Fulgusori de nov-dec2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Padi nu ne dai si noua data nasterii tale? sa o trecem in listuta...ca resul am trecut!

Scuze, am uitat. DN: 17.06.1979. La nastere, te rog sa treci cezariana.
Daca imi dati parola, pun si poze.

Fetelor, vad ca vorbiti de lasat copilul singur sa se joace. Laura nu vrea sa stea singura. O pun pe paturica din centrul de activitati, dar nu prea o intereseaza. Daca sunt eu acolo sa zdranganesc lucrusoarele e bine, daca nu atunci se plictiseste si plange. Ea abia luni o sa aiba 2 luni. Oare este prea mica? Copilasii vostri de la ce varsta au inceput sa stea si sa se joace singuri?
Si mai vreau sa va intreb ceva: are careva dintre voi carusel la patut pliant? Daca da, se potriveste orice fel de carusel? Adica, se poate monta?

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Diana, m-ai convins cu vaccinurile, voi face si rotarix si prevenar dar acum trebuie sa amanam pt ca dragos e racit, sper sa se poata la 4 luni, voi vb si cu pediatra despre asta... obisnuieste-te, voi mai da cu periuta la tine... glumesc, vreau doar sa zic ca asa imi manifest sincer si deschis aprecierea

e o dulcita Timeea in rochita de botez, un ingeras, eu am aflat ca nasa le-a luat hainute obisnuite, asta e, vor arata bine oricum, zise cioara

ia uitati ce fetita http://family.webshots.com/photo/2530798010105882352ZEZxdn am eu aici si ce raper in devenire http://family.webshots.com/photo/2872612970105882352UVfzTQ

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Padi ai PM. Si am modificat in listuta!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Trec in mare fuga pe la voi sa multumesc pentru cafia.Sunt bagata in priza rau
Este ora 14 si eu nici nu m-am apucat de curatenie, da sa o mai termin....Am facut lista sotului si l-am trimis la cumparaturi.
Delicioasa mea a descoperit ca se poate rostogoli cand este pusa pe burta , si se amuza teribil. A inceput sa rada si mai zgomotos
Abia astept sa treaca si ziua de maine sa-i pot spune pe nume
Pana la urma mi-am luat pantaloni negri...asta este
Mai am o problema....maine dim ma duc la coafat si machiat, da eu nu stiu cum sa ma fac la par...as vrea pe drept (sa mi-l intinda) si la spate desfacut (sa se vada lungimea), da mai multe idei n-am

Gata va las ...ma duc la smotru

aaaaaaaa........am vazut 2 mamici noimicki si padi..(sper ca nu am scris gresit) si vreau sa le urez "BUN VENIT LA SCUTECE!"

VA SI PETRECERE FRUMOASA CELOR CARE MAI AU BOTEZUL MAINE!!!!!!!!!

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:

Multumesc, am primit PM.
Am si incarcat cateva poze pe picassa, in albumul fulgusori2009.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Fetili pt cele interesate am trimis pe mailul comun ceva inf despre produsele cu care ne "otravim".

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui padi

Citat:

Multumesc, am primit PM.
Am si incarcat cateva poze pe picassa, in albumul fulgusori2009.

Cu placere! Am vazut fotografiile! Bebelusa ta e superba...Sa iti traiasca dolofana!

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_24 spune:

Buna ziua fetele si bun venit mamicilor noi!In ultimele 24 de ore am fost mai putin active pt ca printesa mea are o jucarie de care nu se poate desparti , si anume eu....Cum plec putin de langa ea cum ma "striga".Voi cu ce curatati urechiusele la bebelusi?cu betisoare normale sau cu cele speciale pt bebe?

Mergi la inceput

RamoC voi cum sunteti? Dominic al tau s-a mai obisnuit pe acolo la buni?????????Sper ca e totul bine cu voi!

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

padi ai o fetita minunata ! Sa-ti traiasca!!

P.S caciulita de iesit afara e cumva cu un ursulet la nivelul fruntii? e de la basic nu stiu cum? Ca prea seamana cu ce avem si noi..

aaa si noi avem masa de infasat exact ca si a voastra..

Mergi la inceput