nu pedaleaza. Am zis sa-i demonteze suportul ala de la picioare ca sa nu o incomodeze si sa o lasam sa pedaleze pe aia inainte de a trece la bicicleta.

Gabi – pup Bianca dansatoare si pe flacaul Tudor. Ce dulci sunt cand merg amandoi de-a busilea prin casa. Esti o fericita. Yami, yami ce bunatati o sa prepari tu acolo sambata. Ne primesti si pe noi???

Siuta – dar pozele cu domnisoara ta sarbatorita?!?!?

Andra – au iesit bune pastele alea crosetate de tine?!?! Sanatate la toata gasca vesela. Si muci si adolescenta si criza economica... pai ce ingrediente mai vrei pentru o distractie pe cinste?!?!

riloasa – spor la vanzare si daca tot participi la sedinta foto, sa ni le arati si noua sa-ti vedem nazdravanii tai inotatori.

Pisik – cum e Nana? sper ca i-a trecut raceala micul geniu in matematica. Jocul cu soricelul nu e chiar in trei, o las pe ea, doar ca atunci cand mi-l arata nu o contrazic. E intr-adevar simpatica. Saptamana asta a avut-o drept jucarie pe Ioana (cu care nu se mai vazuse de la inceputul lui ianuarie), asa ca nu l-a pomenit de loc pe soricel. A intrevat-o sora-mea ieri daca-l mai are si a zis ca probabil a ramas la mioveni. Au bufnit toti in ras, ca nu se asteptau la raspunsul asta, si mai ales la acel probabil. Iar despre ruptul de la Rucar, e ok deocamdata. Cred ca bucuria de a se zbengui in voie la Rucar printre animalutele care-i plac si de a sta cu verisoarele ei, e compensata de bucuria de a sta cu mami si cu tati. Asa ca e la fel de bucuroasa vinerea cand o aducem acasa ca si duminica cand o lasam acolo. Ddeocamdata cred ca e combinatia optima pentru ea. Noi ne-am dori sa stea mai mult cu noi si de asta ne-am hotarat sa o inscriu la camin de la toamna. Ramane insa de vazut cum se va adapta.

Ioana –ti-as zice sa zici STOP la toate problemele si nebunia de la serv, dar din pacate cred ca la marea majoritate dintre noi e cam la fel. Oare unde-om ajunge cu ritmul asta zapacit?!?! Sper ca pana la urma firma sa gaseasca locatia cea mai "roz" pentru tine si va urez sa va mutati cat mai repede in casuta voastra. Mateiu exilat, sigur o sa-i fie bine acolo, mai greu de voi. Dai dimineata o cafea, asa de dragul vremurilor trecute??? Si zic si eu ca Diana, ce bine-mi pare ..... nu mai spun ca ma injurati, dar si eu ma ofticam ca nu am net la serv. sa stau cu voi pe confe.

Laura – subscriu la cele zise de Delia, mi-e dor de povestirile tale despre traznaile lui Edy.

Kitty – pai cred ca e de bine ca nu se ataseaza doar de un singur obiect/jucarie. Maya a avut o perioada in care umbla cu un winnei ori unde se ducea, dar in ultima perioada e axata pe bebelusi,trebuie sa aibe cate unul, dar nu are neaparat preferinta pentru vre-unul dintre ei. Chiar am luat plasa de craciun i-am luat un bebe din ala cu nu stiu cate functii, am dat destul de mult pe el si nu l-a apreciat sau s-a joacat mai mult decat cu orice alt bebelus simplu. Ei ii sunt la fel de dragi toti. Cand ne-a zis Tzuna de asta, eu deja il comandasem, dar acum m-am lecuit. Si apropos de bebelusi, daca in decembrie/ianuarie nu o lasa pe Ioana sa-i ia nici unul acum are grija sa aibe cate doi, unul si pentru Iana. Si-mi zicea sora-mea astazi ca e atat impaciuitoate acum, si cedeaza orice in favoarea Ioanei, ca ea e mare si intelege, iar iana-i mica si nu stie.

Rebiana – sanatate lui Luca. Credeam ca daca-s vaccinati nu mai fac asa ceva, macar bine ca e o forma usoara. Tu mai ai mult pana la intalnirea cu "dulcea si frumoasa ta printesa rozalie"??

Ane – felicitari lui Raul pentru rabdarea de a vedea un spectacol intreg. Raul si spor la strans bani pentru laptop. Si eu ma gandeam sa o duc pe Maya, dar mi-e teama ca n-o sa reziste tot spectacolul. Cu autobuzul ma tot intreaba si Maya cand mai mergem. Am adus-o intr-o sambata cu autobuzul de la Rucar si a fost tare incantata, desi la inceput mi-a luat amandoua mainile si mi le-a pus in jurul ei. Cred ca i s-a parut ciudat ca erau scaunele inalte si vedea stradaasa de sus .

Kmi - sanatate Timeei.

Tzuna – sper ca raceala rebela a Mariei sa fi trecut,. Iar poze am pus (poate prea multe, dar nu am timp sa selectez asa ca incarc la gramada) aici si aici

Cam atat, m-am lungit cat pentru lunile in care am absentat, asa ca stiu ca nu ma injurati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna seara

Felicitari Stefimic! sa va traiasca fetita sa fie sanatoasa si mancacioasa si refacere rapida!

acum nu stiu ce sa zic... va lipseste "gura mea mare" ? si voi imi lipsiti mie foarte mult doar ca nu mai am atat timp cat as vrea eu..iar putinul timp liber pe care il mai am prefer sa il petrec cu Edy.iar seara uneori adorm inaintea lui( specific ca inca doarme cu mine!) spre rusinea mea inca adoooor sa il stiu langa mine in pat.

despre povesti cu traznaile lui Edy...ehe as putea scrie o carte.
sunt foarte multe ...nu departe a fost ieri dimineata cand l-am trezit sa mergem la gradi si imi zice ridicandu-se in fund si gesticuland din maini:
e:azi asai ca nu mergem la gradi?
eu:"pai cum sa nu mergem? azi e miercuri nu e sambata sau duminica!
e:'pai tu nu vezi ca eu am febra?"
eu:'unde ai febra tu? la urechi?
edy punand mana pe urechea:" daaa daa uite vezi am febra la urechi deci nu pot sa merg la gradi azi!"

alta faza superba a fost nu de mult pe drum spre casa de la gradi el si soacra-mea:

bunica-sa:" Edy ai mancat ceva azi la gradi?
Edy:'NU!"
B:"PAI CUM NU AI MANCAT AI STAT FLAMAND TOATA ZIUA?"
E:"DA! nu am mancat nimic!"
B:" nici supa cu taitei care e preferata ta?
E:"poate la un "momendat" am mancat supa!"

si mai sunt dar acum chiar nu imi vin in minte...sunt prea obosita la ora asta dormeam de mult.

oricum spun : La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor din ultimele zile si din zilele ce vor urma daca nu apuc sa intru.
vad ca prin ceata tastatura si Edy asa fain doarme in pat langa mine ca nu rezist sa nu ma duc la culcare.

am pus poze chiar aici
http://good-times.webshots.com/album/576848922ciMTNd

sau la semnatura ar trebui sa fie.

Pisi... chiar imi e dor de o confe..pe bune, ca pe vremuri.. si nuuu sa sti ca la lucru nu mi-au legat limba tot asa mult si repede vb..stai linistita nu m-am schimbat deloc.

gataaa ca nu mai pot ..parca am nisip in ochi.

va doresc o noapte linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

super tare Edy.

Noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Buna,
Fetele am si eu nevoie de cineva care este din Hunedoara, ma puteti ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

FELICITARI STEFIMIC!
Multa sanatate si tie si buburuzei mici.

Si asa eram emotionata azi, a mai nascut si Catalina si mi-am amintit cum eram eu in prima zi dupa nastere, mai cad in borcanul cu melancolie si ca face fica-mea 3 ani duminica.... si acum si la scoala m-au impresionat pana la lacrimi copiii. Toti, dar toti chiar si baietii cei mai nazdravani au lucrat azi si au dat tot ce era mai bun ca sa faca o lucrare deosebita pentru mama. Au desenat in Paint, au decupat desenele, le-au trecut in word, au compus poezii. Deci noi femeile (mamicile de fapt) suntem cele mai iubite pana la urma.

Am citit perlele lui Edy, am vazut pozele dragute cu dulceata de Maya si ma duc sa-mi recuperez gaza de la gradi. Afara e soare si placut. Cred ca ne mai oprim prin parc si-om ajunge si noi acasa pe la vreo 6pm. Sunt cam obosita in ultima vreme. In week-end vreau s afac atatea si pana la urma nu termin nici treaba si nici nu ma odihnesc. Dar ce ma plang voua... sigur sunteti in aceeasi situatie sau mai rau. Eu macar mai am cate o dupa-amiaza cand sunt libera si chiar conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna fetelor!
SA fie sanatoasa bebelina de Stefimic!

MAi, poate am eu nevoie sa-mi improspateze cineva memoria. CAnd eram noi in plina diversificare cu puiutii, tot asa eram, ca daca dr zicea de la 4 luni era litera de lege, sau am uitat eu si am retinut doar fazele in care veneam fiecare cu cate un link cu tot felul de idei...
M-am crucit la grupul lui Andrei. Bebei alaptati si diversificati la 4 luni, la 6 cu carne... Si unde pui ca daca am zis ca mi se pare aiurea, mi-au dat si peste nas.

De la noi nu prea sunt noutati, suntem in arest la domiciliu. Ninge incontinuu de 2 zile.
LA multi ani pentru toti sarbatoritii!!!

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Cu chiu cu vai mi-am reparat netul si acu fac trecerea in revista.

Stefimic sa-ti traiasca puiuta sa fiti sanatosi cu totii si sa fie papacioasa si necolicioasa!!!

Astazi deja este ziua lui Nicholas Mihai puit de Suzy asa ca La multi ani mukta sanatate si tot ce-i mai bun din toate!!

Mey dar ce inspirata sunt la 2.25 am nu-mi vine sa cred,de la noptile nedormite mi s-o fi tragand

Crina pastele au iesit asa de bune incat imi venea sa ma iau la palme singura deoarece dintr-o cratita de 6l n-a ramas nimic dupa navala termitelor.In seara asta de exemplu a trebuit sa ma duelez cu ei ca sa-mi apar ingredientele si sa pot termina mancarea,astia intr-o zi ma devoreaza si pe mine te pomenesti.
Am admirat printesa dulcept ea.

si pt Edy ,Laura ,dar pozele alea cu capul spart zau ca mi-au strans inima,sa zic ca Edy al meu si-a sfasiat urechea cand dormea,drept rezultat acum paturile lor nu mai au nici un fel de tablie,uite asa.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput