Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
Luminel as amult mananca?? Incat sa vomite...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina

Laura, pai sa-ti zic ce a mancat ieri:
dimineata - o felie zdravana de cascaval, doua feliute de sunca de pui, o rosie, o felie de paine cu unt si putin mai tarziu, 125 ml suc de fructe;
la pranz - 3-4 linguri de piure cu un ciocanel de pui;
la somnul de pranz - 250 ml lapte + inca 150 ml la cererea ei;
de la ora 6 seara - o banana + o para + un iaurt cu cheerious + un kinder delice + cativa biscuiti;
la culcare - 250 ml lapte + inca 100 ml la cererea ei...

toate astea le-a mancat nefortata...nu e cam mult?!

iar alte simptome n-a avut ..nici macar nu s-a trezit...asa ca am zis ca de la mancare prea multa s-a intamplat

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

'Neata si de la noi; a venit daddy! Yuppyyyyy! A adus un sombrero ptr. Victoria; o sa fac poze sa va pun.
Va pup.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Desiree, ai scapat de singuratate..asteptam pozele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Fie-mea de cand a venit taica-su' s-a facut o cuminte...ptiu sa n-o deochi!...sta cuminte sa manance, adoarme singura in patut, tot ce-i zice tati sa faca, il asculta...cand era cu mine n-avea nici o treaba...

Si e tare haioasa...dimineata, privea cu tati la flimarea de la nunta, unde dansam noi un blues si, dupa ce s-a uitat atenta cateva minute, l-a ridicat pe tati de pe scaun, l-a luat de maini, si a inceput sa se legene intr-o parte si in alta, in ritmul muzicii...cica dansa si ea blues cu tati...imi venea s-o mananc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Doloress... of tare rau imi pare scumpa mea ca a revenit febra... Te pup, si pe Patrik, sa se refaca repede...
Simonix, pupam urechiusele lui Robert, scumpul de el... Sa ne tii la curent! Imi pare rau ca a plecat mami si ati suferit. Ce scump Robert cum iti scotea el ochii... stergea lacrimile, adica! Dragul de el!
Adriana imi pare rau, posibil sa fi fost o indigestie! E mai bine acum?
Luminel, o pup pe cumintzica mancacioasa! Chiar ca a papat mult!
Esme, si noi am avut zile de genul asta asta vara! Sa stapaniti sanatosi robotul!
Fetelor, si eu si Iuby suntem nebuni dupa cumparaturi. Al meu cred ca mai mult ca mine. De cate ori pleaca in strainatate isi pastreaza o zi special sa umble prin magazine dupa cadouri. La Barcelona mi-a rupt picioarele cat m-a umblat prin magazine. Si el n-avea nimic...........
Belleane

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Offf, si eu intru in clubul shopaholicelor. La greu, asa. Imi place muuuuuuuuuult sa vad si sa cumpar. Nu-i o atitudine prea benefica. Si s-a accentuat de cand stau acasa, Inainte parca eram mai cumpatata. Dar acum sunt ca un leu scapat din cusca la shopping

Azi tati a avut liber de la servici si a fost excelent. S-au jucat toata ziua, au facut lego, s-au alergat si acum sunt la zapada. Eu am citit, parca aveam creierul pe post de sugativa si o pofta nebuna sa lecturez. E clar ca mi-e mintea lancezita tare. Off.

Am citit de copilasii bolnaviori, Doloress, sper sa gasiti cat mai repede cauza si remediul potrivit, cred si eu ca va vine sa innebuniti, e f greu sa-ti vezi copilul atatea zile bolnavior, dar trebuie sa existe o solutie cat mai rapida. Tine-ne la curent, te rog.

MsBB, Adriana, Simonix, sanatate multa, multa puisorilor vostri, sa auzim vesti bune cat de curand!

Luminel, wow, papa binisor Cristiana, nu mi se pare exagerat, la micul dejun suca si cascavalul le papa cu paine sau goale??? Acolo mi s-a parut mai mult, dar daca le papa goale, e ok.

Ma duc sa mai citesc putin pana-mi vin baietii.

Pupici tuturor!

ALI, mami de Vlady si 21+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iupiii, mi-a venit cadoul de la Klorane, ca am castigat aici pe DC. Mai multe produse Klorane si o geanta de bebelusi. Nu mai fac eu alt bebe, dar e simpatica geanta

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Gabitza sa le stapanesti sanatoasa. Si daca tu nu mai folosesti gentuta, lasa ca poate o dai cuiva drag tie.

Lumi, am facut poze, le descarc si vi le arat.

_

Mergi la inceput

Eu eram mai rau pana am nascut, cumparam si ce imi trebuia si ce nu, si ce vroiam si ce nu... doar sa cumpar. Acum m-am ami domolit. Daddy e ' la fel' in sensul ca ma lasa pe mine sa cumpar tot ce vreau! Cand iesim, imi mai arata sie l cate ceva: "Nu vrei aia? Aia ai nevoie?" I-am repetat de un milion de ori in 7 ani: "Rolul tau e sa ma temperezi, nu sa ma temptezi!"

Si poze cu sombrero mexicano:

http://picasaweb.google.com/nadia.boga/Victoria2010#5435916513666644034

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Si poze cu sombrero mexicano:

http://picasaweb.google.com/nadia.boga/Victoria2010#5435916513666644034

_

[/quote]

E superba!!!

ALI, mami de Vlady si 21+ cu Luca

Mergi la inceput