Bobocei de sept-oct 2008 (254)
Raspunsuri - Pagina 10
Nerantula spune:
Babymom, nu-mi mai amintesc de la sarcina cu G cand au inceput simptomele, insa stiu clar ca aveam o mare intoleranta la mirosul de mancare in curs de preparare, trebuia sa ma inchid in ultima camera din casa cand gatea sotul si tot ma ajungea
Mai aveam usoare greturi si, intr-adevar, sentimentul ca sunt nedreptatita si neiubita :(
Gruia, farama de steluta
abe spune:
alessia, imi pare tare rau pentru sotia verisorului tau! e cumplit! va doresc multa putere!
babymom75 spune:
Eu sunt experta la pierdut acte, portmonee, telefoane. Vara trecuta mi-am pierdut toate actele pentru a 4-a oara de cand sunt casatorita
, si nu mai stiu de cate ori, inainte...
Cardul il uit frecvent in bancomat sau la self-bank, dar il recupereaza lucratorii de la office si ma anunta. Cei de la office-ul din cartierul meu ma stiu deja de cal breaz ![]()
Asa am fost de cand ma stiu, nu ma pot aduna. Deh! Ce sa faci? Fire de artist... ![]()
abe spune:
babymom ce bine suna joia asta a voastra! cred ca-i o idee grozava!
nerantula nici sotul meu nu prea se implica in activitati de genul mancat, schimbat...se joaca cu ea dar evident nu are aceeasi rabdare pe care o am eu...probabil ca se vor mai schimba lucrurile pe masura ce mai cresc puiutii.
referitor sondaje:
maria bea cam 600 ml lapte, vreo 300 apa si uneori si ceva suc de portocale
kk face o data pe zi, dimineata...am inceput sa incercam la olita...
abe spune:
eu nu am avut niciun simptom la inceputul sarcinii...nu mi-a fost greata, n-am avut porfte...aveam doar un ranjet intiparit pe fata care probabil se vedea de la o posta si ma trada...
musettepink spune:
Am reusit sa ajung la zi cu cititul.
Citind ce scrieti voi de soti,am ajuns la concluzia ca eu sunt o mica scorpiuta
sotul meu ii face de toate lui Luca:se joaca impreuna,ies la plimbare,ii face mancarea daca eu nu pot sau nu sunt acasa,ii schimba pampersul si il spal si la fund,la baiata nu a lipsit decat 2 zile de cand s-a nascut Luca si atunci pt ca nu a fost in Buc si multe alte chestii care nu-mi vin acum in minte....si cu toate astea eu tot gasesc ceva de reprosat
...trebuie sa-mi schimb atitudinea urgent!
Cd imi pare bine ca e totul ok,sincer nu credeam sa fie o problema cu bobinache!
Andreutac,m-am gandit la tine azi?ce mai faci?
Si Luca bea multa apa,cam 2 cani din alea cu pai plus lapte.
facem unul ,maxim 2 kk pe zi de consistenta ok.
Si acum ultima noutate....cred ca ne vom intarca in curand...e a treia seara cand se culca fara sa vrea tzitzi....am mai rams cu o singura masa pe zi,la pranz inainte de somn dar astazi nici de aia nu a fost asa interesat.....ma bucur ca decurge asa usor momentul,chiar aveam emotii cand ma ganeam la intarcare,pana acum nici cu sanii nu am avut probleme sa se umfle sau ceva deci sper sa fie totul ok pana la capat.A crescut baiat mare....ajunge la clanta si deschide usa de la baie, ce mai tzitzi,tzitzi e pt bebelusi:))
de
Luca
babytza spune:
Am dat acum comanda la pastilute. Am verificat toate depunerile, este totul ok. Nu va suparati ca nu v-am raspuns individual, dar mi-a fost greu, eu sunt numai una
Am si eu rugamintea , data viitoare nu mai treceti pastilute dupa termenul limita, ca eu deja vorbisem su cei de acolo pentru o suma si de luni pana acum cand am dat comanda , a crescut cu 100 dolari
In fine, a ramas aceeasi taxa pentru transport, dar sa nu mai adaugati va rog 
Astept acum confirmarea ca s-au incasat banii de pe card si sa imi dea numarul de transport sa il putem vedea permanent pe unde se afla
Probabil maine se va intampla asta. Cine doreste numarul ala sa poata vedea, sa imi spuna
Roxi ma bucur din toata inima ca e ok Bobinache 

Va pup si va doresc o noapte linistita
Ma duc in pat ca ma dor ochii cat am verificat toate alea sa nu gresesc ceva ![]()

Babytza si puii
Valentina
David
babymom75 spune:
Intrebare: cele care luati Cerazette, aveti CM sau sangerare echivalenta cu menstruatia? E normal?
Eu imi imaginam ca, luandu-se continuu, fara pauza, ar fi normal ca sangerarea sa nu mai apara.
300 spune:
babymom e perfect normal, la unele femei apare chiar mai des. La fel de posibil e sa nu ovulezi deloc sub cerazette, asa mi-a zis dr dar n-am inteles daca atunci lipsesc sangerarile. Eu am avut ciclu des ca mai si uitam cate una si hop! De o luna nu mai iau.
scz sunt pe tel.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
claudinna spune:
neata!!!
la ibirc![]()
CD, n-am stiut, dar ma bucur enorm ca sunteti bine!!!
sa dea DD sa fie totul bine pana la marea intalnire
mamica si Mikul!
raspund rapid la sondaj, ca iar sunt pe fuga:
apa, bea cam 2-3 canute pe zi, deci 400-600 ml, lapte cam aceleasi cantitati, uneori poate depaseste 600 ml, iar pe langa asta mai bea suc de portocale...oricum destul de putin
am inceput sa-i dau de ceva vreme ceai, nu chiar in fiecare zi, dar ma straduiesc.
Dya, chiar voiam sa-ti spun, ca asha am scapat de constipatie. ii dau dimineata o canuta cu ceai de musetel sau macese/galbenele/sunatoare, fara zahar
in zilele in care-i dau fructe cu iaurt dimineata, nu-i mai dau ceai, dar daca-i dau tartine cu almete sau cu unt si gem, merge ceaiul
cantitatea de ceai am socotit-o ca apa
cred ca se incadreaza oarecum in ceea ce a zis babymom, dar la limita inferioara..adica 100ml/kg corp
kk 1-2/zi, consistenta ok, uneori mai tare la inceput.
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)