BB Daniel-bun venit!-primul nostru nepotel(67)
Raspunsuri - Pagina 2
lyly_mar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana lylyyyyyyyyyyyy dar nu era vb de 7 febr? sau nu am inteles eu? hmmmmmmmm,normal ca e cu nabadai, daca face prostii! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Maine este!
galliciana spune:
aa,si,apropos,supa la plic nu ii place,
e satul de ea din...armata!
in schimb,la mama mea mananca!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
soricicooooooooooooo!
asteptam vestile!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
guzelnico spune:
Buna dimineata, harnicutelor!
Abia razbesc sa va citesc din urma.
Gravidutele confirmate si neconfirmate inca sunt cumintele, cu o mica exceptie, stie ea.
Galli, ia baga-i un test lu' V: daca vii in Buc, ramane nemancat?!
BB Daniel e delicios si are o freza simpatica foc. Ca sa nu mai zic de "dotari". Ptiu-ptiu-ptiu, sa nu-i fie de deochi!
Si ce bine se simte in bratele mamicii lui. Floricica, sa va traiasca si sa va bucurati de el!
menics spune:
neata la fete!
am aparut si eu... multumesc pt complimente...
galli am bagat o fasole ieri... mama, mama, darga eu credeam ca sun probleme mai mari, dar daca e cu nabadai... ok, bine ca e... iubirea...
Nico plimbareato, bravo , foarte bine ca te distrezi...
mayan- bun cozonacul???
vai fetelor am facut si eu anul asta primul meu cozonac ... de fapt anul trecu - de craciun... cine e ardeleanca stie: am facut cu nuca si mac (ca o rulada)
Manu
menics spune:
george s-a trezit si...dupa cafea...isi incalzeste fasole ...m-a anuntat ...hi hi hi
Manu
guzelnico spune:
Soricica, sper sa reusesti sa vorbesti cu dr cat mai curand. Durerile ar putea fi si de la "lipeala".
Lylyshor, vrei sa te duc la spital diseara? Da-mi un mesaj, sa am timp sa spal masina, ca-s cu ea de pe drum.
lyly_mar spune:
citat din mesajul lui guzelnico Soricica, sper sa reusesti sa vorbesti cu dr cat mai curand. Durerile ar putea fi si de la "lipeala". Lylyshor, vrei sa te duc la spital diseara? Da-mi un mesaj, sa am timp sa spal masina, ca-s cu ea de pe drum. _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Saru-mana fetita draga! Dar ma duce al meu sot ,ca pana la ora aia ajunge acasa.
menics spune:
citat din mesajul lui guzelnico Menics, si frumoasa si buna gospodina. Sa-ti dea DD un sot care sa te merite. _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
merci
auzi dar la vara tot mai vreau pantalonasii tai scurti...tu esti in tara?? scuze dar nu am apucat sa citesc din urma
soricica sa stii ca pe mine asa ma intepa un ovar de ma innebunea cand a fost cu ochisori..asa ca Doamne ajuta
Manu