Bobocei de sept-oct 2008 (254)
Raspunsuri - Pagina 11
alexa si mami spune:
neata! Clau multumim de cafea. S-a stricat filtrul? Ce faci, inveti? Bafta multa! Babytzule esti o fata de nota 10. Irina felicitari voinicului! Dar tu cum esti? De corason vb.
andy.p spune:
Buna dimineata.
Mai dau si eu un rand de
si ppepsi] ca n-am dat demult.
Multumesc tuturor ptr sustinere...soatza e plecata in delegatie de ieri se intoarce diseara.Alexia a scapat de muci si Andy mai are un pic si gata vacanta,incepe sem.II.
Eu mi-am programt o zi din week-end sa ies cu fetele,i-am spus sotzului si a fost de acord,asa ca m-am anuntat prietenele si vedem sambata sau duminica cand ne intalnim.
Roxana te
si aici de 10000 de ori si ma bucur ca totul e bine.
Lavinia voi pana cand sunteti singuri?
KK o data pe zi sau la 2 zile.
lichide bea destul de multe:lapte,apa,supica.
Claudinna unde fugi iar??
Lumiii treci la apel.
Nerantula
Babytza multe 
ca te-ai ocupat de tabel si de comanda.
Alessia
![]()
Irina pai ai baiat mare acum
Dya,Oana,Bitza
Ramo dormiti??![]()
Alinutza

o zi minunata tuturor
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nocom spune:
NEATA!!
Am scapat de febra!!!!!
Azo noapte nu a afacut febra deoc si acum dimineata vad ca e la fel de rece!!!!!
Sper sa nu se intoarca, ca alte semne tot nu au aparut... Nu tu pete, bube, tuse sau orice altceva.... Se poate sa fi fost cum spuena Miruna o viroza care s emanifesta doar prin febra, ne-a tinut 4 nopti si 4 zile
Din nou am o stare de biiiiiine!!!!
Afara mi se pare superb, abia astept sa iesim!!
CD ma bucur enorm ca totul este perfect cu Bobinache!!!
Cred ca afost greu sa traiesti cu inecrtitudinea asta....Offff 

Te imbratisez cu drag!!!
Ada cum ti-e maseaua? 
andy.p Bravo pentru initiativa!!!
Sa va dea DD numa zile bune si intelegere!!! 
gaia.nevia spune:
neeeeatza!
...
incep sa ma resimt. culc copiii prea devreme, apoi eu ma tot invartesc prin casa cu divese activitati mai mult sau mai putin placute... se face 12...1... si dimineata la 7.30 astia micii sar pe mine. Si sunt foarte treji...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
Nocom, ce ma bucur ca Daria nu mai are febra! 
Maseaua ma doare... o tratez cu remedii homeopate si naturiste, sper sa rezist pana marti cand am programare la dentist. Nu prea pot manca pe partea aceea, dar nu ma supar, si asa sunt la regim.
Inca nu am trecut pe painkillers, ceea ce e un pas inainte, alta data eram deja la a doua cutie de algocalmin fiole pana acum...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Xor spune:
Buna dimineata si de la noi!!
Se pare ca Mark incepe sa isi schimbe programul (in favoarea lui si a mea avand in vedere inceperea gradinitei)de aprox o sapt are o singur somn pe zi de aprox 3 ore si seara adoarme pe la ora 10, pana acum cu o singura trezire pe noapte...dar in aceasta noapte mi-a facut placuta surpriza de a nu se trezi deloc pana la 8,30
...sper sa o tina tot asa....
CD - imi pare rau de emotiile prin care ai trecut....mie dr mi-a spus sa nu fac dublu testul pentru ca de foarte multe ori i-a dat rezzultate eronate si a stresat degeaba gravida...Bobinache este si trebuie sa fie bine....
Nu ne-ai povestit amanuntele "picante" referitoare la reactia familiei cand i-ai auntat de sarcina....
300 - ce simpatica e motata la mall...
kk - 1-2 ori pe zi
lichide - nu am masurat niciodata...bea...zilnic si ceai si apa si suc de fructe...insumat....destul de mult....avand in vedere ca nu-i place laptele adoarme cu bibe cu ceai sau suc....
angelynna82 spune:
Neatza,
Pio tinem pumnii sa fii gravi cat de curand
, ma bucur ca ai gast portofelul
Abe sper ca e bine Maria acum, mare grija cu ce poate baga in gurita 
Nocom offf, imi pare tare rau sa vad ca inca sunteti cu febra. Crina inca mai are putin de fontanela, dr a zis sa nu imi fac griji pana la 1.6ani
. LE: ma bucur mult mult ca a trecut febra 
Dya 
Laura ma rog sa fie totul bine la tine
si o imbratisare mare mare
Ada tinem pumnii pentru bb3
, Crina nu bea foarte multa apa, undeva 200ml darmai mult sucuri naturale
Ankussa ooffff, cat de bine zici
, ma bucur sa te revad 
Nerantula si la noi e nasol rau cu banii, din pacate de aici si multe certuri..
, tare scumpic Gruia
Lumi tare scump Robi 
Laureta din pacate nu te pot ajura cu vreo pensiune
Cristina nici eu nu i-am facut Crinei analize de sange
as vrea, dar sa mai treaca frigul asta sa pot pleca 
Musette tinem pumnii la analize
. Referitor la lapte...nici Crina nu mai bea asa de mult...mai mult bea dimineata decat seara
Bitza, Crina face cam de 2ori pe sau sau o data la 2 zile
si kk miroase de ti se ridica parul in cap, uneori aerisesc dupa ce o schimb
Alessia ne
sa fie totul bine
CD ma bucur ca a iesit un rezultat bun la analize, sarcina usoara in continuare 
Babymom nu esti singura cu uitatul, si eu am patit asta ![]()
Clau multam de cafea la ibric, eu sunt fana ![]()
Xor acelais program il are si Crina, ziua somn de 3ore (uneori 2 sau poate mai mult) iar seara la 21.30 in pat si 
Noi suntem bine insa am avut ieri o zi tare nasoala, o chinuie un canin si nimic nu pot face singura, abia am facut o mancare si sa spal vasele, in rest plansete si cu somn putin. Aseara am si spalart pana pe la 22.00
Azi trebuie sa pregatesc mancarea pentru maine...e sambata mortilor si vrem sa impartim si noi![]()
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
300 spune:
Ange, imi pare rau ca ati avut asa o zi grea, poate azi va fi mai bine. N-ai sedat-o?
Nocom, ei asta da, veste buna. Si ma bucur tare ca explodezi de optimism, vreau si eu niste endorfine de la tine, e clar ca esti overproductive
.
Xor, banuiesc ca se trezeste si de dimineata, e super, sper sa-l tina asa.
Laureta, ai gasit cazare pana la urma?
Babytza multumim mult pentru efort. A propos de completarea datelor dupa termenul limita... cred ca se putea mentiona de fiecare ca ar mai vrea ceva. Eu mai voiam dar am zis pass ca as fi incurcat toate calculelele. Comenzile se mai schimba si nu cred ca aia din state s-au suparat, dar pe tine in mod clar te-a incurcat toata treaba asta.
.
Azi Anda s-a uitat in cartea cuc enusarea si bucle aurii. Intr-o poza, Bucle-aurii e pe jos pentru ca s-a asezat pe un scaun prea mic. Andei i s-a parut total nefiresc si cand a ajuns la poza a aia a intors cartea cu susul in jos :)) s-a intamplat de mai multe ori.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
300 spune:
Nu pot sa cred, tocmai s-a scuzat soata ca mi-a lasat vase, cica nu curgea incaapa calda :) Saracul, cred ca l-am facut sa simta vinovat pana la urma. Io ii dau bile albe ![]()
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
nushulica spune:
salutare!!!
babytza acum am citit ca ai dat comanda de pastilute
eu am chiulit motivat cateva zile...offf banuiesc ca pt mine n-ai mai comandat nu?offff ce mi-e ciuda de mor ca n-am tinut legatura cu tine sa stiu cand trebuie sa platesc...si david ii iese un canin si ma plange intr-una noptile nurofenul e fix pix deja
nerantula se pare ca vom fi iar colege de odisee
vine si la noi bb2 ...de aia nici nu prea am mai intrat pe forum ca mi-e somn toata ziua si ma lupt cu david sa doarma si el cu mine![]()
n-am citit nimic decat ultimele 2 pagini si oricum n-am retinut mare lucru,imi cer scuze
de
David