BB Daniel-bun venit!-primul nostru nepotel(67)
Raspunsuri - Pagina 3
Ellyshor spune:
Hello!
Neata la gagici!
Doamne ajuta intr-un nou capitol! Sa primi multe vesti buneeeee
Va doresc o zi minunata!
Babyboom...vino la mami...acum
Sabina_R spune:
Fetelor, sper sa ma primiti si pe mine in gasca voastra. Sint si eu o tinara senioara, aspiranta la bebe. M-am casatorit tirziu, la 36 de de ani si am tot incercat in ultimul an (monitorizare temperatura, calculul ovulatiei), dar nu a iesit. Va urmaresc de ceva vreme si tot incerc sa scriu si sa ma introduc, azi chiar mi-am facut curaj.
Sper sa ma primiti si pe mine in rindul vostru
menics spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina_R Fetelor, sper sa ma primiti si pe mine in gasca voastra. Sint si eu o tinara senioara, aspiranta la bebe. M-am casatorit tirziu, la 36 de de ani si am tot incercat in ultimul an (monitorizare temperatura, calculul ovulatiei), dar nu a iesit. Va urmaresc de ceva vreme si tot incerc sa scriu si sa ma introduc, azi chiar mi-am facut curaj. Sper sa ma primiti si pe mine in rindul vostru |
Bine ai venit printre noi!
Manu
amy2007 spune:
Bun venit Sabina printre noi. Ai grija ca suntem zuze, plangacioase, sufletiste, perseverente, curajoase si tare doritoare de bebei.
Lyly, tin pumnii pentru maine, osa fie bine, vei vedea.
Soricuto, poate da Domnul si e cu ochisori sa nu suferi degeaba.
Menics, imi dai idei cu fasolea, dar nu mai vrea sa mananc sunt cat China.
Aseara am facut iar paine de casa. Miroseaaaa, de-ti venea rau, asa ca nu m-am abtinut.
Gallicuto, eu nu-s buna la dat sfaturi, avand in vedere ca dupa ce m-a inselat prima data am mai ,,suportat" inca 3-4 ani si inca 4-5 ,,calcaturi in strachini". Dar...viata e scurta si trebuie sa o traiesti. Nu e ok sa ,,vegetezi" asa. Mergi mai departe daca nu se poate. Stii D al meu are o vorba: casnicia e ca o sfoara, lunga. daca se rupe la un moment dat din cine stie ce cauza, poti sa o innozi, dar daca treci cu mana peste ea (figurativ vorbind) cei simti intotdeauna nodurile.
Guze, poate cand ajung in Bucuresti pe 4 martie, daca esti, ne vede 5 min. Ce zici?
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
babyblue spune:
fetelor! mai am un soc si azi!
dc ieri am avut socul ca sotului i-au crescut spermatozoizii la 20 mil/ml, de la 7 mil, cu 90 de mil in total, dar am inteles apoi ca acei 20 mil/ml contau si oricum e bine...ei bine, azi...la eco...la mine nu s-a mai vazut chistul!!!!!!!
dar ma voi duce la ora 3 la dr albu de la medlife sa-mi repete eco, in tot cazul, dc era sa mai fie chistuloiul de 6,5 cm, se vedea sigur. si dc a mai ramas ceva, e ceva mic....
ceea ce inseamna, ca dc eu nu mai am chist si sotului i-au crescut gigeii, inseamna ca faceam IA in februarie.
doamne....am asa emotii sa vad ce hotaraste dr albu azi.
uf.
dc chiar mi-a disparut acel chistuloi care trebuia operat, inseamna ca dr. pavel chirila e un sfant! pe bune!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
babyblue spune:
bine ai venit sabina!
ce fac inseminatele noastre?
ce fac gravidutele noastre?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
Mona40 spune:
Neata Gagicute coconate.
Sabina_R, Bine inteles ca te primim, dar atentie, ai intrat in gasca noastra, ai intrat in univessul amazoanelor NEbune. Vei vedea si auzi de toate . Sper ca ai inima mare ca ai ce iubi aici.
Povesteste-ne un pic de tine, si incet incet o sa ne cunoastem mai bine.
PS. Ai vreo poza reala ( facuta de tine ) cu marele turn din Dubai?E chiar asa spectaculos?
Menics, zau asa ma pun si eu pe fasolica...acum in prag de weekend
Gali, bataie la fundulet lui domnul....
Guze, cum iti merge?
Lumi
O zi buna sa aveti si un capitol cu liniute...chiar si cele care nu stau cuminti......
Sabina_R spune:
Multumesc de primire Menics, Ellyshor si Babyblue.
Eu va urmaresc de luni de zile si aproape ca va cunosc (virtua).
Nu am scris pentru ca nu faceam nimic concret (in afara de urmarit ovulatie si prestat).
Am avut o discutie serioasa cu sotul si in mai (cind vin in Romania) voi face analizale si demaram proiectul Bebe.
Babyblue, felicitari pentru disparitia chistului si pentru spermograma.
Tinem pumnii pentru vizita la dr. Albu.
Sabina_R spune:
Mona,
noi locuim acum in Qatar, dar anul trecut am stat in Emirate si am poze cu turnul, era in constructie atunci. Caut pozele din Dubai si le postez. E spectaculos, ce sa zic, de altfel tot Dubaiul este.
Stiu ca sinteti "zuze", de-aia m-am si "infiltrat" aici.