Fulgusori de nov-dec2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
lylyana.ion spune:
padi, bine ai venit printre noi!
Citatele zilei
1. “Cand aveam un singur copil si se intampla sa ii curga sange din nas, alergam disperati cu el la spital. Acum avem cinci copii si cand se intampla sa ii curga unuia sange din nas, il dam repede afara ca sa nu murdareasca covorul.”
Art Linkletter (1912 - ), om de radio si televiziune american
2. “Cheltuim atata timp si energie cu copiii nostri ca sa-i invatam sa mearga si sa vorbeasca, pentru ca apoi sa nu ne dorim decat sa stea locului si sa taca din gura.”
Phyllis Diller (1917 - ), actrita americana
3. “Cand eram tanar, aveam 100 de teorii despre cum se cresc copiii, dar nu aveam copii. Acum am trei copii si nicio teorie.”
John Wilmot (1893-1964), politician englez

Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
padi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Mamici de fetitze ajtati-ma cu un sfat. I-am gaurit urechiusele la pitica si cand am ajuns acasa, dar un lob inca ii sangereaza. Cat timp trebuie sa tin / sa pun vata cu spirt pe urechiuse sau de cate ori trebuie sa dau cu spirt. Multumesc frumos Chiara Ada, vita mia Chiara creste |
Andre, eu i-am pus cercelasii in spital. Am cutatat-o cu spirt cateva zile (pana s-a vindecat locul). Vezi ca este posibil sa se mai agate in cercelasi, sa nu-ti faci probleme. La un moment dat s-a facut ceva ca si puroiul pe langa cercelusi (desi am curatat-o tot timpul), dar am insistat cu spirt sanitar si nu s-a intamplat nimic.
Adriana
de
Laura (08.12.2009)
Cory_B spune:
Pozici cu bebe scump Andrei pe picassa
Nu m-a lasat sa pun mai multe,mi-a dat eroare.Cea care este e de la botez
Cea mai fericita mami de
Andrei Nicolas
DianaR spune:
Cori, incarca pe fulgusori2009, aceeasi parola.
Pe nov.dec nu mai e spatiu.
Vad ca nu va inghesuiti la scris... Merg sa-mi fac repede treaba prin casa ca apoi incep sa ma fac frumoasa ptr maine.
De fapt am inceput de azinoapte cu vopsitul (m-am culcat la 1)![]()
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
DianaR spune:
Biara, acum am vazut si pozele voastre de pe fulgusori, a fost superba Maya la botez! Sa va traiasca!
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
ralu_seby spune:
Neatzaa! ce soare e afara!
Ma bag si eu la un ceai, cu lamaie multa
.
Padi, welcome! Ai nascut in aceeasi zi cu mine
, sa iti traiasca fulgusorul!
Azi la 13 trebuie sa fiu la tuns si dupa-amiaza la cosmetica, ne facem gigea pt botez
.
Revin.
P.S. Stephy, incearca sa-ti pui cateva picaturi de laptic de la san in ochi. Face minuni. Acum ani de zile, mica fiind, facusem un urcior si mi-a turnat matusa mea lapte in ochi si mi-a trecut in 2 zile. Si Matei mi s-a parut ca intr-o seara avea o pleoapa puutin mai rosie, am pus cateva picaturi de laptic si pana dimineata era ca nou.
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata!
Bine ati venit Micki si Padi,sper sa va simtiti bine printre noi!
Am vazut pozici cu fulgosori superbi de mamici frumoase: Ralu_seby,Andrutza,Cristina_boc!
Vazut si pozici cu Maia de Biara,foarte frumoasa domnisoara!
Laurairina,pupam fetele matinale!
Lavi,felicitari pt examene!
Shtephy,pupam sa treaca ochisorul!
Lylyana,super citatele,imi place la nebunie al doilea! Multumim!
Andre,felicitari pt italianca cercelata!
Miany,pai asa? O inseala David pe Annabelle....pai si noi il aveam pe Rares by Lavi,care e si el aratos de numa`!!!
Monis,cred ca daca era ceva in neregula cu piciorutele lui Iuli,ti-ar fi spus pediatrul....
Ohhh,vazut si poze de Monica,sunteti doua frumoase!
Ionela,pe unde iesiti voi la plimbare?
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
shtephy spune:
citat din mesajul lui DianaR pozici!![]() ![]() Stephy, unde anume e rosu? la albul ochilor (conjuctiva) sau pe pleoape undeva intr-un loc sau pleoapele sunt rosii si umflate cu totul? Ochiul era lipit dimineata cand te-ai trezit din cauza secretiilor? Te doare/ustura/mananca? s-a modificat cumva vederea cu ochiul ala? Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)& Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) Filmulete |
Albul ochiului e rosu .S-au strans ceva secretii de dimineata in coltul ochiului si da,vederea e slaba cu ochiul asta.E conjunctivita ,asa-i?

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
dankutza spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Mamici de fetitze ajtati-ma cu un sfat. I-am gaurit urechiusele la pitica si cand am ajuns acasa, dar un lob inca ii sangereaza. Cat timp trebuie sa tin / sa pun vata cu spirt pe urechiuse sau de cate ori trebuie sa dau cu spirt. Multumesc frumos |
La noi nu a sangerat deloc nici o urechiuse. Dar nu crezi ca ar fi mai bine cu iod/betadine? Asta nu ustura. In afara de asta spirtul de la noi zici ca e o apa colorata. Eu, i-as pune niste iod. La urechiusele fetitei mele se vedea iod dupa ce i le-a gaurit.
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank">
Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix