Nasterea la Medlife (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Noi nu am recoltat celule stem.
Dar asa cum au mai zis fetele, costul recoltarii este 300ron.

Poti sa faci o vizita maternitatii, este chiar indicat, e f frumos acolo, curat, ai tot ce vrei la dispozitie. Mie mi-a placut ca nu a trebuit sa am nici un bagaj cu mine, am venit cu camera foto, buletinul si burtica din dotare. Si ca sotul a putut sa asiste la operatie, bine, de la usa, dar era acolo. A filmat.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Servus.
Blue_flower, in primul rand felicitari, sa-ti traiasca bebe Daniel, sa fie sanatos si norocos. I s-a facut vaccinul BCG ? Intreb pentru ca stiu ca nu exsta pe piata in acest moment si as vrea sa stiu daca cei de la Medlife il au. Ce teste i-ai facut lui Daniel si cat au costat ? Multumesc frumos.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 33+

Multumim pt urari.
Da, i s-a facut vaccinul BCG. Nu exista vaccinul in spitalele de stat, gratuit, si evident oamenii se duc si cumpara, dar in spitale gen medlife nu cred ca se pune problema sa nu aiba stoc, cel putin asa ma gandesc. Pe mine doar m-au anuntat ca s-au facut 2 vaccinuri, atat.
Referitor la plata, la mine pe factura scrie asa:
pachet silver single 7800 lei
teste metabolice (bebe) 570 lei- astea-s alea optionale, rezultat in 2 saptamani, pt 15 boli metabolice....frectie...poti sa nu le faci.
Diverse 336 lei - astea-s medicamentele bagate in mine in 3 zile, cred. Zic cred pt ca totalul listei detaliate cu medicamente administrate mie este de 465 lei, ceea e ce nitel mai mult decat 'diversele' de pe factura.
Contravaloare servicii/analize clinica 438 lei - astea cred ca sunt consultatia si ecografia cardiaca si 2 EKG-uri, de la probl mele cu tensiunea.
retur c/v consult anestezist -60 lei.
total 9084 lei

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Nicoleta si Iubu,

Informatiile pe care le-am scris despre recoltarea de celule stem sunt de la ei de pe site, deci sunt verificate. Le-au introdus acum de curand pentru ca acum vreo doua saptamani nu erau.
Deci firma este oarecum impusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Mamici ma alatur si eu grupului vostru Luna aceasta voi naste si eu la Medlife
Am tot vazut, legat de preturi ca se factureaza aditional medicamentele administrate mamei (banuiesc ca sunt calmantele) si am mai vazut ca apare si rubrica diverse care este in jur de 500 ron. Vroiam sa va intreb daca ati fost intrebate inainte de a "autoriza" orice cost aditional... Nu stau chiar pe roz cu finantele (fac in efort mare sa nasc la Medlife) si un cost de 1000 ron in plus m-ar cam pune in dificultate .... Daca ma puteti lamuri si pe mine v-as fi recunoscatoare

Si mai am o intrebare pt. bebe, vaccinul si testele care intra in pachetul silver (standard) sunt cele care se fac si la stat, sau e musai sa fac si alte teste suplimentare?

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Am citit si eu pe net faza cu STEM Sure. Sunt nesimtiti! Macar daca imi oferea reducere firma care stocheaza.
Eu vroiam cu Cord Blood Center, nu cu astia.
Pe langa faptul ca taxeaza cu 2000 ron in plus faptul ca nasti cu colaborator, desi toata evolutia sarcinii o faci la ei, cu doctorul lor, iti impune si un tarif de 1200 ron special pt a nu colabora cu alta firma mai ieftina, in special cea mai sus amintita!

Strategia lor de marketing mi se pare de kko si s-ar putea sa piarda.
Eu chiar ma gandesc acum daca nu nasc la stat si-n mod sigur doctorul va primi de la mine mai mult decat de la ei!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancalorelei spune:

Si daca vreau totusi sa colaborez cu firma Cord Blood Center, cat e tariful pentru recoltare? Diferenta de pret intre Cord Blood Center si Stem Sure este enorma...

28+

Mergi la inceput

1200 ron recoltarea
diferenta nu ar fi chiar asa mare la kit, doar la taxa anuala de pastrare! La astia parca ajunge la 3400 Ron kitul, iar la CBC parca vrreo 3000 si ceva!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Si eu vreau tot la Cord Blood Center....

Daca adaugam cele 12 mil (de fapt noua pt ca oricum inainte era 3 recoltarea) aprox. 210 ron/an stocarea plus 300 Ron diferenta intre Stem Sure si Cord Blood Center...Diferenta e foarte mare si chiar e o politica neprofi din partea lor.

La Cord Blood Center Kitul e 3270 la Stem Sure 3570
La Cord B Center stocarea e 140 Ron/an la ceilalti 70 Euro+Tva (aprox. 350 Ron/an)

Diferenta e considerabila. Sper sa aiba parte de sugestii negative la aceasta proasta idee a lor si sa ia atitudine.

Si eu fac mari eforturi sa nasc la ei, iar acest lucru chiar ma pune pe ganduri. Costurile cresc la o prima vedere cu aproximativ 30% si nu-i ok.

Sa speram ca se va intampla ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Ceau fetelor..
da e un pic ciudat sa iti impuna firma de recoltare..ca oricum ei doar recolteaza in recipient..dar unde ati citit voi la ei pe site treaba asta? ca m-am uitat si eu site-ul spitalului dar nu am gasit..

Pup

Mergi la inceput

Scrie la descrierea pachetelor de nastere!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancalorelei spune:

Intr-adevar, diferenta intre cele doua firme nu e chiar asa mare. Retinusem eu gresit ca preturile afisate pe site-ul firmei Stem Sure nu contin Tva.

28+

Mergi la inceput