Nasterea la Medlife (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Multumesc,Cristina26, am sunat si mi-au confirmat ca bitestul e gata, joi l-am si ridicat, e OK.

http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png

Mergi la inceput

Eu ma gandeam sa aleg pachetul silver single, ca si eu o sa fac si recoltarea de celule stem in principiu, deci mai platesc si acolo. Oricum sotul nu vrea sa stea cu mine, adevarul ca nici eu nu insist, am mai fost internata la Medlife din cauza durerilor, cat mi-au pus perfuzii si tot singura am stat, a fost OK, sotul a venit doar in vizita. As prefera totusi sa fiu singura in camera ca se mai primesc vizite si la un moment poate deveni obositor, daca mai este si o alta pacienta cu vizitatorii ei, mai ales daca pe timpul zilei as vrea sa il tin pe bebe in camera.
Dar ma gandesc sa-i fac bebelusului testele suplimentare care sunt incluse in pachetul diamond (ecocardiografie nounascut, determinarea enzimopatiilor congenitale, determinarea acuitatii auditive, eco-transfrontanelara), stiu ca se platesc suplimentar daca vreau sa le fac si aleg pachetul silver. Aveti idee cat sunt costurile la ele?

Mergi la inceput

Cami, eu dureri nu am in mod obisnuit, am avut la inceput de sarcina pe la 4-5 saptamani, dar cedau la no-spa forte. Am avut insa unele groaznice in partea dreapta, pe la 11 saptamani, de la niste fibroame pe care le am pozitionate acolo, care n-au cedat la no-spa, nu puteam sa stau nici dreapta, nu puteam sa dorm, sa ma misc, asa ca m-au internat la Medlife cand am fost la camera de garda si mi-au pus perfuzii cu no-spa, scobutil, diazepam si algocalmin si a doua zi deja cedasera durerile. M-a mai tinut locul respectiv vreo cateva zile, dar acum au disparut de tot. Si mie mi-a zis doctorul ca pot reaparea si in afara de no-spa sa mai incerc si supozitoare cu scobutil. Bine, eu am doar 15 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Eu sunt aproape paralizata de frica. Nu-mi vine sa fac nimic de teama sa nu-i fac rau lui bebe, dar nici sa stau in pat toata ziua nu-mi vine. Durerile nu sunt mari, dar sunt acolo si persista chiar daca stau in pat, chiar daca ma misc.
Si eu am un fibrom de 30/22 mm, dar cica e sus de tot, in curand n-o sa-l mai poata depista. Medicul din ploiesti, unde am facut eco ieri, a zis ca nu-s cauzate durerile de fibrom.
Cate zile ai stat internata la Medlife?

Mergi la inceput

Cami, doar o noapte, m-au internat sambata si duminica m-au externat, au cedat durerile (care erau acute, nu doar ceva ce simti ca persista, eu nu puteam sa stau in nicio pozitie, mai ales lungita, cel mai putin ma durea daca stateam in picioare, putin aplecata in fata, nu puteam dormi nicicum) dupa al doilea rand de perfuzii si n-a fost cazul sa stau mai mult. La mine sigur erau de la fibroame, ca erau pe partea dreapta, exact in locul unde era unul din ele, se simtea si la tuseul vaginal.

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru raspuns. La mine cred ca-i panica mai mare decat durerile.
Am fost astazi la epilat si lui bebe nu prea i-a placut, dar a trecut. Apropos de epilat: trebuie epilat total pentru cezariana? Sau nu-i nevoie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Cami, eu zic ca repausul nu poate sa iti faca decat bine. E cel mai sigur. Iar daca durerile insista, de ce nu il suni pe prof Pelinescu? Poate iti spune el mai bine ce si cum...

Mergi la inceput

Alina,
Sunt dureri surde, de fapt nici nu stiu exact cum sa descriu. Vineri sunt programata la morfotetala la prof, asa ca o sa discut atunci cu el mai multe. Luni am fost aici, in Ploiesti, la o ecografie si totul pare a fi ok, dr a zis repaus. Dar acest repaus ma omoara. Nu am voie sa fac chiar nimic, nimic? Nu pot sa ies deloc? Nu pot sa fac absolut nimic?

Mergi la inceput

Fetelor,
Cristina astazi parca era programata la cezariana.
Sa-i tinem pumnii!

Mergi la inceput

Buna,
Am fost astazi la morfofetala si e totul ok. Nu am prea stat de vorba cu prof pt ca avea o nastere care era deja in sala. Ne mai vedem peste o luna.
Dar ce se intampla? unde sunteti fetelor? nu mai intra nimeni aici?

Mergi la inceput