Nasterea la Medlife (15)
Raspunsuri - Pagina 13
iubu77 spune:
Eu zic cel mai bine sa incerci sa faci o programare cat mai repede..Mergi si vb cu dr Albu si iti zice el daca se oate sau nu sa nasti cu el la Medlife..
E un doctor ff ocupat..ca el se ocupa mai mult de fiv..dar un om deosebit..asa ca nu cred ca vor fi probleme sa te primeasca sa nasti cu el..
Succes
liana.berbec spune:
melaniam,
Eu am 6 saptamani de sarcina, am intrat in saptamana 7. Ieri am fost la el pentru prima ecografie si sunt hotarata in proportie de 80% sa nasc cu dr. Albu Dragos. M-am plimbat pe la ceva medici in viata mea, mai am o nastre la activ si mi se pare un medic foarte ok.
Daca ai mai fost la el sau te-ai hotarat sa nasti cu el ar fi bun un schimb de opinii.
Liana
6+
e_cami spune:
Buna Melania,
Eu m-am interesat acum vreo doua luni la ei si mi-au spus ca daca vreau sa nasc la ei, un medic de-acolo trebuie sa ma ia in evidenta cel tarziu la 30 de saptamani. Asa ca eu iti recomand sa mergi cat mai repede sa te ia in evidenta. Sunt convinsa ca nu va fi nici o problema.
Astept sa ne spui ce ai rezolvat si cum ti se pare doctorul Albu.
melaniam spune:
Buna,
Am fost astazi la dr. Dragos Albu si a fost foarte ok. Mi-a facut si ecografie si mi s-a parut ca a tratat totul cu multa seriozitate. A zis ca-mi poate urmari in continuare sarcina si pot naste cu el. Ar fi o mica problema ca in perioada 26-30 iunie e plecat la un congres in strainatate, dar probabil voi naste ori inainte, ori cand se intoarce.
Mi-a zis ca pot face analizele in continuare la Medicover, daca am abonament acolo, pe el nu-l deranjeaza.
Mi-a zis sa mai merg peste o luna.
Am vizitat si maternitatea si mi-a placut. M-am interesat ce inseamna "diverse" pe factura si mi s-a spus ca mare parte reprezinta analgezicele pentru mamici si ca au existat si facturi cu diverse de 700 de lei. Mi s-a parut o suma destul de mare doar pentru calmante.
Mi-au spus ca nu au vaccinul BCG, dar daca il aducem din Ungaria de exemplu, ni-l pot face ei. Se poate vorbi la neonatologie de ce vaccin putem face rost.
In mare cam atat... Daca mai aveti intrebari va raspund cu placere.
e_cami spune:
Buna dimineata,
Cum e medicul? In varsta? Te intreb pt ca pe mine ma urmareste prof Pelinescu, dar, din pacate, nu pot naste cu dumnealui pt ca va in concediu. Mi-a spus ca ma va da pe mana unui din medicii cu care colaboreaza. Ma gandesc ca unul din acei medici este si dr Albu. Oricum, ma voi lamuri cand merg la morfofetala.
melaniam spune:
Buna Cami,
Are in jur de 40 de ani cred, si e dragut. Aceeasi intrebare mi-o puneam si eu pentru ca mi-era teama sa nu fie cumva prea tanar si fara experienta, nu ca el ar fi batran, dar la 40 de ani eu zic ca a acumulat destula experienta. Recunosc ca am avut emotii ieri inainte sa ajung, pentru ca ma gandeam ca daca nu imi place (si nu ma refer la aspectul fizic) trebuie sa mai merg si la altcineva, dar chiar am fost incantata de el si fericita ca mi-am gasit medic cu care sa nasc.
A fost foarte atent la toate analizele pe care mi le-am facut pana acum, s-a uitat la fiecare in parte. La fel si la ecografie mi s-a parut ca nu a tratat nimic cu superficialitate.
Crissy_C spune:
Buna fetelor,
sunt gravi in 33 de saptamani si tocmai m-am hotarat sa nasc la Medlife, asta pt ca pana acum aveam in plan CFR2... Cred ca nu mai are rost sa spun de ce m-am razgandit...
Mi-a fost recomandata dna dr Caliopia Parfene - merge cineva la dansa, sau a nascut cineva recent cu dna dr si imi poate da mai multe detalii?
Va multumesc mult!
Cristina, fericita 33+ cu Patricia
AMR 6+
e_cami spune:
Multumesc pentru raspuns, Melania.
Cred ca o sa ma lamuresc cat de curand, la morfofetala. Stresul meu este ca atunci cand voi naste eu, e perioada concediilor si mi-e teama sa nu am vreo surpriza. Oricum, eu am facut analizele din primul trimestru in Ploiesti si sper ca si urmatoarele sa le fac tot aici, sa nu existe obiectii. Sa vin la Medlife numai pt controale si ecografii. Apropos, ecografia este insotita intotdeauna si de tuseu vaginal?
iubu77 spune:
Caliopia parfene a fost rezidenta lui Pelinescu, deci ma gandesc ca e bine pregatita ca a vut de unde invata meserie..ea este de cativa ani la Medlife si a fost mana 2 la cezariana mea..Mie mi-a placut de ea..draguta si atenta parea..si nu am auzit nimik de rau de ea..Si Deliana Predoi de la ei e buna..si pt cine prefera sa aiba si back-up la stat parca Liana ples..stiu ca ea lucreaza si la maternitatea Bucur..
Crissy_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iubu77 Caliopia parfene a fost rezidenta lui Pelinescu, deci ma gandesc ca e bine pregatita ca a vut de unde invata meserie..ea este de cativa ani la Medlife si a fost mana 2 la cezariana mea..Mie mi-a placut de ea..draguta si atenta parea..si nu am auzit nimik de rau de ea..Si Deliana Predoi de la ei e buna..si pt cine prefera sa aiba si back-up la stat parca Liana ples..stiu ca ea lucreaza si la maternitatea Bucur.. |
Multumesc frumos Iubu!
Cristina, fericita 33+ cu Patricia
AMR 6+