Fulgusori de nov-dec2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Lavi, de ce o sfatuiesti asa pe Coque? monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. ![]() |
Pentru ca, dupa parerea mea, daca bebelusul ei e concentrat si nici macar nu ii sesizeaza prezenta prin camera, inseamna ca se simte bine si ca nu e nevoie de nici o interventie. Eu zic ca e bine sa le acordam si lor spatiu de "manevra". In plus, tu l-ai deranja pe Santi daca l-ai vedea preocupat de ceva anume? Sunt momente cand il vad pe Rares cum se concentreaza in incercarea lui de a prinde o jucarie cu manuta, dar desi sunt tentata sa il ajut il las sa se descurce singur, si desi se lupta din greu, pana la urma reuseste. Cred ca si asta e o metoda de a le dezvolta copiilor abilitatile. Bine, nu e obligatoriu ca toata lumea sa fie in asentimentul meu.
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIANNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
ariadna33 spune:
nu am apucat sa mai citesc din urma, este imposibil sa tin pasul...
sunt foarte suparata, dragos e racit, are mucisori si abia respira, tuseste, stranuta, mananca foarte putin... cred ca e o chestiune de timp sa ia si emi, ca nu pot sa-i izolez unul de altul... cred ca a luat de la sotul, ca el e racit de cateva zile... temp 37,4 rectal cu term electronic, ii dau la indicatiile pediatrei 3 ml panadol baby timp de 3 zile la 8 ore si vit. c picaturi...
a mai avut cineva bebe asa mic racit? sunt foarte speriata 
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
miany75 spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga Sa il pupi pe Davidut din partea mea! Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor! BOTEZ MINUNEA NOASTRA RARES CRISTIANNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT RARES CRESTE |
si tu pe al tau print....

laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui ariadna33 nu am apucat sa mai citesc din urma, este imposibil sa tin pasul... sunt foarte suparata, dragos e racit, are mucisori si abia respira, tuseste, stranuta, mananca foarte putin... cred ca e o chestiune de timp sa ia si emi, ca nu pot sa-i izolez unul de altul... cred ca a luat de la sotul, ca el e racit de cateva zile... temp 37,4 rectal cu term electronic, ii dau la indicatiile pediatrei 3 ml panadol baby timp de 3 zile la 8 ore si vit. c picaturi... a mai avut cineva bebe asa mic racit? sunt foarte speriata ![]() ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de gemenasi dragalasi ![]() |
O...ce rau imi pare!
Sa dea DD sa treaca repede raceala si sa nu ia si celalalt micut. Tu urmeaza indicatiile doctorului si sa speram ca totul va fi bine. Curaj si fii puternica sa il insanatosesti pe micut

Si nu stiu cu ce te va incanta dar sa stii ca daca rectal are 37.4 eu zic ca nu e asa problema mare cu temperatura. Am citit ca e problema daca depaseste 38 rectal...
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIANNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

padi spune:
| citat din mesajul lui miany75 buna dimineata ,mamici de fulgusori!!! ![]() Am scapat si eu de examen ;mai e unul sambata si gata pan' la vara![]() |
Bine ca ai mai scapat de unul. Si eu sunt la master si acuma trebuie sa termin o lucrare, desi nu am nici un chef. Pana la vara, habar nu am cum o sa fac lucrarea de dizertatie
.Adriana
de
Laura (08.12.2009)
monis5 spune:
| citat din mesajul lui ariadna33 nu am apucat sa mai citesc din urma, este imposibil sa tin pasul... sunt foarte suparata, dragos e racit, are mucisori si abia respira, tuseste, stranuta, mananca foarte putin... cred ca e o chestiune de timp sa ia si emi, ca nu pot sa-i izolez unul de altul... cred ca a luat de la sotul, ca el e racit de cateva zile... temp 37,4 rectal cu term electronic, ii dau la indicatiile pediatrei 3 ml panadol baby timp de 3 zile la 8 ore si vit. c picaturi... a mai avut cineva bebe asa mic racit? sunt foarte speriata ![]() ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de gemenasi dragalasi ![]() |
Imi pare rau ca esti necajita
sper sa treaca repede de tot si sa nu ia si Emi
(febra nu pare sa aiba... din ce stiu pana in 37,5 rectal e ok - Iulian are constant 37.2-37.4 de cand l-am adus acasa)monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
laviniablaga spune:
Padi nu ne dai si noua data nasterii tale? sa o trecem in listuta...ca resul am trecut!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
many_bani spune:
Bun venit si din partea mea ptr. Miky si Padi.
Am reusit sa citesc din urma si in cap. trecut s-a discutat despre bb2. Cum si noi ne gandim serios la aceasta problema (mai avem embrioni criogenati) am cerut parerea dr. ginecolog cu care am nascut. Recomandare: un an nimic, dupa care putem sa luam acasa omuletii de zapada
. Cand am intrebat dr. de fam. de ce unii dr. recomanda 1 an altii 2 ani, a zis ceva de genul un an pana la concepere si 9 luni de sarcina cam pe acolo este. Asa ca noi in decembrie 2010 o sa facem embriotransferul cu ce mai avem pe la clinica de FIV, daca nu iese, lasam asa si-i multumim Domnului ptr. ce avem. Psihic nu mai am putere sa o iau de la capat cu toata procedura FIV. Dar daca o sa fie ............
Petrecere frumoasa celor care au in acest week-end ceremonialul crestinarii, sa aveti vreme frumoasa si bebei cuminti.
Shtephy sper sa treaca, sa fii o nasa si ochi frumosi
Ma duc sa dau papa si in functie de dispozitia lui Vlad revin.
Pupici
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
monis5 spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga Pentru ca, dupa parerea mea, daca bebelusul ei e concentrat si nici macar nu ii sesizeaza prezenta prin camera, inseamna ca se simte bine si ca nu e nevoie de nici o interventie. Eu zic ca e bine sa le acordam si lor spatiu de "manevra". In plus, tu l-ai deranja pe Santi daca l-ai vedea preocupat de ceva anume? Sunt momente cand il vad pe Rares cum se concentreaza in incercarea lui de a prinde o jucarie cu manuta, dar desi sunt tentata sa il ajut il las sa se descurce singur, si desi se lupta din greu, pana la urma reuseste. Cred ca si asta e o metoda de a le dezvolta copiilor abilitatile. Bine, nu e obligatoriu ca toata lumea sa fie in asentimentul meu. Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor! BOTEZ MINUNEA NOASTRA RARES CRISTIANNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT RARES CRESTE |
Imi place argumentatia. Insa eu ma refeream la altceva... mi s-a parut ca e o intrebarea cea pusa de Coquelicot vis-a-vis de cum facem noi, si nu mi-a parut ca ne cere vreun sfat.
Scuze

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
laviniablaga spune:
Ai dreptate! Dar sper ca Coque sa nu se fi suparat pe mine ca mi-am permis sa ii dau un sfat![]()
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE