Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Multumim fetelor de incurajari! Azi a facut un 37 cu 5, asa ca nu ne-am dus la spital ca iar am fi stat ore intregi si mai veneam cu altceva acasa. Asa ca ramanem numai sa mergem maine la doctorul ala despre care am auzit lucruri bune si nu ies din cabinet pana nu imi da trimitere peste tot. Va fi greu, Patrick urla numai cum vede o persoana in halat alb, la radiografie, s-au iradiat 4 oameni odata cu el care il tineau din toate directiile, deci Simonix te inteleg bine cand zici ca nu mai vrei sa mergi la medic, mie mi se pare ca il scot mai bolnav de la medic, cat poate urla si cum i se irita gatul. In plus noi nu ne intelegem deloc, trebuie sa tipam cu totii ca sa ne auzim. Insa trebuie sa-i facem toate analizele ca ma aduce la disperare febra asta fara sfarsit.
Sunt tare intoarsa pe dos, ne-au convocat sefii la o sedinta fulger azi, sa ne anunte ca a murit un coleg... inca nu se stie de ce. Tineam mult la el, ne-am apropiat de cand m-am intors din maternitate, avea biroul lipit de al meu, si vorbeam toata ziua, un tip tanar, avea vreo 30 de ani, abia se casatorise, un tip super de treaba, mereu cu zambetul pe buze, timid ca o fata, avea mereu o vorba buna pentru fiecare, asa stiti cum se zice, bun ca painea calda. Pe amandoi ne-au trimis sa lucram de-acasa in acelasi timp, de fapt el m-a convins mai mult, el a facut primul cererea si cand am vazut ca pleaca si el si o sa fiu chiar singura acolo, m-am hotarat sa lucrez si eu acasa. Ce sa zic, n-am chef de nimic, numai vesti triste pe anul asta.
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 Si poze cu sombrero mexicano: http://picasaweb.google.com/nadia.boga/Victoria2010#5435916513666644034 _ Mami de Printesa Victoria Isabella ![]() Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
scumpa foc!
![](olala.gif)
Am vrut sa te intreb mai demult...cum mai sunt nasii tai?
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
![](zana.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
citat din mesajul lui Doloress Multumim fetelor de incurajari! ![]() Sunt tare intoarsa pe dos, ne-au convocat sefii la o sedinta fulger azi, sa ne anunte ca a murit un coleg... inca nu se stie de ce. Tineam mult la el, ne-am apropiat de cand m-am intors din maternitate, avea biroul lipit de al meu, si vorbeam toata ziua, un tip tanar, avea vreo 30 de ani, abia se casatorise, un tip super de treaba, mereu cu zambetul pe buze, timid ca o fata, avea mereu o vorba buna pentru fiecare, asa stiti cum se zice, bun ca painea calda. Pe amandoi ne-au trimis sa lucram de-acasa in acelasi timp, de fapt el m-a convins mai mult, el a facut primul cererea si cand am vazut ca pleaca si el si o sa fiu chiar singura acolo, m-am hotarat sa lucrez si eu acasa. Ce sa zic, n-am chef de nimic, numai vesti triste pe anul asta. ![]() ![]() ![]() Mami de pitic Patrick (29.04.2008) "Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves" |
Doloress, bine ca s-a mai temperat febra...bafta maine la dr!
Dumnezeu sa-l odihneasca pe colegul tau! e pacat si trist cand mor oameni asa de tineri...offf
![](zana.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
citat din mesajul lui Alysh Offf, si eu intru in clubul shopaholicelor. La greu, asa. Imi place muuuuuuuuuult sa vad si sa cumpar. Nu-i o atitudine prea benefica. Si s-a accentuat de cand stau acasa, Inainte parca eram mai cumpatata. Dar acum sunt ca un leu scapat din cusca la shopping ![]() Azi tati a avut liber de la servici si a fost excelent. S-au jucat toata ziua, au facut lego, s-au alergat si acum sunt la zapada. Eu am citit, parca aveam creierul pe post de sugativa si o pofta nebuna sa lecturez. E clar ca mi-e mintea lancezita tare. Off. Am citit de copilasii bolnaviori, Doloress, sper sa gasiti cat mai repede cauza si remediul potrivit, cred si eu ca va vine sa innebuniti, e f greu sa-ti vezi copilul atatea zile bolnavior, dar trebuie sa existe o solutie cat mai rapida. Tine-ne la curent, te rog. MsBB, Adriana, Simonix, sanatate multa, multa puisorilor vostri, sa auzim vesti bune cat de curand! Luminel, wow, papa binisor Cristiana, nu mi se pare exagerat, la micul dejun suca si cascavalul le papa cu paine sau goale??? Acolo mi s-a parut mai mult, dar daca le papa goale, e ok. Ma duc sa mai citesc putin pana-mi vin baietii. Pupici tuturor! ALI, mami de Vlady si ![]() ![]() |
Alysh, de obicei nu le mananca cu paine, dar ieri a papat si o felie de de paine cu unt...
Spor la citit! ce citesti?
am terminat si eu prima carte pe anul asta: volumul I din "Insula misterioasa"
![](icon_smile_blush.gif)
![](zana.gif)
Luminel spune:
interesant:
Enciclopedia personalitatilor intr-o singura pictura
1 - Plasând mouse-ul pe o personalitate din tablou, se va afisa numele acesteia.
2 - Facând "clik" pe imaginea aleasa, vor fi furnizate detalii si informatii din Wikipedia despre personajul ales. Puteti gasi aceeasi pagina si în limba româna (dar nu în toate cazurile).
![](images/user_woman.png)
Simonix spune:
Fetelor, am fost la doctor Merci mult tutulor de sfaturi si pareri :) Bebelache nu are nimic grav, o ureche insa e mai "stricata" si acolo ii punem niste picaturi cu antibiotic. Cealalta e un piculetz atinsa, dar ok. Pentru mucishori - Fluimucil, tot cu antibiotic. Sper sa fie bine - am reusit sa ii punem piticului chestia respectiva in ureche, dar l-a enervat teribil dupa aceea, a adormit greu, se tot zgarmanea si zicea "Tata apa" (ta-su cica i-o pus apa in urecchi"
Sarmanelul. Si la spital a fost ok, am stat 45 de minute in fatza cabinetului sa ne calmam, sa ne treaca frica, sa ne jucam. Cum am pus piciorul in spital a inceput sa se smiorcaie, stia ca e la "nenea doctor". Am vorbit o gramada, se uita la mine si avea lacrimi in ochi, nu urla, nu tzipa, dar era trist rau. I-am cumparat un puzzle de lemn si l-am facut amandoi, si l-am linistit doar spunandu-i ca o sa se joace si nenea doctor cu noi. Si a fost mai linistit apoi, desi a plans nu s-a zbatut prea tare la control, ba chiar la un moment dat aincetat cu plansul si a stat cuminte sa terminea doctorul de zgarmanit. Uf.
MsBB - sanatate Sa scapati de virusache repede.
Adriana - sanatate si voua
Da, mai fetelor, e rau cand sunt piticii bolnavi, e si mai rau cand sunt si parintii bolnavi si e tare greu sa ai grija de ei cum trebuie. Dolores - eu sper sa se amelioreze chestia cu dusul la doctor, al meu o primit in dar de la Esme o trusa medicala de la Fisher Price si ne tot jucam cu ea, acum il tot controleaza pe tati la urechi Nici mie nu imi place singura la doctor cu Robert pentru ca de multe cupilul ori vomita pe mine (imi iau doua bluze de schimb), urla si tzipa si nu ma pot intelege cu doctorul, nu ma pot concentra la ce imi zice, imi e greu sa il consolez pe pitic si in acelasi timp sa platesc, sa fiu atenta (de altfel azi am uitat ce mi-a zis doctorul, cate picaturi sa ii dau si de cate ori pe zi
trebuie sa il mai sun odata maine). Uit ce mai voiam sa il intreb si asa mai departe. Mda ...
Desiree - super haioasa mexicanca
Esme - suntem rabdatori Asteptam cu interes sa gustam bunatati facute de domnul robot
Daca aud ca le face singur imi iau si eu
Succesuri multe
Si la final - ce de shopiholice pe aici fetelor Eu sunt mai moderata, mai ies si eu, dar cumpar doar chestii care imi trebuie in genere. Uneori fac exceptii si cedez, sau am febletzuri
dar in general as zice ca sunt OK. Pentru mine e important sa stiu ca avem bani deoparte - ideea de sfarsit de luna fara un ban in cont ma oripileaza - deci esalonez cumparaturile si fac astfel incat sa nu fiu frustrata (deci nu interzic TOTUL si in mod ABSOLUT - ci doar unele chestii, temporar "pana saptamana viitoare") si sa stiu ca avem bani in contul de economii. Esalonatul asta mi se pare super: stiu ce vreau cam pe o luna: sambata asta imi iau x, atunci ramane y pe saptamana aviatoare. Saptamana aviatoare imi iau y, deci ailalta o sa imi iau z. Si uite asa. Pe noi ne ajuta sistemul belgian
Caci magazinele inchid la 6 - 7 seara, in rest muncesc si nu ajung la ele, sunt in genere concentrate in mall, nu am acces asa usor ca in Buc, unde te impiedici efectiv de buticuri si magazine. Iar duminica e inchis. Ceea ce face ca avem doar sambata de cumparat. Daca Robert e bolnav - gata - se amana pe altadata.
Exista o chestie de la care ma abtin tare greu: carti De adulti si de copii - i-am luat o groaza si lui copil, sunt abonata la cluburi etc Hmmm... aici da, sunt cam tzaca
Ah, si la jucarii - ceea ce e super nashpa - ar trebui sa fac cura de dezintoxicare.
Stiti ce ma mai ajuta lately la faza cu shoppingul ? Ideea de supraconsum. Ma gandesc ca de exemplu pentru o bluza pe care o sa o poarte Robert de cateva ori au muncit x oameni, s-au consumat x material, s-a facut y si z. Se face o risipa incredibila. Si asta ma descurajeaza mult. Nu suport risipa aiurea. La fel, ideea de spatiu. La un moment dat o sa inot in atatea lucruri, din care mai mult de jumatate sunt inutile !!! Cand m-am mutat am aruncat 3 saci de haine (de-ale mele doar). Ma rog, le-am dat la saraci. Am reusit sa pastrez strictul necesar si am de gand ca pentru fiecare achizitie noua sa arunc ceva vechi. Sa vedem ... M-a ajutat pana acum si faptul ca am schimbat numerele - a fost o usurare sa arunc haine vechi, in care stiu sigur ca nu voi mai incapea ever.
Mai ce limbaritza am - ma duc la nana
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Magnetism79 spune:
Fetelor nu dati cu rosii in mine!
Recunosc ca nu am scris de ceva timp Mai précis de anul trecut timpul
insa ma omoara Mai précis lipsa lui......
Acum sunt racita Asa ca stau cateva zile acasa impropriu zis stau ca zbarnaie tel de la munca mai ceva ca la centrala.
Poate vine primavara intre timp ca m-am saturat sa conduc pe zapada asta
ce Mai fac gravidutele noastre?
Rev a trecut de mult si a fost super la Sinaia.
B.G. a crescut teribil si ma innebuneste cand vin de la munca,vrea sa imi arate tot ce a invatat pe ziua respectiva.Sapt trecuta s-a dat vreo 10 min in scaunul rotativ de la birou,faza tare urmeaza acum,dupa care s-a dat jos a inceput sa umble ca un cetatean turmentat,am crezut ca mor de ras,apoi a venit la mine mi-a intins mana si a vomitat tot ce mancase in ziua aia in Palma mea,apoi a inceput sa rada.sa nu va spun ce tumbe face prin pat zici ca e la circ.
M-am tot gandit in ult timp ca daca ar fi posibil as Mai face si eu un bebe asta doar ca sa-i indeplinesc dorinta sotului care efectiv e disperat si sa-i fac un prieten si un companion de joaca lui asta micu,eu tot nu imi doresc un al doilea copil.in situatia mea cu sanatatea daca s-ar intampla as zice chiar ca e un miracol.
Simonix sper sa fiti Mai bine.Sanatate maxima la pitic.
Va pupez pe toate,sper sa mai scriu zilele viitoare.
Mami de Bogdanici Pogonici
Alysh spune:
Ce mai faceti fetelor in casa pe vremea asta? Sau ati prins curaj si sunteti pe-afara? Eu n-am unde iesi cu Vlad si burti prin nameti :(
Am citit, am lipit autocolante, putin lego, ne-am uiatt si la desene...cred ca diseara il duc la Kids Planet, aici, langa mine.
Ma bucur pt vestile mai bune de la SIMONIX SI DOLORESS.
Ah, LUMINEL, am pus mana pe "Supleantul" lui Petru Popescu.....relativ interesant as spune.
Va pupacesc
ALI, mami de Vlady si 21+ cu
Luca
mi_bebelina spune:
Buna fetelor!
Si noi tot in casa...aseara ne-am dat un pic cu saniuta, cred ca iesim si in seara asta. Acum am pus la foc o ciorbita de gaina de tara si nu am cum sa ies.
Sanatate multa puilor bolnaviori!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Luminel spune:
Noi am fost o ora afara, e nemaipomenit de frumos...l-am convins si pe tati sa iasa...am dat fata pe topogan, in leagan, in balansoar...a fost super incantata....acum e la