Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *65*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Buna dimineata!

Desi parca nu mai am tragerea aia de inima så scriu , så citesc am intrat så spun ca nu m-am asteptat de la Devylla så isi piarda din pretiosul ei timp så intre cu un mesaj care e mai mult ducere in eroare/luare la misto.

Vå pup si va urez o zi bunå!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Iulika, citind mesajul tau m-ai facut sa caut mesajul Devyllei. L-am gasit.
Vreau sa spun ca sunt total de acord cu tine. Cand am citit initial mesajul mi s-a parut o proza reusita apoi citind inca de doua ori, am realizat ca ia in ras temerile unor mamici si incercarile lor de a-si ajuta copii asa cum pot si stiu. Mi se pare mult prea dur pt niste mamici stresate care nu stiu cum sa isi creasca mai bine copiii, cum sa le ia durerea de burtica pt ca se chinuie atat sa faca un kk. Decat un supozitor nu e mai bine o felie de portocala? Imi dau si eu cu parerea pt ca noi nu avem problema asta.... Stiu ca voi fi aspru criticata dar asta e parerea mea si mi-o mentin indiferent de kg de rosii aruncate. E un forum public si mi-am exprimat o parere.

Va pup pe toate si imi cer iertare copilului meu pt ca a plans atata timp cat am scris eu mesajul asta neortodox.

Revin mai bine dispusa si mai putin stresata data viitoare si o pup pe Mama_si_pisa pt ca ea e mereu diplomata si eu nu pot fi.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
povestea nasterii puiului de om Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Mada, Suede, .

Anadomnica, imi pare tare rau pt tevile sparte. Sper sa se rezolve totusi repede si fara mare chin. Cat despre ginere eu zic sa-l lasi pe Irinel in pace ca e luat. Al meu inca nu. Te pup si sper sa nu te chinui prea mult la reparatul casei.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
povestea nasterii puiului de om Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

suede,de unde ai stiut ca ti-au venit banii,daca nu ai avut decizie?Doar daca au venit prin mandat postal.cit ai asteptat?doar 2 luni?buuuuuuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

monikus ma gandeam la fimoza asta. nu stiu cum arata dar inte#351;eg ca este ca un fel de bubita. nu ajuta daca -l lasi desfacut, la aer. poate se vindeca mai repede asa. nici nu stiu cum s azic ca o fi mai bine

anadomnica si eu am oroare de apa in casa si tevi sparte. si cat am stat la mama numai de asta am avut parte. te inteleg si imi pare tare rau ca ati patit-o asa nasol. vine ea si primavara!

cred ca iarasi o sa inceapa o polemica legata de mesajul devyllei. sincer nu cred ca a vrut sa ia in deradere si la misto eforturile vreunei mamici. mai ales ca ea zicea ceva acolo de sfaturile primite de la "mafaldele" pe care, cred eu, le avem toate prin preajma, sfaturi care sunt mai mult decat inutile. dar asta este o alta discutie.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui unombun

suede,de unde ai stiut ca ti-au venit banii,daca nu ai avut decizie?Doar daca au venit prin mandat postal.cit ai asteptat?doar 2 luni?buuuuuuun

zicea una dintre fete, am uitat care , ca i-a venit o decizie acasa. cred ca depind si difera in functie de judet. desi este aceeasi lege in toata tara deci ar trebui sa se intample la fel peste tot.

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Eu ii primesc in cont si am vazut pe serviciul on-line...
La mine atat a durat...

Citat:

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata fetelor!

Multam mult pentru toate observatiile la adresa noastra. Ne creste inima-n noi si sta sa plesneasca.

Si pentru ca-s restanta rau...va rog sa primiti urarile mele si toate gandurile mele bune tuturor celor ce s-au sarbatorit si eu i-am ratat din diverse motive

Mely Sar'mana de link-uri. E f fain sa prelucrezi fimo numai ca eu le-am cam dat rasol la vremea cand "mesteream" plus ca e destuld e toxic...si m-am lasat pagubasa. Iar la desen sunt 0 barat taiat in 15.
Ti-am admirat pozicile si ai un razacios supersimpatic. Il pe crestet sa se faca mare ca strengar deja este.

Mada Iri e un scumpicel ca de obicei. Imi vine sa-l pap tot. Si sora ta e o frumoasa, si tu...si toti!

Anadomnica Ce nasol cu cele tevi. Imi inchipui ca va trebuiesc nervi tari si bani la greu. Cu indemnizatia nu stiu ce sa zic. Eu mi-am depus dosarul pe 14 ianuarie si pana acum nimic-nimicuta. M-au anuntat ca se finalizeaza cam intre 60 si 90 de zile.

Mangulico Aidan e un curajos. Sa-l sa-i treaca vaccinelul mai repejor. Spor la mutat. Abia asteptam sa ne spui cum e la "casa noua".

monikus Si noi avem varful rosior dar nu tot timpul. Eu banuiesc ca e si de la faptul ca sta in scutecel destul de mult. Adevarul este ca nici nu prea imi permit sa-l las cu puta-n vant deocamdata. Il las dar nu prea mult. Si poate ca e normal sa se mai inroseasca din cand in cand, dar daca-l spal zilnic cu apa si sapun cu glicerina si-l schimb de scutec ori de cate ori mi se pare ca-i nevoie n-are trebui sa fie nicio problema. Zic si eu... cu toate ca mi-am promis sa nu mai dau multe lucruri din casa

Si eu sunt de aceeasi parere cu Iulika si cu monikus...si poate ca ar trebui sa fim mai tolerante unele cu altele si sa intelegem ca fiecare face cum crede ca-i mai bine si ia de la fiecare ceea ce se potriveste puiului ei. Si eu ma revoltasem dar fiind mai pacifista am zic ca e mai bine sa ignor. Si nu, mie nu mi s-a parut deloc a fi o gluma ba din contra, o mare ofensa adusa tuturor! Na, am zis-o!

Va pupilez cu mare drag...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

mie mi-a venit decizia acasa si cam intr-o luna de la depunerea dosarului....dar asta se intampla la CT, la Iasi eu stiu cum o fi?! ca doar nu suntem in aceeasi tara, cu aceleasi legi

Anadomnica ce ghinion! si e si mai rau ca nici nu erati acasa (asa am inteles eu..), ca daca esti pe faza poate mai " salvezi" cate ceva...sper sa rezolvati repede si ..cu bani putini..

Manga spor la impachetat si la curatenie!

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Fetelor,

Nu va mai aprindeti asa repede....poate chiar a fost o gluma...si daca n-a fost,asta este?!!De-aia n-o sa mai scriem noi aici parerile

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:

zicea una dintre fete, am uitat care , ca i-a venit o decizie acasa. cred ca depind si difera in functie de judet. desi este aceeasi lege in toata tara deci ar trebui sa se intample la fel peste tot.

Pataniile noastre

Din ceea ce aflasem eu se pare ca pentru 2010 nu s-au alocat bani pentru corespondenta cu decizii. Asa ca avem toate sansele sa NU primim decizia respectiva. Dar se poate merge la primarie sau ce-o fi instituia in cauza si intrebat ce si cum.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput