Bobocei de sept-oct 2008 (254)
Raspunsuri - Pagina 12
nushulica spune:
aaa uitam sa va zic ca ieri a venit coletul din uk cu covorasul de la tomy ...david a desenat un pic ca ii aratam eu ce sa faca apoi cum am plecat de langa el s-a suit cu picioarele pe el si calca totul inclusiv cariocile....deci deocamdata nu il intereseaza l-am si strans![]()
de
David
Nocom spune:
WOW!!! NUSHU, FELICITARI PENTRU BB2!!!!!
SA FIE INTR-UN CEAS BUN DOAMNA, SA AI O SARCINA USOARA SI BEBE2 SANATOS SI LA TERMEN!!!
MAI CE-MI PLACE DE VOI!!!!! 

babytza spune:
Neata 
Noi am dormit binisor, cu fara prea multe treziri
Iar dimineata mi-a facut mama surpriza si l-a preluat sa mai dorm putin
Nu a mai stat de mult cu el si a ramas surprinsa de cate stie sa faca si cate intelege
L-a intrebat daca vrea iaurt si el a mers la frigider, a asteptat sa deschida ea si el si-a luat singur cutia . Si el se ducea cu cutia in casa asa ca mama a zis "stai sa luam si lingurita " si el s-a intors din drum, a mers glont la sertar si l-a deschis
Era sa cada mama pe jos ![]()
![]()
![]()
Ramo nu ma gandeam ca se supara oamenii aia, ca normal , le facem vanzare nu ii injuram
Eu ma gandeam sa nu ne schimbe noua suma de transport...ca iar faceam calcule ... pe mine m-a incurcat putin, ca eu eram pe tabel acolo pe site cu totul pregatit , erau toate salvate in contul meu si cand am dat modificare nu imi schimba la suma...si am luat-o de la capat
Nu-i bai pana la urma, totul se rezolva.... dar de-asta fusese termen limita, ca sa ne tinem de el
Si am avut timp suficient, aproape o luna sa scriem ce vrem in tabel....
Si da, ai dreptate, una dintre mamici chiar mi-a spus ca ar mai vrea inca 2 cutiute de ceva...deci se putea ![]()
Nocom ce veste minunata !!!!!!!
Ma bucur ca nu mai are febra 

Angelyna imi pare rau ca o chinuie dintisorul 

Nu merge cu nimik sa o lase durerea ? Nici cu pastilute , nurofen si/sau gel ? Offf, saracuta ![]()
Xor ma bucur ca se regleaza cu programul
Si noi avem tot un singur somnic, de la 1 pana la 3-4 dupa-amiaza, apoi seara in jur de 8.30 -9 nani pana dimineata la 7-8 
Babytza si puii
Valentina
David
tzitziri spune:
Pai mai Nusha...si asa anunti tu?
Fara bold, fara liniute rosii, fara altele?
.
Felicitari!Sa fie totul bine bine pana la capat si sa ii aduci lui Davidut un fratior sau o surioara sanatoasa
!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
nushulica spune:
multumesc pt felicitari fetelor
oana la cat sunt de obosita si somnoroasa nu m-am mai gandit sa bolduiesc
chiar ma gandeam dupa ce am citit ce am scris ca e cam "simplu"mesajul
dar asta nu inseamna ca nu suntem cei mai fericiti parinti in momentele astea,sotul meu e fff fericit ,iar eu ma simt de parca as fi la prima sarcina,ma refer ca am aceleasi emotii
david...i-am zis ca o sa aiba un fratior un bb mic si l-am intrebat ce vrea sa faca el cu bb si a zis nanina
uuuh ce bine ar fi sa fie asa simplu
de
David
300 spune:
Nusha, felicitari!!!! Sarcina usoara si la termen!
Super veste, somnic usor in continuare!
Corrina burtica ta ce mai face?
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
babytza spune:
Felicitari Nushulica !!!!!!!! Sarcina usoara !!!! Bebic sanatos !!!!!! 

Ce ai fi vrut de pe site ? Ai timp sa mai ajungi azi cu banii ?
Ca nu mai am bani pe card mai multi . Anunta-ma repede ![]()
Edit : hai ma ca sunt ametita
Mi-ai trimis Pm, te-am notat, esti in tabel, cu 2 cutiute. Am comandat, ai sa depui 9,46 dolari in contul meu
De-aia nu mai era nimik pe card,,,stiam eu ca trebuiau sa mai ramana vreo 40 ron...
Sunt ametita rau 
Ramo vazut printesa la mall 

Babytza si puii
Valentina
David
nushulica spune:
adik mi le-ai comandat????????![]()
![]()
uraaaa...mai nasol ed ca le-ai luat din banii tai si azi nu ajung la banca ca mi-e greu sa ies ma chinui sa adorm...tre'sa dau cu dobanda inapoi atunci,luni e ok sa-i depun?

de
David
babytza spune:
nushulica luni e ok. Acum am pe card exact suma necesara comenzii, deci nu arde 
Babytza si puii
Valentina
David
Nerantula spune:
Nusha, felicitari !!!
Sarcina usoara, frumoasa, fericita si un bebelus perfect, la termen, iti doresc! Ce bine ca o sa fim colege! Super!
Cand e DPN-ul?
Gruia, farama de steluta