Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *65*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna seara fete dragi!

Desi incerc sa fiu cu voi dispar mult pt din pacate nu reusesc sa o fac pe Ramona sa accepte faptul ca Mihai este mic si plange. Sincer sunt din ce in ce mai ingrijorata. Stiu ca Ramo este un pic mai sensibila,dar nici asa. Trebuie sa stau tot timpul intre ei...pt ca Mihai sa nu planga iar Ramona sa fie vesela.

Pupici la toate si numai bine sper sa mai pot intra si scuze ca ma bag doar ca sa-mi descarc grijile dar am momente cand nu mai pot

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Buna seara fete dragi!

Desi incerc sa fiu cu voi dispar mult pt din pacate nu reusesc sa o fac pe Ramona sa accepte faptul ca Mihai este mic si plange. Sincer sunt din ce in ce mai ingrijorata. Stiu ca Ramo este un pic mai sensibila,dar nici asa. Trebuie sa stau tot timpul intre ei...pt ca Mihai sa nu planga iar Ramona sa fie vesela.

Pupici la toate si numai bine sper sa mai pot intra si scuze ca ma bag doar ca sa-mi descarc grijile dar am momente cand nu mai pot

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

poate te ajuta nu sunt mare lucru dar macar sunt sincere!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Va salut si va pup!
Ieri si azi am reusit sa va citesc, minune mare... Dar, nu m-as putea lauda ca is capabila sa postez ceva ordonat sau coerent.
Am vazut schimbari majore la cele mai multe dintre fete, legat de diversificare si chiar de ieri, m-am simtit usor panicata, ca noi am pasit deja in luna a 6-a si nu am facut nimic in sensul asta. Oricum, mai e putin si ajungem si acolo.
Nici nu stiu de cand nu am mai postat. Filip e un baietel tare cumintel, vesel si fericit (asta in legatura cu chiotele de zi ci zi si nu numai), intre Daria si el s-a infiripat ceva tare frumos, inca de dimineata, o cauta cu privirea-i somnoroasa si cum da cu ochisorii de ea, ii zambeste bucuros. Pe 27 ianuarie, deci aproape de 5 luni, i-a iesit si primul dintisor, al doilea inca se lasa asteptat. Acum vreo 4 zile, avea 7.830 grame, deci e un grasunel multumit. Noaptea, dupa prima repriza de somnic (de 5-6 ore, depinde), il iau in pat langa mine (de lene si oboseala, desi n-ar trebui sa o fac, pt ca imi da impresia ca nu se odihneste la fel de bine ca in patutul lui), e un somnoros in ansamblu, doarme destul de mult in comparatie cu Daria care de la cateva zile de viata, m-a socat cu rezistenta ei la nedormit.
Daca mai sus ziceam ca nu ne-am diverisificat inca, mi-am amintit acu' si rectific: seara, la baita, aproape nu-i chip sa-i clatesc bine manutele de sapun, ca hop le si baga in gurita... Manutzele sunt ceva de vis pt. el...

Fetelor, dar ce-a patit iuliapapusa? A fost bolnava ? Ii urez si eu la multi ani fericiti si sanatosi, plini de bucurie si voiosie!!!

Ma iertati ca sunt dezorganizata? Ca nu va salut in parte pe fiecare? Ca apar rar pe-aici?
Va pup pe toate cu drag!

Geani, mamica unui carliontz pufos - Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin - Filip (30.08.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

seara buna fetele,

sunt in zona insa nu am reusit sa fiu cu voi azi si nici sa citesc prea mult insa sper sa recuperez....
m-a surprins placut soacra si a venit azi la noi, am reusit sa iau alocatia si trusoul ca ne venise randul, am stat si mai mult afara ca a fost superb..
si dupa 5 zile am facut placintica!!!! off....omulet care se sterge de sudoare pe frunte!de fapt la cat am fost de stresata cu asta trebuia sa incep..

pup si revin

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Si te rabda sufletul s-o lasi atat sau nu da semn c-o deranjeaza?
Al meu se screme si se chinuie si d-asta ma stresez eu.
Bine ca a iesit. Noua n-a vrut sa ne faca azi placintele,dar tocmai s-a intors pe burtica singur singurel de doua ori.
laura78nico

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Fetele multumesc pt imbratisari si pupici imi fac bine!

Mergi la inceput

Iulia felicitari pt intorsul pe burtica imi aduc aminte cat am fost de emotionata la Ramona sper ca si Mihaita sa se intoarca n curand.
Vad ca nu este mare agitatie in seara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Iulia, la multi ani fericiti, cu cei iubiti alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Buna seara.

Sunt si eu prin preajma si am sa va povestesc mai târziu ce am facut azi la pediatru. Acum ne mai jucam.

Va sarut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

LauraNico azi ma intreba sotul ca daca mai avem unul cum vom putea sa-i pupam pe amandoi de-odata ?
Sunt convinsa ca ti-e greu dar de asemenea cred ca va trece si va sosi clipa in care Ramona va merge la fratiorul ei si-l va pupa...sau macar il va intelege. Hai fii tare, ca cu tine in preajma vor avea modelul de dragoste si vor sti si ei ce sa faca.

Gegea ce surpriza minunata

Doamna cu pisica nu ne fierbe prea mult ca vrem sa aflam cum a fost la doctor.

Kawaichan nu a impins David sucul sau lingurita cu limbuta. Am spus ca nu stie ce sa faca cu ea, adica sa si-o foloseasca la a inghite. Am urmarit foarte atenta toate semnele de refuz si crede-ma ca nu a a aparut niciunul.

Ioana tu ce mai faci ? ce face brunetelul viitor sexos de bebelus al tau ?

Oare cum a fost la vaccin la Piski sper sa apara Mangulici sa ne zica ca e totul bine ?

Adinus sa traiasca tati sa-si creasca fetele frumoase !!!!
Si ai aflat de la ce a plans papusica ?

Edit: ma exprim ca dracu, Ioana, vroiam sa spun ca eu il vad pe piciul tau ca pe un viitor barbat sexos....Doamne fereste de bebelus sexos

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara!Buna seara! Am venit cu sanioara!

Ce fac fetili mele? Eu am imbåiat Brucelinu' si acum e in patuc si are 'ora de vorbit/tipat/strigat inainte de nanel dulce..Ieri a adormit la 20.30 si s-a mai trezit la 7.00 ..Azi l-am lasat cu soacra si am mers la dentist..Si dupå dentist am fost si am mancat un kebab..a fost baiat de gasca si adormit tot timpul asta.

Acum merg så recuperez si eu cate ceva

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput