LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (134)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Gabi, notat, multumesc frumos!

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani Rianna! (si de la voi asteptam vesti)

La Multi Ani Carmen! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita! Sa iti aduca Dumnezeu tot ce iti doresti!

Mult succes in afceri Absoluta si Riloasa!

Vazut pozele cu Maya (super copilarie are acolo) si am vazut si ce istet e Alex (sigur e la super avansati )

Cris multumim pentru aprecieri.

Rebiana sanatate multa!

Ioana succese profesionale si felictari pentru Matei!

Personaje imaginare are si Tudor "leu si dinizauru". Uneori mai sunt niste "albine care inteapa foarte tare". Leul si dinozaurul sunt prin diferite colturi si fie sunt admonestati, fie fugim de ei, dar albinele sunt mereu acolo unde e ceva ce ii cer sa imi aduca: "nu pot aduc scutecel, e abinele acolo si ma inteapa", "nu pot iau servetele, ma inteapa abinele" si tot asa ...

Tudor a avut cateva zile cam ciudate si s-a culcat la 12 noaptea si s-a trezit la 7 dimineata, iar dupa-amiaza a dormit fie 4 ore fie o ora jumate .... aseara s-a culcat pe la 10.30 si acum inca doarme (dorm amandoi, spre norocul meu) dar cred ca si vremea este de vina ... e innorat si mohorat.

Sa aveti o zi usoara si placuta. Dupa cum se poate observa eu intru dimineata pana se scoala trupa pentru ca altfel nu mai apuc.

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

La multi ani Riana si Carmen!!! sa fiti sanatoase si sa va bucurati de pui!

deci sa va dau o cafea, asa ... de dragobete. pt slabute avem praji cu ciocolata, pt mai putin slabute avem ceai.

prieten imaginar matei nu are. zicea uneori: uite un catel acolo sau da-mi lapte sa dau la pisicuta, dar nu i-am dat atentie. insa nepoata noastra de 6 ani are 2 prieteni imaginari. intai a fost unul ... berzi, pe la 4 ani. anul trecut la mare, berzi l-a adus si pe prietenul lui ... waly. i-a cazat in baie, le da de mancare. ai ei intra in jocul ei. mie nu mi se pare ok.
cat despre atasamentul fata de alte si alte obiecte ... eu cand eram mica, aveam o rochita cu bretele care dc disparea, se darama casa. de la 2 ani pana la 5 ani, indiferent de anotimp, rochita in bretele era prezenta dc aveam musafiri sau dc mi se punea mie pata.

sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza,

Rianna

Obiecte de care sunt atasati - Alex inca are paturicile fara de care nu doarme (ma rog, daca e foarte obosit si pica de pe picioare la propriu, doarme si fara ele ) - una e la gradi permanent, cealalta e acasa. Peste zi la gradi nu are treaba cu ea, seara o mai cere pe cea de acasa, dar nu are probleme in a o pune la spalat daca o vede murdara sau nu ii place cum miroase, sau a o lasa la uscat daca e uda.

Si mai are un set de plusuri mici - pisici in general, pe care le mai plimba la gradinita, si acolo sta cu ele in sala de clasa (intr-o vreme le cerea si la masa, acum mananca singur ) nu vrea mereu aceeasi jucarie, le ia cu schimbul, in general cere una singura (dar se poate intampla sa ia si doua)... e vizibil in ultima vreme ca nu mai simte asa mult nevoia sa le tina lipite de el.

Nu stiu de la ce a facut Alex o alergie destul de urata, i-am dat Claritine o saptamana, i-a trecut, si cand am oprit Claritine-ul i-a "rasarit" din nou. Nu am nici cea mai vaga idee de la ce ar putea fi, detergenti n-am schimbat, alta mancare decat de obicei nu i-am dat... mai stam cateva zile cu Claritine si daca tot nu se potoleste mergem la un set complet de analize de alergie (uf, mi-a zis medicul meu ca e destul de mare probabilitatea sa aiba si el probleme...)

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

In primul rand vreau sa urez La multi ani sarbatoritelor de ieri, Anastasia si Alexia, precum si celei de azi, Rianna. Sa va dea Dumnezeu mult noroc in viata.

Carmen - sa ti se indeplineasca tot ceea ce-ti doresti.

Am vazut o gramada de poze superbe cu Maya, Tudor cu a lui surioara . Ce repede au crescut copiii astia. Parca ieri erau bebelusi si se tarau precum Bianca, iar azi....

Diana - felicitari lui Alex pentru fisa. baiatul inteligent.

Ioana - sa dea Dumnezeu sa va indepliniti toate visele - si cu serviciul si cu gradinita lui Matei Radulescu Cuminte (f frumos nume are baiatul tau )

Rebiana - multa sanatate lui Luca. Sa speram ca trece repede, fara alte urmari.

Andra - sanatate multa si voua. Bine macar ca au scapat copiii de raceala.

