Nasterea la Medlife (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristela

Melania, eu iau arefam (tot progesteron, ca si utrogestanul) de cand am avut testul pozitiv de sarcina si mi-a zis doctorul sa iau pana la 14 saptamani. Initial imi zisese sa iau pana la 10 saptamani, dar apoi mi-a prelungit perioada pana la 14 saptamani.

Intrebare pentru cine a facut bitestul la Medlife: mie mi-au recoltat sange pentru bitest pe 15.04 si rezultatul trebuie sa fie gata in 10 zile lucratoare. Deocamdata pe net e doar rezutatul de la Free Beta HCG si Papp-A, fara interpretare. Voua vi s-a afisat rezultatul in intregime pe net cand a fost gata sau a fost necesar sa mergeti sa ridicati rezultatul personal?
Ca imi spunea cineva care a facut doar triplu test la Medlife ca nu i-au afisat rezultatul pe net ca la celelalte analize, a fost necesar sa mearga sa il ridice. Dar ideea este ca oricum nu stiu daca este gata si interpretarea...

http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png

pe net se afiseaza doar rezultatele..interpretarea te duci si o ridici de la receptie analize...

Cristina,mami de Mihaita si 37+ cu Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Eu nasc sapt viitoare , pe 6 mai am stabilita data cezarienei cu d-na dr Popa....Si prima oara tot la Medlife am nascut si am fost multumita!!....

In rest , nu stiu ce sa zic despre "pachetele de cazare" nou oferite. Acum 2 ani nu existau decat 2 optiuni: camera dubla/ single...

Cristina,mami de Mihaita si 37+ cu Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Melania, si eu am luat Utrogestan, pana in saptamana 16 parca.Apoi gata.

Cami, eu am DPN 17 august, deci un pic mai devreme. De ce zici ca esti sigura ca o sa fie mai devreme? Dupa ce te iei?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Buna Alina,
Nu ma bazez pe absolut nimic cand spun ca voi naste mai devreme de 40 de saptamani. Asa am feeling-ul ca voi naste un pic mai devreme.

Tu ce pachet alegi? Eu m-am gandit la silver, sa ajung cu tot cu celule recoltate in jur de 100 mil...Inca nu sunt hotarata, mai vedem...

Mergi la inceput

Cristina,
Sa ai o nastere si recuperare usoara!
Astept sa revii cu amanunte in ceea ce priveste nasterea: cum a decurs, cat a durat, cum a fost dupa!
Pana atunci iti tin pumnii!
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Da, Cami, si eu tot la silver m-am gandit, probabil cel cu 2 paturi. La fel am facut si eu socoteala cu banutzii:)
Scuze, nu mai retin, tu la cine mergi, la Dr. Popa Mirela? Te-ai interesat deja daca nu e in concediu in perioada respectiva?

Mergi la inceput

Buna Alina,
Eu merg la prof Pelinescu, dar atunci va fi in concediu, asa ca o sa ma dea pe mana altui medic, o sa aflu cand merg la morfofetala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Dragelor
Vad ca va faceti probleme din cauza concediilor etc.. Din medicii care s-au vehiculat pe aici de la ei..si Pelinescu si Popa si Predoi si parfene si Mitroi..toti sunt buni..Din ce stiu eu..amice de ale mele care au nascut acolo sau mamici de prin parc..nu am auzit sa fie probleme cu nici unul...
Acuma ce-i drept sunt multi mai multi..decat pe vremuri ca atunci nu erau deschise clinicile favorit, Unirii sau baneasa..era numai grivita..

Mergi la inceput

Fetelor,
Am mers sambata ceva mai mult pe jos decat de obicei. Am foat in mall si am mers in total vreo 3 ore jumatate - patru, cu o pauza de vreo ora jumatate. M-am simtit f bine, mi-a priit. Dar noaptea m-au apucat dureri de burta si mijloc (ca la ciclu). m-am perpelit toata noaptea. am luat no-spa, dar duminica pana spre dupa amiaza m-au tot chinuit. asa ca azi am fost la o eco, aici in ploiesti. morfologic totul e ok, colul 38 mm, inchis. medicul mi-a recomandat repaus, macar pana trec de tot durerile. culmea e ca nici cu no-spa nu-mi prea trec durerile. cand am fost la amniocenteza, pPelinescu mi-a spus ca o sa am dureri din astea toata sarcina si ca nu sunt periculoase pentru sarcina. Acum sunt un pic panicata pentru ca nu stiu daca mersul mi-a cauzat durerile si trebuie repaus, sau, au revenit acele dureri de care zicea Pelinescu si pe care le-am tot avut pana prin saptaman 16. Voi v-ati confruntat cu asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Buna Cami,

Si eu am dureri aproape zilnic, dar nu intense si nici pe o perioada mare, care trec oarecum de la sine. Ca si tine, mi s-a intamplat si mie odata sa fie pe o perioada mai lunga si fara sa-mi treaca cu No-Spa. Daca stai in urmatoarele zile si te odihnesti cat mai mult si nu mai stai in picioare iti vor trece vei vedea.

Cand mergi la morfo-fetala?

Mergi la inceput