Nasterea la Medlife (15)
Raspunsuri - Pagina 5
Danicris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Noi nu am recoltat celule stem. Dar asa cum au mai zis fetele, costul recoltarii este 300ron. Poti sa faci o vizita maternitatii, este chiar indicat, e f frumos acolo, curat, ai tot ce vrei la dispozitie. Mie mi-a placut ca nu a trebuit sa am nici un bagaj cu mine, am venit cu camera foto, buletinul si burtica din dotare. Si ca sotul a putut sa asiste la operatie, bine, de la usa, dar era acolo. A filmat. de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
Servus.
Blue_flower, in primul rand felicitari, sa-ti traiasca bebe Daniel, sa fie sanatos si norocos. I s-a facut vaccinul BCG ? Intreb pentru ca stiu ca nu exsta pe piata in acest moment si as vrea sa stiu daca cei de la Medlife il au. Ce teste i-ai facut lui Daniel si cat au costat ? Multumesc frumos.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 33+
iubu77 spune:
blue flower felicitariiiiiiiiiiiiiiiii!!!! inca o fost burtica si actuala mamica..sa fie sanatos..si sa va aduca numai bucurii!!!
La mine a fost o anestezista..Persida parca..fff simpatica si draguta..mi-a nimerit din prima..pe parcursul operatiei mi s-a facut un pic rau dar m-au redresat..si cred ca la mai toate mamicile li se face rau..
maternitatea da e ff curata..io mai deunazi am fost cu fetita bolnava internata la elias si am stat in rezervele cu plata..dar cu toate astea era cam mizerie..pacat ca aveau tv, frigider baie..etc dar cand ma uitam pe jos sau pe sub pat..ma ingrozeam..am plecat cat mai repede acasa..si sper ca data viitoare sa imi permit sa stau la Medlife..
tsianina spune:
eu am inteles ca Medlife are contract cu casa de asigurari si pentru internari in sectia de pediatrie se plateste doar cazarea, tratamentul si interventiile urmand sa fie suportate de casa de sanatate... stiti ceva de asta?
NicoletaB spune:
Am mai auzit o chestie! ca o parte din costul nasterii ar fi acoperit de CAS in baza adeverintei de salariat. E adevarat?
23+
coletutza spune:
NicoletaB,
despre asta am intrebat eu marti, si mi-au spus ca gratuitatea este valabila numai pentru luna martie, si numai pentru operatiile care tin de chirurgia generala..noi nu intram
melaniam spune:
Buna,
Dintre mamicile care au nascut la Medlife imi poate spune cineva daca in pretul pachetelor intra vaccinurile care se fac obligatoriu in orice spital dupa ce se naste bebe?
Blue flower la tine din cele 20 de mil care au fost in plus, 15 au fost pentru acea problema a ta cu tensiunea sau au mai fost si costuri cu tratamente diverse pt tine si bebe?
Pe mine ma intereseaza cam cat ma costa in plus fata de pachetul pe care il aleg, pentru ca 20 de milioane in plus mi se pare multisor.
In plus mai nou iti impun oarecum firma cu care sa recoltezi celule stem, respectiv Stem Sure (care mi se pare cu mult mai scumpa fata de altele, mai ales la taxa anuala). Altfel platesti 12 mil pt recoltare si asa se mai aduna o suma considerabila. Si daca ajungi sa platesti inca jumatate 30 - 40 de mil in plus chiar nu e ok.
NicoletaB spune:
De faza cu firma impusa pt celule stem n-am auzit. Ar fi culmea. Vin cu kitul meu de unde imi permit, iar costul recoltarii trebuie sa fie acelasi 300 ron, ca doar nu-mi recolteaza tesut placentar in functie de firma care ofera kitul.
23+
NicoletaB spune:
Coletuta- nasol ca nu se aplic asi la noi. Stiu ca in Brasov sunt clinici private care deconteaza partial costurile nasterii prin CAS!
23+
iubu77 spune:
Din costul nasterii nu se deconteaza nimik..este o oferta pt chrurgia generala acum..si platesti doar cazarea..daca te operezi de hernie, apendice..chestii din astea..
La pediatrie e adevarat ca daca vii cu trim de la medicul de familie platesti doar cazarea..dar pt 2 persoane..mama si copil ajunge la 3-4 milioane pe zi daca nu ma insel..
Iar costurile astea suplimentare de 20 de milioane..tre sa fie pt ceva complicatie..ca eu cu fetele cu care am mai vb avea in plus maxim 2-3-4 milioane in nici un caz sume asa mari..Firma de celule stem..stiu ca mie mi-au zis ca eu vin cu kitul iar ei recolteaza..nu vad ce i-ar interesa pt ca ei doar recolteaza si pun sangele in recipient..Trebuie verificata informatia ca nu cred ca e adevarata.
BraveGirl spune:
Eu am fost internata in ianuarie cu fetita. Daca ai trimitere de la medicul de familie, nu mai platesti tratamentul pt copil. Am platit 1000 lei 2 zile de internare. personalul medical super, conditii ok, dar mancarea lasa de dorit f mult. Nu ma intelegeti gresit...nu m-am dus ca sa mananc, dar in conditiile in care platesc 500lei/zi, am pretentia ca mancarea sa fie ok. Eu alaptam, si aveam nevoie sa ma alimentez. A trebuit sa-mi rog sotul sa-mi aduca mancare. Pt fetita, care avea atunci 1 an si o luna, mi-au adus o banana super neagra, pe care nici un adult nu ar manca-o.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 5+
POZE CU PRINTESA
BEBE2