Bobocei de sept-oct 2008 (254)
Raspunsuri - Pagina 9
Xor spune:
Kllemi - 700 ron lunar...
Ada - eu nici nu-mi mai amintesc cum arata un restaurant ![]()
Nerantula - S nu i-a schimbat niciodata pampersul lui Mark...se joaca cu el, il duce in brate, ma ajuta la baie (dar toate dureaza putin
)
merg sa culc bobocul
CD27 spune:
buna seara,
Felicitari Nerantula![flo] Sarcina usoara si la termen
Vreau sa va multumesc celor care m-ati incurajat pe diverse cai (FB, mess), sunteti niste prietene adevratate
,ieri seara am primit rezultatul la dry test si totul e ok
Pentru cele care nu stiu, am avut risc de sindrom down la dublu test, s-a lasat cu stres mare si multe lacrimi, iar asteptarea dupa al 2 lea test mi s-a parut o vesnicie, acum sunt ok![]()
Nerantula ti-am scris la pagina legislativa in legatura cu salariul mediu pe unitate
cu bobinache 16s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

iepurila spune:
Ada 
pe urs scrie my bear. Eticheta a avut, dar din exces de zel i-am taiat-o din prima clipa.
e primit cadou de Craciun 2008 de la compania la care lucrez eu (trimis din Bucuresti).
Nu am citit inca dar intuiesc ca vorbiti de apa si kk. Elena bea multa apa (doar apa si nimic altceva-exceptie noaptea cand la solicitarea copilului ATE-ATe mami baga un biberon de ceai putin indulcit).
KK-in medie 3-4 ori. Consistenta moale spre foarte moale.
va pup pe toate. ma duc sa pun de ceai
Nerantula spune:
CD, imi pare rau ca ai trecut prin asa stres, dar bine ca se totul ok, in final. Bafta maxima si la TT!
Multumesc de raspuns la legislative, il citisem, insa mi se pare vag .. sper totusi sa fie ok la firma, desi ...
Gruia, farama de steluta
300 spune:
Iepurila, de ce nu-i dai copilului lapte cand cere? Stiu ca ziceai tu ceva dar nu-mi amintesc. La varsta asta mi s epare normal sa manance noaptea... si pe noi ne mai apuca uneori.
.
Of, mai ce stiu berbantii astia cum sa intristeze o fata! Dar si s-o inveseleasca!
Cd, eu n-am stiut nimic de drama ta! Of, imi pare tare rau, ce-o fi fost in sufletelul tau... Fir-ar sa fie, ma apuc sa las lumea in pace numai cand se pune de vreo chestie dintr-asta grea
. Ia o imbratisare asa post problema si de la mine...
Al meu presteaza clatite impreuna cu Anda - asta dupa ce Anda m-a balacarit cum face ea de obicei pana am urlat la amandoi ca nu-i mai suport, sa plece de-aici.
Am adaugat niste poze haioase la postul asta.
Ma bag sa lucrez putin, sunt intr-o pana crancena de idei.
Noi nu avem apa si caldura intre 8 si 10 (acum, seara) asa ca azi nu facem baita. Ooops, acum vad ca e trecut de 10, ma duc sa vad daca s-au tinut de cuvant.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
babymom75 spune:
Am fost la saniuuus!!! Super!!! Dragos era sa adoarma pe partie
si pt. ca nu a reusit, a tinut-o intr-un urlet tot drumul de intoarcere spre casa.
Noi am decretat dupa-amiaza de joi ca fiind dedicata special familiei, adica ne-am propus sa iesim undeva, sa facem ceva mai deosebit, pt. consolidarea legaturilor dintre noi. Asta pe langa zilele de week-end, cand, uneori, suntem prea obositi ca sa mai avem chef de iesit.
Asta micu' e un haios! A infundat teava de la aspirator cu napolitane Joe trase in ciocolata. Mi le-a luat de sub nas din punga din care ma infruptam eu, sa-mi refac stocul glucidic
, si le indesa acolo. Apoi a venit la mine si ridicand din umeri si rotind manutele in semn de "nimic", imi spunea "nu-i!".
Vazand cerealele Cheerios ale lui Victor, care erau puse intr-o cutie de plastic transparenta, s-a mirat "uaaaa!! ochii!", in timp ce arata cu degetelul rotitele acelea mici din cutie. Incepe sa faca tot mai multe asocieri, a invatat cateva cuvinte noi si recunoaste o gramada de obiecte in carticica de engleza a lui Victor. Asta dupa ce timp de cateva saptamani nu a prezentat niciun progres vizibil. Sunt tare mandra de el!
Cu mancatul stam mai prost: de aprox. o sapt. singurul aliment pe care-l accepta si nu-l varsa e pestele - la cuptor, prajit in tigaie sau vesnicele borcanase Nestle cu meruciu si orez... dimineata, la pranz si seara... Uneori simt ca o iau razna din cauza asta.
babymom75 spune:
CD, imi imaginez cum te-ai simtit pana ai obtinut rezultatele. Am trecut si eu prin asta cu Dragos de pe la 13 sapt., cand s-a ridicat suspiciunea de hidrocefalie congenitala, si pana pe la 18-20 sapt., cand s-a infirmat.
Eu personal nu cred in acuratetea dublu si triplu-testului facute la noi, motiv pt. care am si refuzat sa le fac.
Slava Domnului ca e totul bine si in cazul vostru! Sa ai o sarcina perfecta in continuare!
Nerantula spune:
Babymom, felicitari lui Dragosila pentru progrese, brava lui!
Si sa aveti parte de zile de joi pline de distractie si voie buna! Asteptam idei ![]()
Gruia, farama de steluta
babymom75 spune:
Nerantula, ca vorbeai de lipsa simptomelor de sarcina... nici eu n-am avut niciun simptom in timpul sarcinii cu Dragos, exceptand o stare de nervozitate si irascibilitate incontrolabila. Bazandu-ma pe lipsa simtomelor caracteristice, care m-au bantuit la prima sarcina, eram cunvinsa ca port o fata de data asta, dar... realitatea a fost alta
.
Nu-ti face griji, totul va fi bine!