BB Daniel-bun venit!-primul nostru nepotel(67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Sabina, mai intai iti recomand sa scrii repede 10 mesaje scurte, ca sa scapi de moderare si sa vedem mesajele tal in timp real.
Apoi, e bine venita...orice poza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

babyblue, si eu am avut un chist urat si am scapat de el intr-o luna si un pic cu duphaston, si nici ca am mai facut..

Manu

Mergi la inceput

iar cu fasolea de la galli ni se trage...ea a dat startul...eu am continuat...

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

menics,

eu am luat un tratament naturist dat de pavel chirila .
ma va vedea azi din nou la eco, dr. albu si voi stii sigur.
de dim mi a facut eco o domnisoara mai tanara, nu stiu dc avea multa exp, dar dc era sa mai fie chistul de 7 cm, il vedeam si eu de la usa, pe monitor. in tot cazul, ori a disparut, ori a scazut f mult.

si pt ca si sotului i=au crescut gigeii, suntem pasibili de IA. mai ales ca i-a crescut mobilitatea de la 20% la 70%. ceea ce e un miracol.

sabina,

iti multumesc f mult!
vreau sa ti zic ca imi place la nebunie numele de sabina. dc as face o fetita asa ar chema-o: sabina ileana. sau sabina maria.:)

of, ce mai visez...

azi sotul, cand a auzit de gigeii lui si de ovarelul meu, deja visa cum o sa-l crestem pe bebe si cine o sa aiba grija de el, facea planuri administrative saracul, cum vine soacra sa stea cu bebe sau mama mea, etc i-am zis, hei stai usor ca nici inseminarea n-am programat-o..dar mintea lui deja era in vise. i-a zis si catelului: max, iti facem un fratior.:)))))

luminita,

cum e cu burtica?

soricico,
cum te simti?

galli,
ti-au trecut supararile?

mona, brunadria, mayan, amy, ada, guzelnico, elly, blue, bebenov, voi sunteti bine cu toatele?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

mona

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina_R spune:

Babyblue, va fi bine la doctor. Pregateste-te de inseminare.
Numele nu mi-a placut cind eram copil, de cind am mai crescut m-am obisnuit si chiar a inceput sa-mi placa. Si eu ma gindesc la nume, de fetite, baiatei, dar of! mai avem pina acolo.
Eu voi merge duminica la doctor, aici in Qatar. Vecina mea (din Turkmenistan) isi doreste copil si ea, sintem cam de aceeasi virsta si ne-am hotarit ca duminica sa facem programare si sa mergem sa ne cautam.
Anul trecut am fost in Romania la o doctorita draguta din Brasov, m-a consultat superficial (nu am avut suficient timp) si in mare a zis ca sint Ok, sa incercam o inseminare.
Vreau sa fac aici analize hormonale si ce se mai poate, iar cind venim in Romania sa incercam o inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Salutare cochetelor,

Sabina bine ai venit !!!

Lyly sa dea Dumnezeu sa fie bine,sa ne aduci vesti bune! Suntem toate alaturi de tine

Bebita uite ca rasare soarele si pe strada ta.Ma bucur din suflet pt.voi Tinem pumnii azi la dr.Albu,sa intri sa ne spui ce zice de chist.Sper din tot sufletul sa-si fii facut efectul naturistele si sa poti face IA.DD ajuta fata draga

Nico,parca si tonusul ti s-a schimbat de cand esti in RO

Luminita multa sanatate mamei tale Sper ca te-au mai lasat durerile de burtica

Soricica probabil ai vorbit deja cu dr,iti doresc sa fie sarcina si de acolo toate intepaturile.DD ajuta!

Amy mireasa.Hai vorbeste-ne de tinute,pantofi,emotii

Blue,oare s-a externat? Libra ce mai faci? Mona cand faci beta? PUp Ellyshor,Mayan,Galli si toata trupa!

Aici e un soare superb si da o stare de...bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina_R

Babyblue, va fi bine la doctor. Pregateste-te de inseminare.
Numele nu mi-a placut cind eram copil, de cind am mai crescut m-am obisnuit si chiar a inceput sa-mi placa. Si eu ma gindesc la nume, de fetite, baiatei, dar of! mai avem pina acolo.
Eu voi merge duminica la doctor, aici in Qatar. Vecina mea (din Turkmenistan) isi doreste copil si ea, sintem cam de aceeasi virsta si ne-am hotarit ca duminica sa facem programare si sa mergem sa ne cautam.
Anul trecut am fost in Romania la o doctorita draguta din Brasov, m-a consultat superficial (nu am avut suficient timp) si in mare a zis ca sint Ok, sa incercam o inseminare.
Vreau sa fac aici analize hormonale si ce se mai poate, iar cind venim in Romania sa incercam o inseminare.

voi va cautati, dar pe ei i-ati cautat??? vorbesc serios...

Manu

Mergi la inceput

Menics, da l-am cautat, adica nu eu doctorul. A facut o spermograma anul trecut, numarul cam mic dar viteza si forme normale bune. Doctorul ne-a recomandat IA, dar eu nu aveam HSG, hormonale, parca nu mi-a venit sa sar direct la IA.

Mergi la inceput

Aici, adica in Qatar populatia locala este mica, restul veniti la munca, mai mult barbati. Sint citiva doctori buni(eu stiu de unul doar specializat in infertilitate) dar sotul meu nu are incredere, vrea sa facem in Romania daca e IA.

Mergi la inceput