Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *65*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neata fete cucuiete

Ioanna mie mi-a zis dr stomatolog sa fiu pregatita sa nu alaptez 6 ore dupa anestezie...la mine n-a fost cazul, pt ca aveam deja nervul scos, si a putut lucra fara anestezie...poate nu e cazul nici la tine, dar mai bine fii pregatita cu niste laptic muls...

Iulika pai se poate mami?? normal ca-l luam si pe Brucu in masinuta, ba chiar i-o dam s-o si conduca daca vrea

Mami si pisA bravo pt grasunelul cuminte

Mary am uitat ieri sa-ti zic felicitari pt mama..eu recunosc ca desi si Ebru a mai scos cate un mam-ma, nu m-am entuziasmat ca stiam ca e inconstient si vreau sa ma bucur din plin la "the real thing"

Liliac tare frumoase pozele de la botez, roscovanii sunt minunati, iar Andra pare asa dragastoasa cu Radu

Danangie nu-ti mai face probleme cu greutate lui Mattia si mai ales nu-l mai compara cu alti bebei de pe la noi..eu zic ca daca a luat constant de la nastere, e ok si atata timp cat dr nu va zice nimic, nu-i nici o problema...daca e de pus carnita pe el, probabil ti se vor recomanda cereale, ca si Nelei...
mie in poze mi se pare ca arata bine...chiar f bine, sunt niste frumosi baietii tai si seamana tare intre ei...Alessio e criminal cum se da el cu crema

Mada Iri e un adevarat barbatel frumos tare! vad ca si el face ca ratusca, la Ebru a trecut deja faza asta

Anamaria La multe lunite frezatului si zambaretului Alex!

LA MULTE LUNITE SI EMMA IOANA, ISABELLA SI ALEX (Lullaby)!!

Claudia pe unde mai esti?

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

liliana felicitari pentru crestinare!

mami si pisa ai un mini barbatel. felicitari

mary felicitari pentru mama

mada ce baiat frumos ai tu!

devyla am citit de doua ori mesajul tau sa fiu sigura ca am priceput bine! foarte subtil mesajul. bravo

selen sper sa nu fie nevoie de anestezie. cred ca am o carie facuta sub o plomba pusa acum 10 ani. pentru orice eventualitate o sa cumpar niste recipienti din aia destocare lapte. sa fie!

oare uka ce mai face?

LA MULTI ani sarbatoritilor nostri de azi!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

Am mai aparut si eu in peisaj sa va mai spun despre noi ca de citit ce ati forumit voi...nici vorba. Piciul meu ma tine tare ocupata.

Deci, noi suntem la fel. Adica, putzulica o zi ii trece doua e iar rosie si tot asa. Ii pun mereu rivanol dar efectiv nu mai stiu ce sa-i fac. De mers la dr m-am saturat. Nu mai stiu. Astept sa ne marim. Noaptea trecuta am facut noapte alba pt ca nu a vrut sa doarma decat in brate. Si numai in ale mele. Ale sotului nu erau bune.

In rest, crestem.

Chiar daca nu am citit mai nik, am vazut poze totusi de copii tare frumosi. Dragoselul fomist dupa dejtele de la picioare, Simon pletos si dolofan, Ebru in masinuta, Raducu la botez foarte roscovan, frezatul Anemariei, Aidan foarte fortos, ochiosul de David (Luto, are niste ochi tare frumosi ca si ai lui Dragos de Monica), Irinel pletosel, Ana de Dana cu hainutele primite de la Raluk, Ana banana foarte frumusica, Mattia si Alessio foarte ochiosi si nu mai stiu. Aaaa si am vazut si filmuletele cu Alex de Raluk care m-a impresionat foarte tare. Am vazut si Monique mireasa foarte sexy si am mai vazut o mireasa frumoasa Cristina_ana si parca Delia (sper sa nu ma insel ca pozele cu mirese le-am vazut mai demult).

Si pt ca am vazut atat de multe poze v-am mai pus un link si la pozele noastre pe mail.

La multi ani Iulia papusa si tuturor sarbatoritilor de azi si de luna asta ca cine stie cand mai intru...

Acum va pup pt ca nu mai vrea sa stea pe picioarele mele, vrea in brate si nu mai am maini sa scriu.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
povestea nasterii puiului de om Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

neata,

mesajul asta e de aseara, dar fiu-meu a avut alte idei si ne-am culcat amandoi pe la 11.

buna seara,

ce fac fetele? noi am rezolvat o gramada de treburi azi - am ales mocheta pe care o vom lua sambata, am facut vaccin x2, pentru difterie, tetanos si tuse magareasca si cel pentru meningita C. cica mai avem o tura peste o luna. i-am dat 2.5ml calpol preventiv. pana acum a fost vesel, a mancat bine si e foarte vorbaret. am mai impachetat niste cutii si nu am ajuns nici macar la jumate.

acum, sa o luam sistematic:

kemsy am crezut ca ti-am spus, dar cred ca ma lasa creierasul. am vazut poze cu Loris, frumos cu parut si cu niste buzite super pe care cred ca le-a mostenit de la tine. foarte, foarte frumusel s-a facut.

selen felicitari pentru vestile bune de la consult. am vazut si poze cu Alba ca Zapada. e foarte expresiva si are trasaturi de domnisoara. e o frumoasa de nu se poate.

