Fulgusori de nov-dec2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
padi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga Padi nu ne dai si noua data nasterii tale? sa o trecem in listuta...ca resul am trecut! |
Scuze, am uitat. DN: 17.06.1979. La nastere, te rog sa treci cezariana.
Daca imi dati parola, pun si poze.

Fetelor, vad ca vorbiti de lasat copilul singur sa se joace. Laura nu vrea sa stea singura. O pun pe paturica din centrul de activitati, dar nu prea o intereseaza. Daca sunt eu acolo sa zdranganesc lucrusoarele e bine, daca nu atunci se plictiseste si plange. Ea abia luni o sa aiba 2 luni. Oare este prea mica? Copilasii vostri de la ce varsta au inceput sa stea si sa se joace singuri?
Si mai vreau sa va intreb ceva: are careva dintre voi carusel la patut pliant? Daca da, se potriveste orice fel de carusel? Adica, se poate monta?
Adriana
de
Laura (08.12.2009)
ariadna33 spune:
Diana, m-ai convins cu vaccinurile, voi face si rotarix si prevenar dar acum trebuie sa amanam pt ca dragos e racit, sper sa se poata la 4 luni, voi vb si cu pediatra despre asta... obisnuieste-te, voi mai da cu periuta la tine... glumesc, vreau doar sa zic ca asa imi manifest sincer si deschis aprecierea![]()
e o dulcita Timeea in rochita de botez, un ingeras, eu am aflat ca nasa le-a luat hainute obisnuite, asta e, vor arata bine oricum, zise cioara ![]()
ia uitati ce fetita http://family.webshots.com/photo/2530798010105882352ZEZxdn am eu aici si ce raper in devenire http://family.webshots.com/photo/2872612970105882352UVfzTQ 
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
laviniablaga spune:
Padi ai PM. Si am modificat in listuta!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
simina_kin spune:
Trec in mare fuga pe la voi sa multumesc pentru cafia![]()

.Sunt bagata in priza rau

Este ora 14 si eu nici nu m-am apucat de curatenie, da sa o mai termin
....Am facut lista sotului si l-am trimis la cumparaturi.
Delicioasa mea a descoperit ca se poate rostogoli cand este pusa pe burta , si se amuza teribil. A inceput sa rada si mai zgomotos

Abia astept sa treaca si ziua de maine sa-i pot spune pe nume

Pana la urma mi-am luat pantaloni negri
...asta este
Mai am o problema..
..maine dim ma d
uc la coafat si machiat, da eu nu stiu cum sa ma fac la par
...as vrea pe drept (sa mi-l intinda) si la spate desfacut (sa se vada lungimea
), da mai multe idei n-am![]()
Gata va las ...ma duc la smotru![]()
aaaaaaaa........am vazut 2 mamici noimicki si padi..(sper ca nu am scris gresit
) si vreau sa le urez "BUN VENIT LA SCUTECE!"
VA 

SI PETR
ECERE FRUMOASA CELOR CARE MAI AU BOTEZUL MAINE!!!!!!!!!
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
padi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga Padi ai PM. Si am modificat in listuta! ![]() |
Multumesc, am primit PM.
Am si incarcat cateva poze pe picassa, in albumul fulgusori2009.
Adriana
de
Laura (08.12.2009)
dymomo77 spune:
Fetili pt cele interesate am trimis pe mailul comun ceva inf despre produsele cu care ne "otravim".
mami fericit de
Dan Mihail
laviniablaga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui padi
Multumesc, am primit PM. Am si incarcat cateva poze pe picassa, in albumul fulgusori2009. Adriana de Laura (08.12.2009) |
Cu placere! Am vazut fotografiile! Bebelusa ta e superba...Sa iti traiasca dolofana!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIANNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
alinutza_24 spune:
Buna ziua fetele si bun venit mamicilor noi!In ultimele 24 de ore am fost mai putin active pt ca printesa mea are o jucarie de care nu se poate desparti , si anume eu...
.Cum plec putin de langa ea cum ma "striga".Voi cu ce curatati urechiusele la bebelusi?cu betisoare normale sau cu cele speciale pt bebe?
laviniablaga spune:
RamoC voi cum sunteti? Dominic al tau s-a mai obisnuit pe acolo la buni?????????Sper ca e totul bine cu voi!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
miany75 spune:
padi ai o fetita minunata ! Sa-ti traiasca!!
P.S caciulita de iesit afara e cumva cu un ursulet la nivelul fruntii? e de la basic nu stiu cum? Ca prea seamana cu ce avem si noi..
aaa si noi avem masa de infasat exact ca si a voastra..![]()