Riloasa - bafta multa cu covrigaria

Kitty - ce te ingrijorezi ca schimba obiectele de atasament? Stii ca femeile sunt mai "nestatornice", mai rar unele cu "fixatii".

Despre noi - suntem bine, Raul isi manifesta personalitatea din ce in ce mai mult, desi intelesesem ca perioada "rebela" e de la 2,5 ani la 3 ani. Probabil vrea sa recupereze acum ce n-a facut in ultima jumatate de an. E fan plimbat cu autobuzul, in fiecare zi vrea sa mearga undeva, si nu mai vrea sa coboare cand ajunge la destinatie. Cu sania nu am avut succes toata iarna, vroia sa ma traga el pe mine, dar el nu a stat pe sanie decat maxim cinci minute. La fel cu patinele - ii place sa se uite la mine cum patinez, dar daca l-am pus pe gheata, a inceput sa tipe ca el aluneca si nu vrea. in schimb acasa, in fiecare zi "patineaza" si imi povesteste cum o sa faca el cand va merge la patinoar. A avut si exemple concrete acum, ca tot e Olimpiada de iarna si ne-am uitat la concursurile de patinaj. Ii place sa-i citesc povesti - a facut fixatie pe 101 dalmatieni. Intr-o seara am ajuns mai tarziu acasa si el deja se culcase - mi-a povestit mama ca ii citise el povestea, nu a lasat-o pe ea sa citeasca . Ah, si l-am culturalizat, l-am dus la opera. Nu va inchiuiti ca la Traviatta. Am profitat de faptul ca Opera din Brasov are in repertoriu spectacole pentru copii si am vazut Micuta Dorothy si Degetica. Pe luna martie vad ca au schimbat programul, si spectacolele pentru copii vor fi miercuri dimineata, nu duminica cum erau inainte. In rest toate bune si frumoase, astepta sa vina iepurasul ca sa plece la Tusnad - asta a fost lait-motivul iernii "cand se topeste zapada merg la Tusnad". Ah, si are pusculita, in care strange bani sa-si cumpere laptop. Cum ne vede ca umblam cu bani, cum ne cere un leu pt laptop.

Hai ca m-am intins si mai am de lucru.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

fetele cu afacerile, multa bafta!

riloasa v-ati gandit sa faceti si livrari? noi in fiecare zi ne gandim la gogosi ... covrigi ... etc ... etc. singura pb este: cine ia? de unde?
cum ar fi: comanda - 50 de covrigi. (sa stii ca dc faci chestia asta si doar asa ... just for fun ... nu vreau comision de idee, dar 100 de covrigi gratis vreau)

kit asa-i ca am scris putin? pai m-am gandit ca dc scriu, poate scriu si alte cumetre si sa ajunga bitzii la toata lumea.
aaa ... si sa stii ca mie nu-mi pare rau ca nu se mai fac conferinte. acum n-as putea sa mai particip si decat sa-mi rod unghiile ca voi va hliziti si eu nu ... prefer sa stiu ca nu se fac. asa, sa moara si capra vecinului!

sanatate bolnaviorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani Carmen !
La multi ani Rianna!
Sanatate multa va dorim !

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Citat:
si sa stii ca mie nu-mi pare rau ca nu se mai fac conferinte. acum n-as putea sa mai particip si decat sa-mi rod unghiile ca voi va hliziti si eu nu ... prefer sa stiu ca nu se fac. asa, sa moara si capra vecinului!

Ca sa fiu rea, ca eu sufar de mult de treaba asta: deci a murit in sfarsit si capra veciului

Carmen

Si multumim si pentru aprecieri

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Va multumesc mult, fetelor, pt urari !!!

Va invit la prajituri si pateuri cu branza / mere, sucuri, cappucinno, ceai...Avem di tati.

La multi ani sarbatoritei de astazi Riana !

prieten imaginar Noi n-avem, in schimb avem o broscuta de plus de care s-a atasat teribil, "bebe boasca", era de fapt un plus cu un broscoi mai mare si unu mic, puiutul,c bebe boasca doarme, ar sta in brate mereu, l-ar lua peste tot(la cresa nu poate sa-l ia ca i-l iau copiii, stie si ea treaba asta, o mai "speriem" si noi), asta ne-ar mai trebui, sa pierdem broscuta...ne-am dus pe copca!!!
Deoarece pe acel broscoi il plimba peste tot, se murdareste ff repede, si avem scandal in noaptea in care e pus bebe la uscat...de dimineata e atat de fericita ca e gata curat si mai ales uscat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Multam' fetele!
Diana medicul a zis ca e rubeola (desi am facut ROR-ul!!) ~ are bubite marunte, roz f deschis; din fericire e o forma f usoara. A facut febra cateva nopti inainte de eruptie si asta-noapte deloc. Luca e activ si daca n-as fi vazut bubitele n-as fi dat importanta deloc.
Eu am facut, copil fiind, rubeola.. slava Domnului!!
La multi ani sarbatoritelor!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput