Fulgusori de nov-dec2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
shtephy spune:
mamici
scuzati chiulul
,cred ca mai tine pana luni si apoi recuperez
.
sunt cam necajita ,am un ochi foarte rosu si sper sa nu fie vorba de conjuctivita,desi nu stiu exact cum se manifesta asta ca n-am mai avut.
mi-e frica sa nu le dau la pici si in plus mai sunt si nasha sambata si-o sa-mi sada bine cu ochii rosii si umflati.
poate n-o fi totusi
am vazut multe multe poze superbe
,eu nu m-am invrednicit sa vad ce mai am in aparatul foto![]()
va pup ,ne mai auzim macar un pic si maine si apoi dupa weekend cu forte proaspete.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
laurairina13 spune:
Mda..neata..se pare ca sunt singura matinala??? ca mai nou fiimea se trezeste la 7

..
Un ceiut serveste careva??
..la cafea nu ma bag ca nici nu stiu sa o fac, darmite sa mai si beau![]()
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)![]()
rechinas in pozici
Andrecluj spune:

aromata si buna dimineata! Micki Bine ai venit in clubul nostru! Stephy Draga mea, nu stiu ce sa-ti pui pe ochi, daca e urcior, stiu ca poti pune un cutit tinut la congelator. Sper sa treaca
Gata, am trecut de ziua de ieri cand am fost stresata ca ii sangera urechea la pitica, ea a plans cand i-au gaurit urechile de a trezit tot spitalul, dar iimediat ce am plecat, a ras si a adormit. eu si cand am ajuns acasa plangeam si ma gandeam ca imi maltratez copilul. Dar a trecut, azi avem urechiusa curata, fetita cercelata. Voi pune si poze azi. Va pupam Chiara Ada, vita mia Chiara creste
lylyana.ion spune:
neata si de la noi!
shtephy, sper sa nu fie nimic grav si sa te distrezi la petrecere 
micki, bine ai venit in clubul nostru 
Diana, pupici micutilor, sunt tare frumosi toti 3 
acum va invit la un laptic cu miere
o zi frumoasa va doresc!!!!!

Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
DianaR spune:
Neatza. Eu cu apa plata...
Multumesc ptr aprecieri si comentarii la pozici!

Stephy, unde anume e rosu? la albul ochilor (conjuctiva) sau pe pleoape undeva intr-un loc sau pleoapele sunt rosii si umflate cu totul? Ochiul era lipit dimineata cand te-ai trezit din cauza secretiilor? Te doare/ustura/mananca? s-a modificat cumva vederea cu ochiul ala?
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
padi spune:
Buna dimineata mamicilor,
Mai primiti o mamica intarziata? Numele meu este Adriana si sunt mamica unei fetite Laura - Ioana nascuta in 8 decembrie. Eu v-am citit toata sarcina, dar spre rusinea mea nu mi-am facut curaj sa va scriu. Dar, pentru ca am invatat multe lucruri de la voi m-am hotarat sa "sparg gheata". Daca ne primiti si pe noi in grupul vostru promit sa fiu activa.
Adriana
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui padi Buna dimineata mamicilor,Mai primiti o mamica intarziata? Numele meu este Adriana si sunt mamica unei fetite Laura - Ioana nascuta in 8 decembrie. Eu v-am citit toata sarcina, dar spre rusinea mea nu mi-am facut curaj sa va scriu. Dar, pentru ca am invatat multe lucruri de la voi m-am hotarat sa "sparg gheata". Daca ne primiti si pe noi in grupul vostru promit sa fiu activa.Adriana |
Chiara Ada, vita mia Chiara creste
DianaR spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui padi Buna dimineata mamicilor, Mai primiti o mamica intarziata? Numele meu este Adriana si sunt mamica unei fetite Laura - Ioana nascuta in 8 decembrie. Eu v-am citit toata sarcina, dar spre rusinea mea nu mi-am facut curaj sa va scriu. Dar, pentru ca am invatat multe lucruri de la voi m-am hotarat sa "sparg gheata". Daca ne primiti si pe noi in grupul vostru promit sa fiu activa. Adriana |
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09) Filmulete
laviniablaga spune:
Buna dimineata all!
Miky, Padi bine ati venit pe la noi! Va asteptam cu drag pe aici!
Andre multumesc de
! te
!
Diana multzam fain si de apa plata!!!

Shtephy sper ca nu e conjunctivita si ca e totul in regula...sa treaca rosheatza aia nenorocita
!
Va pupacesc pe toate!!
Aha...Padi sa ne dai detaliile tale cu privire la nastere-data, greutate, scor apgar, dimensiunile bebelusului si numele, sa te trecem in listuta! te asteptam si cu poze!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
padi spune:
Multumim de primire fetelor!
Am nascut-o pe Laura la 39 saptamani, prin cezariana. La nastere a avut 2700g, 52cm, aprgar 9.
S-a nascut mai micuta, dar am recuperat: la 8 saptamani am avut 4340g.
Daca imi dati parola, trimitem si poze ca sa ne vedeti.
Adriana
de
Laura (08.12.2009)