Fulgusori de nov-dec2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

am tot citit pe aici ca se depune ceva pe Hambarului
pt ce anume se merge acolo, pt alocatie sau pt indemnizatia CIC?
e cineva din sectorul 5 pe aici?

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multumesc de aprecieri

Si eu stiam ca pana la un an nu se recomanda pernele din cauza riscului de sufocare. Vlad a dormit cu perna dupa un an jumate, el a dormit mult cu noi in pat si a prins gustul... dar Timeea abia la 3 ani jumate a inceput sa doarma cu pernuta.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

am tot citit pe aici ca se depune ceva pe Hambarului
pt ce anume se merge acolo, pt alocatie sau pt indemnizatia CIC?
e cineva din sectorul 5 pe aici?

mucosii

orice ai de depus, depui la sector. daca ai alte probleme ulterioare, ajungi in Hambarului (de ex. mutare de adresa unde vine alocatia, recalculare indemnizatie sau alte situatii de genul asta)

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

multumim de comentarii la pozici....
nu mai intrasem de ceva vreme in contul comun... si cand m-am hotarat, ce sa vezi... numai bebei frumosi foc...si mamici asemenea

Simina... da, dorm separat, fiecare cu patutul lui... la inceput cand erau mici puteau sa doarma lejer in acelasi patut... si acum ar avea loc, dar mai bine asa, mai ales ca nu au mereu acelasi program ziua, uneori unul doarme iar celalat da din picioare de zici ca pleaca patutul cu totul

de semanat...hmm... se pare ca fata seamana cu sotul... se zice ca baiatul cu mine, dar are forma ochilor si fruntea sotului... mai asteptam sa vedem cum evolueaza trasaturile... voi posta si o poza cu familia intreaga

mucosii

Mergi la inceput

Monis.... multam de lamurire
si eu depusesem totul la sector, dar v-am tot auzit cu Hambarului... si a intrat total neuronul in ceata

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

sunt o mamica de decembrie 2009. inca nu m-am pus la punct cu toate cele scrise de voi pana acum dar sa incep cu datele, nu?

16.12 - Florin-Cristian/naturala la 36 sapt fara epidurala, 2350 gr, 47.5cm, apgar9 (DN 9.12.1976) - Sp Municipal Bucuresti

mai citesc si revin

Mihaela,
fericita de Florin Cristian (16.12.2009) (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Am tot vizionat pozici din fulgusori2009, de maine intru cu mult elan si pe nov.dec2009. Ma uit la minunile astea mici, ca au atatea grimase si zambete care nu au cum sa nu te inveseleasca. Avem de ce sa fim mandre!
Puiul meu a adormit, cred ca ma bag si eu la dush si apoi in pat.
Lavi, pup iu pt examen!
DianaR, f frumoasa Teodora!
Micki_mica, bine ai venit printre noi, sa ne mai scrii!

Pup iu all, fara exceptiee!!!

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Lalu, multu' frumos de aprecieri!.....adevarul este ca avem niste scutecele tare faine...ochioase, botoase, falcoase..numai unul si unul, fulgusorii nostri

Lavi, congrats!..acu'..sa dai cinstea, bine?

micki..bine ai venit printre noi!....cu cine ai nascut la Municipal? (te intreb pt ca si eu tot acolo am nascut si eram curioasa )

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Bine ai venit Micki!

Ralu,

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

sunt o mamica de decembrie 2009. inca nu m-am pus la punct cu toate cele scrise de voi pana acum dar sa incep cu datele, nu?

16.12 - Florin-Cristian/naturala la 36 sapt fara epidurala, 2350 gr, 47.5cm, apgar9 (DN 9.12.1976) - Sp Municipal Bucuresti

mai citesc si revin

Mihaela,
fericita de Florin Cristian (16.12.2009) (poze)

Bine ai venit la noi
Am vazut bebelusul frumos si delicat
(Monis)

P.S. Vad ca pufuletii sunt pe ultima suta de metri

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput