BB Daniel-bun venit!-primul nostru nepotel(67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina_R spune:

Ah, si nu e de acord cu stimularea. Ii este frica pentru mine (dar la o adica pot sa-l conving).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

ok sabina, ei atunci succes in incercari...
eu in pauza exersam la rece

Manu

Mergi la inceput

E bine si asa, la rece. Parca e mai "fun" asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Sabina bine ai venit! sa dea D-zeu sa-ti implinesti dorintele in legatura cu copilasul! Mie imi place aici ca este o atmosfera mai calda si nu exista pericolul off topic :-) poti sa vorbesti despre orice simti tu ca e potrivit!

Babyblue minune adevarata ar fi asta !.. sper sa se confirme. Am emotii.

Lylyshor cu inima suntem langa tine, sa nu-ti fie frica. Va fi bine.

Soricica, sper sa gasesti doctorul ca sa te sfatuiasca ce sa iei pentru durerile astea.

Amy miresica :-) fasolea nu ingrasa sigur stii! e proteina vegetala. Dar mananc-o fara paine si ciolan...:-))

Blueflower, sa nu te superi i-am trimis si sora-mi pozele pe email, ea are 6 luni de sarcina acum si vrea sa nasca tot la medlife. A prins curaj vazand pozele tale. Ce i-a mai placut baietelul tau! :-))

Nico esti OK?...Sa fie cu noroc jobul! Ai sa vezi tu ca incet, incet vin toate.

Fetele aseara am stat tarziu sa-i pun lui fiica-mea diacritice la un proiect. De dimineata am fost la doctor sa-mi iau medicamentele si pe urma la cumparaturi. Acum ma gandesc sa gatesc, sa curatz un pic pe la baie, dar o iau incetishor. Burta ma jeneaza tot timpul, pofta de mancare nu am. Nu am greturi deloc, de-as avea macar m-as mai linisti ca e ok. M-am reprogramat la echo pe 9 februarie, cu inisistente, dar am reusit. Am emotii. Sper sa se vada ceva..adica sa se vada ce trebuie.

Fetele acu' ma duc la treaba, va pupic pe toate in "colectiv".. galli,mona, ellyshor, manu, cinezee, beatrix, adria, adutza, mayanul, lumy, libra, bebenov, brunadria...ce mai, pe toate-toate. ca multe mai sunteti!..:-)

Mergi la inceput

lumi draga dar la ce-ti trebuie greturi??? stai draga linistita ca e ok...si fara greturi.

Manu

Mergi la inceput

galli?? ce faci draguta azi, nu te mai aude omul...

Manu

Mergi la inceput

dragutelor, eu ma pregatesc de plecare...trag si am plecat direct in oala cu fasole...
va dosresc o seara placuuta, plina de nebunii...la mine o merge dupa fasole

Manu

Mergi la inceput

Luminita, multumesc de urari. Cum am mai zis, eu va urmaresc de mult si m-am bucurat odata cu tine cind ai anuntat cele doua liniute.
Acum pot sa te felicit si direct.
Am bintuit pe forum pe la mai toate subiectele si sint de acord cu tine in privinta atmosferei de aici, fete inimoase si gata sa inteleaga si sa dea un sfat.
Ai grija cu treaba prin casa, mai bine amina curatenia.

Mergi la inceput

La noi e furtuna de nisip, nu se vede soarele si e intuneric rau, cam deprimant, ce sa zic.
De-aia las curatenia si fac un blat de pizza.
La noi e weekend se azi, sotul e liber miine si poate mergem la plimbare, sper sa-l mobilizez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Merge uns ...Manule

Mergi la inceput