Bobocei de sept-oct 2008 (254)
Raspunsuri - Pagina 8
lavida spune:
Ada, ce frumos din partea TL ca s-a "sacrificat" si te-a lasat pe tine sa iesi!
laura, sa speram ca vor merge spre bine lucrurile cu sotul! Inceputul e promitator, nu? 
Ada, si Eliza bea multa apa. Sincer, nu stiu sa zic cata exact dar o vad ca tot timpul cere sau isi ia cana si bea, uneori si noaptea, avem canita la capul patului. E tare dulce noaptea, daca nu cere "titi" (cu t, nu cu tz) cere "a-pa" cu o voce disperata de parca nu a mai baut apa de o saptamana. Dar nu mi-am facut probleme, pt ca ea in afara de tzitzi si ciorbite, nu bea alte lichide. Nu-i plac sucurile naturale, ceaiul, doar apa plata. dar si eu beau destul de multa, adica beau 2 litri pe zi sigur.
Bitza, Eliza face kk in medie de 2 ori pe zi dar se intampla uneori sa faca si de 3 ori, in functie de cat mananca. La fel ca Lucas, nu e prea moale, nu e cu mucus... dr noastra a zis ca e ok, sa nu-mi fac probleme. In legatura cu trezirile, nu stiu daca e dorul de tati, Eliza a dormit mai bine cand a fost tati plecat
dar ziua striga dupa el. Mergea ba la usa de la intrare, ba la usa de la baie, batea in ele si striga tare "TA-TA"
Piolica, bine ca ai gasit portofelul!
Nocom, 
Alessia, ce tragedie! ![]()
Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
Xor spune:
Lumi - la o gradi particulara...la cresa de stat nu am gasit ceva care sa ma faca sa am incredere....imi doresc sa fie bine...Analize mi-au cerut sa fac exudat faringian (doar daca a avut raceli repetate) si coprocultura.
Ange - sper din tot sufletul sa fie doar o etapa trecatoare si sa va reveniti....
Astazi am luat rezultatele la analize...au iesit aproape toate perfect (in limitele normale) numai calciu si sidermia PESTE limita...si eu ma asteptam sa fie sub, avand in vedere ca nu i-am dat niciodata supliment de fier....dr. a spus ca e ok daca valorile sunt peste, rau era daca erau sub...
Nerantula - stai linistita mami, bebeii au nevoie de tine calma
. Imi va fi enorm de greu sa il las la gradi...deja ma trezesc noaptea si ma chinuie gandurile dar...nu avem de ales...de asta am hotarat sa il dam la o gradi partic...chiar daca financiar ne va afecta
...sper sa aiba multa grija de el....
revin
piolica spune:
Alessia, nu stiu ce sa zic, nu stiu cum ar fi mai bine sa procedati, daca as fi in situatia ei, cred ca as vrea sa stiu. Doamne, cit de greu o sa fie... Nu-mi vine sa cred ca stiinta nu a ajuns sa gaseasca un leac la nenorocita asta de boala.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
kllemi spune:
alessia adica vrei sa spui ca sotia varului tau, nu stie nimic????.......chiar ar trebui sa-i spuna cat mai repede, c ametastaza forte repede avanseaza
....mare pacat mai ales ca are un copil mic 
Noi facem kk o data pe zi, foarte rar de doua ori, acum eu nu stiu daca la noi, e bine???
Apa bem foarte multa, nu stiu sa estimez ca vb. lui Ramo, si lapte si ciorba in fiecare zi, si aproape o canutza si un pic de apa sau ceai din aceea cu pai..
xor cat te costa, la gradi particulara???
pio bine ca sa terminat cu bine
....multa bafta la bb2 sa se prinda din prima
...tin pumnii 

De unde ma laudat zilele trecute ca vai ce bine dorm.....
....gata, sa dus acel bine...
....azi-noapte sa trezit foarte des, si pe linga faptul ca nu am putut sa dorm din cauza copilului, a mai venit si sotu' cu niste sforieli de am zic ca se cutremura blocu' 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Nocom spune:
alessia offf, ce tragedie!! imi pare tare rau!!
Eu daca as fi pe moarte SIGUR as vrea sa stiu!!! Cred ca cel mai bine ar fi sa-i spuneti, dar numai voi stiti cum!!! Iti sunt alaturi cu sufletul!
Ramo 
Nerantula spune:
Ramo, si eu sper ca va fi mai disponibil pentru Gruia cand va mai creste, cand il va putea invata diverse lucruri mai interesante, eu stiu .. oricum, acum e aproape exclus sa ii cer sa ii dea de mancare, la cum mananca Gruia, i-ar intinde o lingurita sau un dumicat, ar vedea ca refuza si gata, a terminat masa. Si asta poate fi la orice masa. In ce priveste schimbatul, stie sa schimbe scutece, primele ale lui au fost, insa nu a mai facut-o cam de pe atunci, de la inceput, ca oricum niciodata nu am fost atat de ocupata incat sa nu o pot face, eu sau mama. Eu mi-as dori sa aiba mai multe interactiuni de suflet, de calitate, si altceva decat vesnicul 'asta nu e pentru copii, nu pune mana acolo, da-mi asta ca nu e voie, etc'. Sa se joace impreuna, sa vorbeasca, sa se plimbe, sa-l tina in brate, etc.
Gruia, farama de steluta
300 spune:
Nerantula asa e, dar astea vin in timp si intai schhimba scutece, mie asa mi se pare, ca una fara alta nu merg. Glumesc, te pup....
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
Nerantula spune:
Alessia, e cumplit ce se intampla in familia voastra, imi pare teribil de rau pentru verisoara ta, sotul si fetita ei

Parerea mea este ca trebuie sa stie, si cat mai repede, e numai treaba ei cum isi incheie socotelile cu lumea asta si are nevoie de fiecare secunda de acum incolo! Mama sau sotul ei ar trebui sa ii spuna, e o grea povara apoi sa traiasca cu gandul ca i-au luat acest drept
. Eu stiu, am trait asta cu tatal meu, nu am putut sa ii spun ca are metastaza si n-a apucat sa-si incheie viata cum ar fi simtit si acum imi pare ENORM DE RAU!
Gruia, farama de steluta
Nocom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Ramo, si eu sper ca va fi mai disponibil pentru Gruia cand va mai creste, cand il va putea invata diverse lucruri mai interesante, eu stiu .. oricum, acum e aproape exclus sa ii cer sa ii dea de mancare, la cum mananca Gruia, i-ar intinde o lingurita sau un dumicat, ar vedea ca refuza si gata, a terminat masa. Si asta poate fi la orice masa. In ce priveste schimbatul, stie sa schimbe scutece, primele ale lui au fost, insa nu a mai facut-o cam de pe atunci, de la inceput, ca oricum niciodata nu am fost atat de ocupata incat sa nu o pot face, eu sau mama. Eu mi-as dori sa aiba mai multe interactiuni de suflet, de calitate, si altceva decat vesnicul 'asta nu e pentru copii, nu pune mana acolo, da-mi asta ca nu e voie, etc'. Sa se joace impreuna, sa vorbeasca, sa se plimbe, sa-l tina in brate, etc. Gruia, farama de steluta |
Iti spun din proprie experienta ca toate acestea vor veni in timp, si la noi la fel, tati a fost cam mobila pentru Matei pana la 2-3 ani. Cand matei a crescut si a inceut sa inteleaga si tati a simtit ca se poate descurca cu el, au inceput sa iasa mult doar ei 2 (ca baietii
Asta m-a ajutat tare mult in ultimele luni de sarcina si cat a fost daria mica mica! Ai sa vezi ca totul se va rezolva cand va creste un pic Gruia! 
Nerantula spune:
Nocom, sper sa ai dreptate ... am auzit asta despre multi barbati, inclusiv imi povestea mama de bunicul meu, care iubea mult copii (nepotii), insa dupa vreo 2-3 ani, cand putea comunica altfel cu ei, putea primi si transmite feed-back real, pana atunci ii considera un fel de animalute care trebuiesc doar ingrijite si la asta femeile se pricep cel mai bine. Eu cred ca si acum ar putea comunica destul, chiar daca cel mai mult in plan subtil, copiii asimileaza enorm de multe informatii, emotii, copiaza, se implica, au initiativele preluate de la modelele lor .. conteaza orice le transmitem ..
Gruia, farama de steluta