ALex imi pare rau ca pitica a facut temperatura si ca tu esti un pik blue. sper sa treaca rpd.

monica a stii ca nici Aidan nu sta pe coate. cum il pun, cum intinde bratele in lateral, parca ar vrea sa planeze. dar oboseste rpd si incepe sa urle. in shcimb e disperat cu abdomenele. cica si Capraru zice ca de la 4 luni pot fi pusi cate un pik in fundulet, psrijiniti de perne. Asta apropo de ce vorbeam azi Adinus, ca de fpat e important sa isi tina capul bine ca sa nu afecteze coloana stand in fundic. aveau astea dreptate aici la dispensar.

techila sa-ti fie de bine carnartii. noi am mancat sarmale azi...nu,nu gatite de mine ca noi suntem cu casa in cutii.

cristina sper ca te simti mai bine. vezi ca nu toata lumea tolereaza steriletul. prietena mea de aici si l-a scos ca avea sangerari mereu si dureri.

monica vi ce scump e Dragos dupa papica. ce ai mai facut cu ochisorul. oricum ii are superbi si are un zambet asa frumos si strengaresc.

sabina a trebuit sa citesc de 2 ori. ma gandeam...peste crud?? what the hell is going on in there?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

MONIKUS imi pare rau sa aud ca inca aveti probleme,sper sa treceti repede peate episodul asta
MANGA spor la strans,cred ca e tare incomod acum cu Aidan mic dar las ca scapati voi si de asta
Multumesc din suflet fetelor de complimente pt piciu meu.Noi am mai dorm it o tura pana pe ka 10:30 si acum e in leagan suge la urechea elefantului

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata!

Desi parca nu mai am tragerea aia de inima så scriu , så citesc am intrat så spun ca nu m-am asteptat de la Devylla så isi piarda din pretiosul ei timp så intre cu un mesaj care e mai mult ducere in eroare/luare la misto.

Vå pup si va urez o zi bunå!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna Ioana.La fel iti dorim si tie!
Monikus imi oare rau ca n-ati trecut de acest episod . sa fie bine!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Neata fetele!! Multumim de cafelute, eu abia acum cred ca ma duc sa beau una... am primit aseara niste vesti urate si am plans si nici nu prea am reusit sa dorm ... mi s-au spart tevile din casa de la ger si e plina casa de apa trebuie musai sa merg maine la falticeni sa vad ce se poate face... sper sa reparam pana in primavaraaaa... uff
Altfel am admirat si eu printre picaturi poze cu bebelici frumosi, de Monica-dicut, de Danangie, de Selenic (aici Ebru chiar ca e o cuceritoare) si de Monikus de la botez... plus de Irinel. Ce sa mai zic.. eu ma uit la poze de baietel sa aleg si eu un ginere
Aveam niste intrebari: ce-i cu razatoarea de plastic? nu e bine sa dam fructe pe razatoarea obisnuita pt. bebe?? cine ma lumineaza??
cum stati cu CIC - cand vi s-a aprobat? Eu abia luni am terminat de depus dosarul, oare cat ma tin pana imi vin banii? Normal trebuie sa intru in plata de la 1 ian... si as vrea sa-mi fac o estimare... cam pe cand sa ma astept la ei. Si... vine o decizie acasa in sensul asta? sau cum? Cat despre alocatia bebelinei, nici pana azi nu mi-a intrat in cont, desi actele sunt depuse de la inceputlui lui noiembrie ... acum ca mi s-au spart si tevile in casa si am alta munca in urma gerurilor am nevoie de o groaza de bani.
Pupici si o zi minunata, ma duc sa beau o cafea adevarata...
Aaaa... mi-am adus aminte ca ziceati de fier la bebe: daca alaptati si luati voi suplimente de fier nu se pune?? Ca eu stiam ca fierul se excreta in lapte? Eu am luat primele 2 luni suplimete de fe, ma duc sa mai iau... dar oare e buna teoria mea? ca prefer sa imbogatesc astfel laptele cu vitamine si minerale; eu mai iau si ulei de peste.
Gata, am fugit

Doamne ajuta!
Mami de Maria (20.10.2009)
Album poze

Mergi la inceput

Maria te compatimesc sincer cu mutarea .
Parca ma vad pe mine in luna a 8-a cand ne-am mutat ...dar lasa ca scapati.Va tinem pumnii!
Ma bucur sa aud ca Aidan este in forma dupa vaccin

IANUARIE:

Mergi la inceput

Anadomnica ce ghinion.Nasol,am si eu o cunostinta,acelasi lucru a patit anul trecut...
Sper sa treceti repede peste
Cat priveste banii de indemnizatie si de alocatie,la noi au venit dupa 2 luni,dar asta difera de la un judet la altul.Bafta sa-i luati repede!!Nu am primit nici o decizie inainte...

IANUARIE:

Mergi la inceput