Nasterea la Medlife (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Mi-am facut si eu programare pt sfarsitul lui mai la Dr. Silviu Predoi. Sper sa imi placa, altfel ii iau pe rand:) Urmatoarea pe lista e Dr. Popa.
Si eu trebuie sa nasc in august, cand e perioada concediilor. Am intrebat la Medlife daca se stie deja programarea concediilor, ca sa stiu si sa ma programez la cineva care nu e in concediu atunci. Dar mi-au spus ca nu, si ca se poate ca doctorul care ma urmareste sa vina din concediu sa nasc...asa ca vom vedea.
Stie cineva daca Dr. Predoi face el ecografiile sau ma trimite la altcineva pt eco?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Buna Cami,

Ecografia nu a fost insotita si de control vaginal. Nici la celelalte ecografii pe care le-am facut la Medicover si la Diagnosis de obicei nu mi-au facut control. Doar odata la Medicover mi-a facut si transvaginala pe langa eco normal.

Mergi la inceput

Buna Liana,

La mine a fost prima vizita la dr. Albu si sunt hotarata sa nasc cu el pentru ca mi-a placut din prima. Si eu am tot fost pe la o gramada de medici, cel putin prin Medicover i-am cam luat pe toti la rand. E foarte greu sa gasesti pe cineva care sa te incante chiar de la prima vizita.
Daca mai mergi la control la el te rog sa ne spui cum ti s-a parut. Eu voi merge in jur de 24 mai.

Daca mai e cineva care a nascut sau urmeaza sa nasca cu Dr. Dragos Albu, va rugam sa ne tineti si pe noi la curent.

Dintre fetele de pe aici a facut cineva tratament cu Utrogestan si pe ce perioada? Pe prospect scrie ca se ia in primul trimestru.

30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Melania,
Eu la dr. Albu am inceput sa merg din august 2009 fiindca ma chinuiam de doi ani si ceva sa raman insarcinata. Acum sunt programata pentru eco de 12 saptamani pe 11 iunie. Abia astept. Abia atunci iti mai pot impartasi ceva impresii.

In februarie am facut cu dansul histeroscopie si in martie am ramas insarcinata.

Te rog sa ma tii la curent. ma bucur ca esti inaintea mea .

Sarcina usoara in continuare!

Liana

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Melania,
Eu iau Duphaston din prima luna de sarcina. O sa vad daca si dupa morfo va trebui sa mai iau. In afara de asta iau Elevit, tot de la inceputul sarcinii si am inteles ca o sa-l iau si dupa ce voi naste.

Alina,
Eu am DPN 3 septembrie, dar sunt convinsa ca va fi de fapt in jur de 20 august. Tu pe cat august ar trebui sa nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Melania, eu iau arefam (tot progesteron, ca si utrogestanul) de cand am avut testul pozitiv de sarcina si mi-a zis doctorul sa iau pana la 14 saptamani. Initial imi zisese sa iau pana la 10 saptamani, dar apoi mi-a prelungit perioada pana la 14 saptamani.

Intrebare pentru cine a facut bitestul la Medlife: mie mi-au recoltat sange pentru bitest pe 15.04 si rezultatul trebuie sa fie gata in 10 zile lucratoare. Deocamdata pe net e doar rezutatul de la Free Beta HCG si Papp-A, fara interpretare. Voua vi s-a afisat rezultatul in intregime pe net cand a fost gata sau a fost necesar sa mergeti sa ridicati rezultatul personal?
Ca imi spunea cineva care a facut doar triplu test la Medlife ca nu i-au afisat rezultatul pe net ca la celelalte analize, a fost necesar sa mearga sa il ridice. Dar ideea este ca oricum nu stiu daca este gata si interpretarea...

http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png

Mergi la inceput

Pe net se afiseaza numai rezultatele pe care le-ai vazut deja. Interpretarea testului nu apare pe net, trebuie sa mergi sa ridici analizele de la receptie.

Mergi la inceput

Cristela,

Nici mie la Medicover nu mi-a aparut acel grafic insotit de interpretare. Daca analizele de sange sunt gata ar trebui sa fie gata si rezultatul final. Eu a trebuit sa ma duc sa ridic rezultatul pentru ca mi-au spus ca nu pot pune pe net graficul. Cel mai bine ar fi sa suni si eventual sa intrebi daca nu ti-l pot trimite pe mail sau fax daca nu-l poti vizualiza.

Multumesc pentru raspuns Liana si Cami. Eu sunt nedumerita daca se ia si in trimestrul 3 din moment ce pe prospect scrie ca se ia numai in primul trimestru.

Mergi la inceput

Melania,
Si la Duphaston tot asa scrie insa Pelinescu mi-a spus sa iau in continuare, asa ca eu fac cum zice dumnealui. Cel mai bine este sa-ti intrebi medicul sa vezi ce-ti recomanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Buna, si eu voi naste la medlife la sfarsitul lui septembrie cu dr mirela popa. m-am gandit sa aleg pachetul gold pentru a dispune de tot confortul si a-l avea mereu pe sot cu mine, asta pe langa avantajele date de diferentele dpv medical. Dar ma mai gandesc pt ca dc aleg un astfel de pachet vreau sa mi se aproximeze costurile suplimentare ce "pot" aparea, adica sa mi se spuna clar dc totul decurge normal ce trebuie sa platesc in plus si la cat ajung aceste servicii suplimentare. Pana merg sa vb cu ei are cineva idee de aceste costuri? Multumesc mult si numai nasteri usoare !

Cori 18 s cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput