LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (134)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Off topic

Poate sa ma ajute cineva cu un modell de tricicleta cu roti sanatoase ...care sa mearga si pe gropi sau pietre

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007 ............. Poze

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Noi avem www.magazine-online.ro/piticulvesel/triciclete/tricicleta-chipolino-roz--259622" target="_blank">modelul asta si sunt foarte multumita de fiabilitate

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Multumim tare mult de urari !Sa dea Dumnezeu sanatate si noroc puilor nostri ! Si uram si noi La Multi Ani sarbatoritilor din aceasta perioada !
Am avut petrecere sambata, acasa , si nu pot sa va povestesc ce iures a fost! 8 copii dintre care Anastasia a fost cea mai mica ! Dar a alergat si a tipat pana la 12 noaptea cot la cot cu ei. Saracii vecinii de sub noi...A primit o multime de cadouri ( 90% papusi ). Cel mai frumos cadou a fost insa o figurina Peter Pan de vreo 15 cm de care nu se mai desparte .
In rest, toate bune si frumoase. Nu am avut probleme cu raceala si sper sa o tinem tot asa. In we vom merge la munte la Plaiul Foii, poate mai gasim un picut de zapada sa ne dam cu sania.Am sa pun si cateva poze de la petrecere

Va pupacesc si sa auzim numai de bine

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Revin acum cu un mesaj scris intre coptul painii si crosetatul unor paste cu carne.
Va multumesc tuturor pt urari si aprecieri.
Copiii sunt ceva mai bine ceea ce ma bucura,insa noi inca nu,Klaus abia acum a luat-o asa ca la noi distractia continua.

Stefi bag niste majorete pt tine

Absoluta mult succes iti doresc!!!

Siuta astept poze

Ioano

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Multumim frumos, va pup, sunteti niste dragute, conteaza foarte mult pentru mine sprijinul vostru.

LA MULTI ANI!

ALEXIA, ANASTASIA, RIANNA, ANA, NICHOLAS MIHAI, MARIA TEODORA, NORA IOANA, TUDOR STEFAN, SOPHIA ANTONIA, ANDREI si MIHAI.

cred ca dupa data de 3 sa fiu acasa si sa va spun atunci cand trebuie.
va pup, sa fiti sanatosi, sa aveti numai bucurii in viata.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA
ASTEPTAM MINUNEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Luca are rubeola! :((

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Si eu citesc tot ce scrieti, dar nu prea am ce sa spun. Mihai a fost racit si ne-a dat si noua. A avut o tuse urata, dar a trecut. In shimb la Stefan e mai rau ca inca mai tuseste. Sper sa ii treaca cu aerosoli si medicamente. Mihai e bine acum, doar 2 zile l-am tinut acasa. M-am inscris la un curs foto care o sa il incep pe 10 martie. De luni deschidem si o covrigarie, sper sa mearga. Lui Mihai vreau sa ii cumpar de ziua lui un avion mare cu telecomanda, ca asta ii place lui.
Ce loc de joaca s-a deschis si unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Rebiana, sigur e rubeola? Nu e roseola? Parca ati facut ROR-ul... Tu ai avut?
Of, sa treceti cu bine

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

MARK
ANASTASIA
ALEXIA

Pisicule ma bucur ca va priesc Primigi. Pup matematiciana!

Si Raul a avut prieteni imaginari, 2 la numar..Zigy si Lupul cel rau, locuiam in camara, din cand in cand ii verifica daca sunt acolo, ne opream pe drum sa-i asteptam ca ramaneau in urma, faceau toate poznele posibile. Au disparut destul de tarziu...pe la 6 ani.
Giulia acum cateva zile "ducea in brate" o furnicuta imaginara, o ingrijea si ii povestea. Vazuse filmul Antz .

Grozavi puii tai Gabi!! In continuare ma topesc de drag cand ii vad doi si cum umbla ei amandoi unul dupa altul!!

HAha...Jo...bine ca n-ai avut ce raporta, ca daca aveai nu mai incapeam de tine . Lasa ca vin vremuri mai bune si o sa ai timp mai mult, in primul rand de Matei si apoi si de forum.

Pe de alta parte vroiam sa va intreb de obiecte de atasament. Giulia i-a avut pe Bebe si Fatisu (frate-su) doua papusi care semanau foarte mult. Fara ei nu se putea nimic. Apoi i-am luat un bebe cu care sa faca baie..un bebelus mic frumos mirositor...care a devenit imediat noul favorit, dar se smiorcaia Giulia ca "n-are Fatisu" bebele asta nou. Cu asta a fost teroare, intr-o seara nu l-am gasit si a plans la nesfarsit, nici dupa ce l-a regasit nu s-a calmat usor. Am inceput sa caut sa cumpar altul la fel...ingrozita ca daca il pierdem n-o sa mai avem liniste.
Apoi prietena mea i-a cumparat o camasuta de noapte foarte cocheta. Si situatia a iesit de sub control, nu se mai imbraca in altceva...si o ducea si la cresa. O puneam in gentuta si o ducea peste tot cu ea.
Ma mira pentru ca Raul a avut ani de zile acelasi obiect si ea si le schimba destul de des, dar e extrem de dependenta in perioada respectiva de obiectul acela.

Diana, super fisa lui Alex, mi se pare ca e la un nivel avansat!

Sanatate pt toti bolnaviorii!!

Mergi la inceput