"Abdomen extra-plat: Beachbody (15)"

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Conchita E cazul sa incep si eu sa mananc iar sanatos, cand eram studenta la Cluj era alta viata, dar de cand m-am intors in acelasi oras cu mama...Si adevarul e ca imi facea un serviciu ca gatea si pt mine, chiar nu as fi avut timp de gatit, dar de acum gata!
Mananc fructe deshidratate ca am tinut dieta Rina si la aia pana la pranz tre sa tot mananci fructe si sincer asa m-am saturat de fructele de sezon de aici! Vreo 14 zile zilnic cu mere, portocale, minole,gref, banane, ananas...Si mancam 4-5 fructe pana la pranz. Imi trebe o pauza As papa niste capsuni, piersici, caise, struguri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiquitita

Deus, uitasem sa te intreb cum faci cu alimentatia copilului cand te duci la masa de sarbatori.

iti raspund si eu pana raspunde Deus.

fie anunti lumea dinainte ca tu si copilul tau serviti exclusiv salate, legume, cu foarte putina carne sau ce-o fi. fie ajungeti la fata locului si alegeti in farfurie numai si numai ce vi se pare ok de mancat. pe mine ma doare fix in cot ce crede lumea, mananc ce vreau si copilul meu la fel. de ce te-ar interesa pe tine ce zice lumea? ti-e ca se simte gazda nasol ca ea pierde vremea sa gateasca si tu nu-ti lasi copilul nici macar sa guste? gusta tu putin daca nu e ceva otravitor, sa impaci si capra, si varza. sau daca nu ai chef de compromisuri cu nimeni, refuzi politicos si nu accepti insistentele. poti sa explici in doua vorbe despre ce e vorba, desi eu nu cred ca ar fi cazul sa te justifici. cei care au alergii la fel de fel de alimente, ce fac? ii indoapa rudele cu forta? nu cred...:-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Capitol nou AICI

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

v-am citit, dar nu mai am timp sa scriu decat un pic ca incep munca.
mancat acealsi md.
io eram cu Callanetics(am o revista supliment de la Formula as parca) cu incalzirea, progamul lung si cele scurte.
o urez si eu pe Onitza, sa fie sanatosi amandoi, refacere usoara.
fug

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput