Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *65*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Elle sa-ti traiasca papusa.Chiar ma gandeam ce-i cu tine,dar stiind cat de gospodina esti tu,ma gandeam ca mai prepari vreuna din delicatesele cu care ne-ai obisnuit deja

La multe lunite!!

Si stai linistita,ca e timp pentru toate

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Cristina_ana imi pare rau ca nu te simti bine cu steriletul.
Iti doresc multa sanatate!

IANUARIE:

Mergi la inceput

Plec la dentist!!!

PS:ce-o fi cu nora mea?Sper ca si ea si mami sunt bine

IANUARIE:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola fetelor,

La multe lunite sarbatoritilor de azi! SI la multi ani Iuliapapusa.!

Luto, felicitari pentru kg tot mai in grafic. SUper fain ca aveti la ce activitati sa mergeti acolo si nici nu mi se par scumpe deloc.
Ma bucur ca ati trecut cu bine prin emotiile primei zile de diversificare. Apropo de sucul de morcov mie nu mi-a mai iesit din hainute

Mimika, felicitari pentru dinte!
Vreau sa te intreb ca a zis pediatrul daca e ok sa le dam de mai multe ori pe zi cereale? SI la a mea ii plac tare dar nu stiu cum sa fac.
Noi nu dam suplimente de vitamine. Luam doar Vigantol Si fier. AM auzit diferite variante de acesete suplimente cum ca i-ar ingrasa, dar nu stiu daca e chiar asa.

Andraiulia, felicitari si voua pentru diversificare!

Crystina, felicitari si voua pentru dinte no2,!

mARY, FELICITARI PENTRU MAMA .

Monique tare faza cu Teodora.

Anadomnica sa stii ca si micuta mea doarme imediat ce da de aerul tare. SI doarme chiar pana la 3 ore. Noi iesim inca in landou si cand ajungem acasa o dezbrac incet de haine si mai doarme 1-2 ore. E super asa. Nu stiu cat o sa mai tne dar cat merge eu ma bucur.

Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

DEVYLA cred ca toate am ramas masca la mesajul tau,ma bucur ca ai mai aparut si sper ca sunteti bine
KAWAICHAN nu esti singura care isi tine copilasul in fundic mai ales daca sta nesprijinit,presupun ca e pregatit nu?
MONICA ce sa-ti spun ca Dragoselul e un frumos,mi-a placut de mor pijamaua lui(fix ca a unui barbat adevarat)
ELLE sa-ti traiasca grasunica,la cat mai multe lunite
ALEX eu zic ca nu mai ai nevoie de altceva daca ai blender si vasul acela,eu am doar blendre si ii fac de toate in el.Am si oala dar sita e la mine si oala la mama
Binenteles ca nu am mai dormit,m-am pus in pat si mi-am adus aminte ca am niste dovlecei si i-am facut cu usturoi,am curatat cartofi dar inca nu i-am facut ca sunt satula de la mirosul de dovlecei.Printul meu inca nu a venit,sunt in alt oras la vreo 35 km cu el asa ca am profitat si am facut si putina ordine si am bagat si la spalat,acu fug sa spal tigaia
Revin

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Stateam acuma si ma gandeam la partea cu vasele ptr facut mancare la bibe, oare dc am vas din ala de gatit la abur si blender din ala de mana, ma descurc, sau imi trebuie si mie gadget din ala scump?

Serios, astept pareri de la mamicile care au inceput diversificare, ba chiar o lista cu cele necesare, ca eu sunt in plop.

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mie mi-a zis o mamica in parc ca s-a descurcat cu belnder si ap cu abur si ca e mai bine asa decat babycook pt ca cel din urma-i mic si-l folosesti doar pt papita lui bb. Asa ii poti gati la abur si mai tarziu.
N-am inceput diversificarea, dar studiez si eu terenul(astept si lista cu cele necesare).

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Alex, sigur ca te mai tinem minte si multumim de capitol. Ma bucur ca ati trecut de febra si eu cred ca stati bine cu dimensiunile.

Selen, am vazut o printesuca foarte frumoasa.

Sa va spun si de noi. Azi am mancat prima data morcov, cu cartof si cu putina carnita. Bine ca i-am dat asa 15-20 de grame, da r l-a papat. Nu cred ca i-a plauct in mod especial, dar nici nu a refuzat papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

ce faceti voi fete cucuiete cu copilasi dragalasi???

monica m-ai omorat cu pijamaua lui dragos. e absolut mo-nu-men-ta-la!

noi am fost afara unde a fost superb. nu i-am mai dat ursul ala cumplit. i-am pus un costumas mai gros si invelit cu o paturica si a fost de mare exceptie. zapada pe trotuae nu prea mai e, in parc e imaculat!!!!

moama ce s-a incins cu diversificarea asta! noi pe 14 mai mergem la dotol si vedematunci ce sfaturi primim. poate mai stam o luna cu laptic... ar fi grozav!

ma bag la smotru pana nu adorme printisorul!

va

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Alex, eu nu cred ca doarme prea mult. EU sunt de principiul sa lasam copilul sa doarma cat vrea. A mea azi a dormiprimul somn de la 11,40 pana la 13,20 si a fost mare minune ca asta era de fix 45 minute.
Faza cu cosuletul nu am patit-o decat foarte, foarte rar. Dar vreau si eu.

Monica, si a mea in fundulet sta sustinuta. Asa nesustinuta max 30 secunde. Dar nici nu trebuie sa stea inca ci undeva de pe la 6 luni. Eu de ex, zice mama mea ca am stat doar pe la 7-8 luni nesustinuta. Adevarul e ca am fost si grasa.

ALex, cred ca ai de toate cele pentru diversificare. EU nu am atatea si tot ma descurc.

Selen, felicitari pentr decizia de cic. Abia astept sa-mi vina si mie ca astia ziceau ca in 2 luni si acusi se fac.

Suede, bafta la dentist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara buna fetele,

sunt in zona insa nu am reusit sa fiu cu voi azi si nici sa citesc prea mult insa sper sa recuperez....
m-a surprins placut soacra si a venit azi la noi, am reusit sa iau alocatia si trusoul ca ne venise randul, am stat si mai mult afara ca a fost superb..
si dupa 5 zile am facut placintica!!!! off....omulet care se sterge de sudoare pe frunte!de fapt la cat am fost de stresata cu asta trebuia sa incep..

pup si revin

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput