Fulgusori de nov-dec2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 12
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lili_a Azi a fost doctorita la noi (a propos, tariful/vizita e de 100 lei si vine cu masina proprie;la medicul de familie dau 50 sau 100, depinde ce face.(si el vine acasa, ca eu n-am vrut sa car copilu la policlinica) pt evaluarea de 3 luni si sa ne aduca rezultatele la testele alea de boli metabolice pe care le-a facut si Cezarica. Stam relativ bine, luna asta a luat doar 500 de g din cauza vomitatului dar per total cresterea e ok - 5.3 kg si 58 cm. Pt ca a venit dupa masa, a vazut si ea cum vomita deja faimoasa branzica cu zer, si a zis sa-i dam Losec (Omeprazole), 1/2 pastila dizolvata in ceai inainte de masa de dimineata pt aciditate ca o deranjeaza si sa nu intre in greva foamei din cauza asta. Diana tu ce parere ai? ![]() In rest ne-a recomandat sa doarma pe pernuta anti-reflux si s-o tinem in scoica. |
De abia acum ai primit rezultatele? Eu am facut la 72 de ore de la nastere si am primit rezulatatul 14 zile mai tarziu. Tocmai ca era si Craciunul si de aia a intraziat atat. De ce ti le-a dat asa de tarziu?
Apropo ai inceput sa ii dai Topfer?

Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank">
Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
DianaR spune:
Stephy, iti scriu PM
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
dankutza spune:
| citat din mesajul lui dymomo77 Si acu o intrebare stupida... ai vostri copii ii culcati cu perna(bineinteles un pui mic) sau fara?? mami fericit de Dan Mihail |
Cezarica are un fel de perna. Era in pachet cu lenjeria si pilota si toate cele. Cand e umflata are vreo 3 cm grosime. Cand asez fata pe ea, deja are doar 1 cm. La meternitate ne spune sa culcam bebeii pe un scutec de finet indoit. Pai, cam tot 1 cm vine. In plus patutul este asezat la cap, pe 2 carti, ca sa ridice pe bebe.

Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank">
laviniablaga spune:
Lumi
!
Biara...eu petesc oficial pe printesa ta cea mica...o vreau pentru feciorasul meu? ce zici? o iau si fara zestre!!!![]()
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
dankutza spune:
| citat din mesajul lui gabitza35 am tot citit pe aici ca se depune ceva pe Hambarului pt ce anume se merge acolo, pt alocatie sau pt indemnizatia CIC? e cineva din sectorul 5 pe aici? |
In Hambarului urmeaza sa ma duc pt a depune un extras de cont ca sa imi vireze alocatia in cont. Nu stiu pt ce alte chestii te poti duce in Hambarului. Auzisem ca pt contestatii te poti duce acolo. Nu stiu nimic de secorul 5. Eu sunt in 2.

Mami de amazoana
dankutza spune:
citat din mesajul lui micki_mica![]() sunt o mamica de decembrie 2009. inca nu m-am pus la punct cu toate cele scrise de voi pana acum dar sa incep cu datele, nu? 16.12 - Florin-Cristian/naturala la 36 sapt fara epidurala, 2350 gr, 47.5cm, apgar9 (DN 9.12.1976) - Sp Municipal Bucuresti mai citesc si revin ![]() |
Bine ai venit!
Si am nascut o fetita de 2300g si 48 cm, apgar 9. A luat bine in greutate? Dar in inaltime? Arata foarte bine in poze!

dankutza spune:
| citat din mesajul lui padi Buna dimineata mamicilor, Mai primiti o mamica intarziata? Numele meu este Adriana si sunt mamica unei fetite Laura - Ioana nascuta in 8 decembrie. Eu v-am citit toata sarcina, dar spre rusinea mea nu mi-am facut curaj sa va scriu. Dar, pentru ca am invatat multe lucruri de la voi m-am hotarat sa "sparg gheata". Daca ne primiti si pe noi in grupul vostru promit sa fiu activa. Adriana |
Bine ai venit la noi si foarte bine ca te-ai "activat"

Mami de amazoana
laviniablaga spune:
Sa va povestesc ceva de aseara! DUpa cum stiti, am fost ieri la Cj, cu tot cu bebe dupa mine. Evident pustiul meu a obosit peste masura. Aseara, de obosit ce era, a adormit la tati in brate, in timp ce el il pupa...iata pozitianoua...
Azi i-am gasit o noua ocupatie...cu o jucarie care canta
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
dymomo77 spune:
Intru si eu pe fuga sa "fur" o cafea si sa va
.
Noi suntem cu pregatirile pe ultima suta de metri. Mai avem de cumparat fructele si apa minerala si de facut bineinteles o vizita la stomatolog
. De dezumflat nu s-a dezumflat de tot iar partea mai proasta e ca inca ma doare dar asta e.
Nu stiu daca o sa mai am timp sa intru ca maine dimineata trebuie sa imi termin manichiura, sa merg la coafor si sa pregatesc comoara pentru petrecere. Plus ca trebuie sa ii fac si supica de morcov si sa fierb si pasez carnita.
Asa ca e posibila sa ne reauzim abia duminica.
Petrecere frumoasa tuturor celor care au maine botezul/petrecerea si ne intoarcem cu impresii noi si poze.
mami fericit de
Dan Mihail
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui dymomo77 Intru si eu pe fuga sa "fur" o cafea si sa va .Noi suntem cu pregatirile pe ultima suta de metri. Mai avem de cumparat fructele si apa minerala si de facut bineinteles o vizita la stomatolog Nu stiu daca o sa mai am timp sa intru ca maine dimineata trebuie sa imi termin manichiura, sa merg la coafor si sa pregatesc comoara pentru petrecere. Plus ca trebuie sa ii fac si supica de morcov si sa fierb si pasez carnita. Asa ca e posibila sa ne reauzim abia duminica. Petrecere frumoasa tuturor celor care au maine botezul/petrecerea si ne intoarcem cu impresii noi si poze. mami fericit de Dan Mihail |
Spor la ultimele pregatiri!Distractie placuta maine si ii zic dinainte micului crestin multa sanatate! si sa fie cumintel si sa o lase pe mami sa se chefuiasca!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIANNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE