Bobocei de sept-oct 2008 (254)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Bitza, nu stiu cum sa descriu puturos si f puturos
Miroase mai rau decat mirosea inainte sa aiba episodul de enterocolita sau ce o fi fost in vara lui 2008. De atunci miroase mult mai rau si acid cumva, e moale si ca o zacusca la consistenta mai mereu.
Foarte rar are consistenta normala sau e pastos/adica compact. Scuzati detaliile
Am avut saptamana trecuta si putin suspans, ca n-a facut de marti pana vineri seara deloc, m-am speriat ca a inghitit ceva si a facut cine stie ce ocluzie, ca el constipat n-a fost niciodata. Am bagat in el vreo 3-4 pahare de suc, o para, si multe cereale integrale si nimic nu se intampla!!!
Pana la urma i-am pus un supozitor cu glicerina si a iesit, his normal self parca n-ar fi facut pauza aproape 4 zile

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

piolica, ce spaima ai tras... ce noroc ca s-a terminat cu bine!

apropos de iesirea de ieri (am sarbatorit pe prietena noastra Violeta ) am ramas surprinsa cat de multa lume putea fi miercuri seara pe la 9 intr-o carciuma.
Ma rog, Caru cu bere e monument istoric, arata superb, dar nu vine lumea la muzeu. Erau pline toate mesele, se astepta la intrare, aveau program artistic la subsol taraf si la etaj dansatori (foia o fetiscana o rochie in ritmuri de tango printre mese de m-a lasat paf).
Si evident, nu e pe gratis
Deci n-o duce lumea rau, ca sa zic asa...
Nu am vazut in alte locuri in lume asa inghesuiala intr-o zi obisnuita a saptamanii... oare m-am uitat in directia gresita? Pe la voi cum iese lumea la restaurant?

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Alessia, trista veste, regret nespus! Multa putere, veti fi o familie incercata...

Pioolica, eu ieri am strigat-o pe o doamna care-si uitase cardul in self bank, noroc ca nu se blocse acolo. A propos, in Spania fusesem sfatuita sa umblu cu copii ale actelor, mai ales cu cea de psaport (printre altele de frica romanilor hoti de buzunare dar s in eventualitatea ca ne pierdem posetele pe undeva...)

Ankussa n-am apuct sa te salut dar m-am tot intrebat cum sunteti. Multa putere, cu timpul vei termina si scoala, va mai creste si Vlad, va fi mai bine. In general lumea uita cum e cu copil mic dupa ce acesta creste, altfel 2/3 din populatie s-ar opri la bebe 1 .

Nerantula, nu stiu daca am trimis mesajul sau nu ieri, am pierdut vreo doua; voiam sa-ti spun si eu ca,in general, tatii interactioneaza mai usor cu copiii cand sunt mai maricei,fac diverse chestii impreuna. Si sunt convinsa ca-l va lua pe Gruia in primire, mai ales cand se apropie sorocul lui bebe2. Incearca sa il rogi inca de acum sa ii dea sa manance, sa il schimbe, inventeaza diverse pretexte sa nu ai timp chiar atunci si fii destul de ferma pentru ca se va vaita ca nu stie... Eu i-am zis,la primul scutec, ca nici eu nu stiam si m-am descurcat. Al meu acum se da mare cand aude de tatici care nu-si schimba/imbaiaza copiii, zice ca sunt bolnavi si egoisti. Poti sa-i mai spui, de asemenea, ca un copil iubeste mana care il ingrijeste, nu o idee abstracta si contactul fizic de orice fel va intari legatura dintre parinte si copil. Asta spune tatal meu.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna din nou fetele!

Off..am vorbit cu matusa mea..se pare ca nu se mai poate face nimic..caci toate organele sunt afectate..off..si ea nu stie inca..dar..eu le-am zis...ca bine ar fi ca ea sa stie...are fetita mica..poate vrea sa-i transmita ceva..poate vrea sa-i dea ceva..eu..stiu...nu mai stiu ce sa mai zic..dar eu asa m-am gandit ca-i mai bine...nu mai stiu ce sa mai zic...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

piolica, ce spaima ai tras... ce noroc ca s-a terminat cu bine!

apropos de iesirea de ieri (am sarbatorit pe prietena noastra Violeta ) am ramas surprinsa cat de multa lume putea fi miercuri seara pe la 9 intr-o carciuma.
Ma rog, Caru cu bere e monument istoric, arata superb, dar nu vine lumea la muzeu. Erau pline toate mesele, se astepta la intrare, aveau program artistic la subsol taraf si la etaj dansatori (foia o fetiscana o rochie in ritmuri de tango printre mese de m-a lasat paf).
Si evident, nu e pe gratis
Deci n-o duce lumea rau, ca sa zic asa...
Nu am vazut in alte locuri in lume asa inghesuiala intr-o zi obisnuita a saptamanii... oare m-am uitat in directia gresita? Pe la voi cum iese lumea la restaurant?

Gaia, mumã pentru voi:

ma bucur ca te-ai simtit bine. Nu-i asa ca ti-ai reincarcat bateriile?

criza, criza, dar restaurantele sint pline, nu? asa si aici! bine, in orasul in care sintem noi nu e asa nebunie, insa la Lyon e full. Am fost de citeva ori si am ramas pina mai tirziu, nu-mi venea sa cred cita lume putea sa fie pe strazi si in baruri, restaurante.

Iar acum vreo 3 saptamini am vrut sa iesim la restaurant intr-o seara, a sunat sotul meu sa faca rezervare la vreo 4 -5 de care stiam noi ca sint mai family friendly si toate erau full... intre timp Elsa s-a imbolnavit de varicela si am pus cruce la iesirea noastra seara.

asa ca bateriile ni le incarcam pe pirtie la sanius:)

pup

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Fetita mea ieri, de emotie cand a auzit cheile in usa, nici nu mai putea zice tata sau tati, a zis titiiii de multe ori! Cred ca s-a udat tac'su, insa nu stiu sigur ca eram oarecum certati :)

Anda de vreo doua-trei zile face de doua ori pe zi. In general faceam cam zilnic sau o data la doua zile, probabil infunctie de cata hrana solida radea. Unori face cam tare, alteori normal, na scuzati detaliile dar daca e sondaj sa dau toate datele, nu?

Bitza parca kk dubios miroase a acru sau fetid, iti dai seama repede ca nu e la fel de pututros ca de obicei ... e altfel. TL doarme langa voi cand e acasa? Asa s-a explica de ce il cauta seara dar ia si masuri de protectie contra eruptiei dentare. Eu am fost separata de actualul sot in 2 reprize, o data o luna, alta data trei saptamani, am rupt telefoane in doua si abia ne cunoscusem. Cine stie, poate de-aia. Prima data m-am dus dupa el!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

ramo, aici pot sa stau linistita in privinta cardului, bancomatul nu-ti da banii inainte de a-ti returna cardul. Si tiuie la greu...asa ca nu ai cum sa-l uiti in bancomat. Decit daca esti asa de dus cu pluta sa nu auzi tiuitul, sa nu vrei nici banii si nici cardul.
Stiu de un amic francez care si-a lasat cardul in bancomat la bucuresti, el fiind obisnuit ca sa-i fie dat cardul mai intai si dupa aceea banii...numai ca acolo e pe invers. Idiot sistemul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piolica
...fiind obisnuit ca sa-i fie dat cardul mai intai si dupa aceea banii...numai ca acolo e pe invers. Idiot sistemul!

Acum stiu ca si la noi e la fel. Doamna l-a lasat la ING la self bank, e un terminal unde se fac plti fara numerar si la un minut de inactivitate iti cere pinul. De aia ziceam ca aveam noroc ca nu s-a blocat si m-am miscat repede ca aveam si eu ceva reaba acolo si alt ING in zona nu este iar eu nu am Internet banking.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Alessia daca as fi partea suferinda as vrea sa stiu din primul moment; of, biata fata...

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

Citat:
citat din mesajul lui piolica
...fiind obisnuit ca sa-i fie dat cardul mai intai si dupa aceea banii...numai ca acolo e pe invers. Idiot sistemul!

Acum stiu ca si la noi e la fel. Doamna l-a lasat la ING la self bank, e un terminal unde se fac plti fara numerar si la un minut de inactivitate iti cere pinul. De aia ziceam ca aveam noroc ca nu s-a blocat si m-am miscat repede ca aveam si eu ceva reaba acolo si alt ING in zona nu este iar eu nu am Internet banking.

b de la bebe, blog...

au schimbat? atunci e super bine!!! eu eram stresata acum citiva ani cind retrageam bani din bancomatele din Romania.
nu-mi amintesc cum a fost asta vara cind am retras bani, poate era deja schimbat si eu nici nu am remarcat.

Mergi la inceput