Fulgusori de nov-dec2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Am uitat sa imi laud comoara. Ieri cand a venit al meu sot de la scarbiciu s-a descaltat pe fuga si a mers direct la fi'su care statea pe canapea in sufragerie si cand l-a vazut Danut a inceput sa rada cu gura pana la urechi si sa se agite. El radea si inainte mai ales la mine si in special dimineata la trezire sau cand ne jucam, sau daca e prea flamand si vede ca il pregatesc de papa dar niciodata nu a fost atat de spontan. Bineinteles ca tati s-a topit pe loc.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Buna dimineata si de la noi , noi acum ne-am trezit ca azi noapte am avut chef de povesti dora la 3 jumate mi s-a culcat mamaruta, acum doarme asa ca am profitat de moment sa scriu si eu cate ceva.
In primul rand va multumim pentru comentariile si aprecierile de la pozici. Duminica am avut botezul a fost frumos, cheful doar in familie. Ce nu mi-a placut la botez a fost faptul ca parintele a scurtat din slujba, si ca mi-a tras-o de par, cica sa o auda cum plange ca era prea cuminte , si ca urmare a acestui fapt, fata mea dupa baita cand am incercat sa o usuc pe par a inceput sa urle(cred ca isi amintea saracuta).
Am vazut pozici frumoase cu fulgusorii, sunt niste scumpi , si nu vreau sa para ca sunt cioara care isi lauda puiul, dar in generatia asta chiar sunt niste fulgusori tot unul si unul, asa ca pupam mamicile frumoase si puii lor.

Lavi, hmm ce sa zic eu va las sa o petiti, da vezi spune-i la
Rares ca de tratat pentru fata cu tati ar trebui sa trateze

P.s sa nu va suparati pe noi ca nu prea scriem dar eu nu prea sunt cu scrisul, imi place sa citesc :P, dar sa scriu mai putin

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Biara, lasa ca ne descurcam noi! Il pun si eu pe sotz sa trateze, sa rezolve treaba ca intre barbati.

Azi sunt singura acasa. Sotul a plecat la cheful de pensionare al unui coleg de serviciu! O sa ma plictisesc pana diseara la 8 sau 9 cand ajunge...Sper sa nu ma suprasolicite strumful...sa am timp de povesti cu voi!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata ,mamici de fulgusori!!!
Am scapat si eu de examen ;mai e unul sambata si gata pan' la vara

Am recuperat si eu din urma si ma lansez in conceperea unui mesaj ;sper sa ma lase feciorul..

Bine ati venit la noi ,Micki si Padi! Sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi!!

LUMI sa stii ca piciul meu si cu mica italianca s-au plimbat asa ca intre vecini.. va sa va treaca supararea cum e "norica" mea ? parca am retinut ca e mai bine..

DIANA R. sunteti o familie minunata !!! Sa fiti mereu fericiti!!

LAVI felicitari pt examen !! apropo ,frumoasa nora ti-ai gasit !!

dymomo super tare replica sotului tau!! si al meu are o vb de duh : si fetele frumoase fac...treaba nr.2..

Simina las bine ca se implica sotiorul tau in treburile administrative...

apropo de ajutor din partea sotului in ceea ce priveste 'mostenitorul' ,al nostru tatic ne ajuta la schimbat ( la treaba nr.2 mai putin ) ,la baita , la plimbat copilul ( in w-e) si program de divertisment seara(ca numai atunci e acasa ,saracu')...

trimit sa nu fac ditamai placinta..
apropo ,unde e Broscutza ,parca ea era cu "coptul"?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miany75

buna dimineata ,mamici de fulgusori!!!
Am scapat si eu de examen ;mai e unul sambata si gata pan' la vara

Am recuperat si eu din urma si ma lansez in conceperea unui mesaj ;sper sa ma lase feciorul..

LAVI felicitari pt examen !! apropo ,frumoasa nora ti-ai gasit !!

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Miany ma bucur ca totul s-a terminat cu bine cu examenele! Eu mai am numai din 14 februarie inca vreo 3, din care 2 is sustrinere de referat si sunt in aceeasi zi...asa ca e parfum..mai trebuie sa merg numai de doua ori la CJ. Cu privire la "eventuala" nora...acum ii spuneam sotului prin telefon ca trebuie sa o peteasca! Si a zis ca la cat e de frumusica o sa mearga pana la Cj sa vb personal cu tatal fetei!

Sa il pupi pe Davidut din partea mea!

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Bun venit Micki si Padi!
Dymo, succes la pregatiri si sa aveti un botez frumos si o petrecere reusita.

Fetele, intrebare:
Voi cam cat lasati piticii sa se joace singurei? Stiu ca lasati singuri sa se joace, ii ajutam sa li se dezvolte personalitatea ,totusi, parca nu imi vine sa il las mult acolo. De obicei stau cu el si il urmaresc ,si nici nu isi da seama ca sunt prin preajma daca nu ma misc in camera sau daca nu vorbesc la telefon sau cu el.
Eu ma intrebam daca nu e destul de solicitant pentru el sa il las cate 45 min sau chiar o ora in locul de joaca. Cand da semne de iritare, oboseala il iau de acolo, ii dau sa pape si uneori adoarme instantaneu. Are mai multe reprize de joaca in timpul zilei, evident.
Plus ca de 2 saptamani adoarme dupa baita, de la 10 si se mai trezeste pe la 2.30-3.30 si apoi dimineata pe la 7 apoi pe la 8. 30 si dupa putina joaca mai baga o tura mica de somn.

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Bun venit Micki si Padi!

Fetele, intrebare:
Voi cam cat lasati piticii sa se joace singurei? Stiu ca lasati singuri sa se joace, ii ajutam sa li se dezvolte personalitatea ,totusi, parca nu imi vine sa il las mult acolo. De obicei stau cu el si il urmaresc ,si nici nu isi da seama ca sunt prin preajma daca nu ma misc in camera sau daca nu vorbesc la telefon sau cu el.
Eu ma intrebam daca nu e destul de solicitant pentru el sa il las cate 45 min sau chiar o ora in locul de joaca. Cand da semne de iritare, oboseala il iau de acolo, ii dau sa pape si uneori adoarme instantaneu. Are mai multe reprize de joaca in timpul zilei, evident.
Plus ca de 2 saptamani adoarme dupa baita, de la 10 si se mai trezeste pe la 2.30-3.30 si apoi dimineata pe la 7 apoi pe la 8. 30 si dupa putina joaca mai baga o tura mica de somn.

Coque, eu pe Raresh il las singur sa se joace cat sta...adica pana incepe sa planga, efectiv...asta poate dura de la 30 de minute la o ora sau o ora jumatate. Daca e in patut, ii dau drumul la arusel, daca e pe paturica de joaca il las sa povesteasca cu jucariile pana se plictiseste. Eu te sfatuiesc sa il lasi sa stea singurel pana da el semne ca s-a plictisit, si sa nu intervii.

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Bun venit Micki si Padi!

Fetele, intrebare:

Coque, eu pe Raresh il las singur sa se joace cat sta...adica pana incepe sa planga, efectiv...asta poate dura de la 30 de minute la o ora sau o ora jumatate. Daca e in patut, ii dau drumul la arusel, daca e pe paturica de joaca il las sa povesteasca cu jucariile pana se plictiseste. Eu te sfatuiesc sa il lasi sa stea singurel pana da el semne ca s-a plictisit, si sa nu intervii.

BOTEZ
RARES CRESTE

Lavi, de ce o sfatuiesti asa pe Coque?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Andre,multumesc de intrebare,e mai bine Annabelle.

Miany,m-am mai linistit! Tot la prima iubire ramane Annabelle!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Coque,eu am mai lasat-o singura dimineata in centrul de activitati si pana la 40 de minute....dar mai vorbeam cu ea din cand in cand. In ultimul timp nu prea am mai lasat-o mai mult de zece minute,suntem langa ea ori eu,ori mama.
E bine sa fie lasati si singuri,nu trebuie sa obisnuiesti copilul sa fie cineva tot timpul sa-l distreze,dar....chiar daca sunt ocupata,tot nu ma lasa inima sa nu-i mai vorbesc,pun o muzica,cant eu,citesc o poveste etc.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput