Bobocei de sept-oct 2008 (254)
Raspunsuri - Pagina 6
piolica spune:
Hello!
va multumesc mult, mult pt sustinere! Azi au venit rushii, va vine sa credeti ca am chiuit de bucurie? Ar fi trebuit sa vina peste 2-3 zile dupa calculele mele, insa mi-au facut o surpriza placuta si au venit azi, asa ca m-am putut programa deja pt analize maine (astea facindu-se intre ziua 2 si 5). In fine, nu va zapacesc, cred ca o sa ma bag la aspirante de acum incolo.
In schimb, azi am crezut ca-mi sta ceasul, dupa ce am plecat de la labroratorul de analize medicale, m-am dus pina la Zara. Ochisem niste bluzite dragute, si cind ajung la casa sa platesc ia portofelul din parti. Am zis ca o sa crap in momentul ala. Nu ma gindeam la bani / cartele de credit ci la acte!!! Si mai mult la actele pt asigurarile medicale, a durat aproape 1 an ca sa le am, mai ales ca eu inca sint asigurata in Ungaria. Cind eram in cabina de proba am auzit telefonul, insa pina l-am scos din geanta s-a oprit, necunoscind nr nu am sunat inapoi. In fine, am plecat de la Zara val virtej crezind ca portofelul e acasa, mai ca am zburat cu Lizucu in carut. Am ajuns acasa, portofel ioc!!! Asa ca m-am gindit ca apelul ala fusese de la laboratorul de analize, sa-mi spuna ca mi-am uitat portofelul acolo. Si asa fusese. Acum portofelul e acolo, ca astia au pauza de masa si e inchis, asa ca dupa 14:30 pot sa ma duc sa-l iau.
Mare noroc!!!! Insa pot sa va spun ca si acum tremur.
pupicei.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
bitza2008 spune:
Nocom sper sa fi scapat de febra. E tare greu fara tati,sper sa nu fiti niciuna nevoita sa treceti prin asa ceva. Fizic ma descurc cu toate,dar psihic cam greu.Ma tin tare pentru Lucas!
Ada puturos e si al lui Lucas,dar cum stii cand e puturos-normal si cand puturos-de facut analize? Pe mine ma depaseste
Lucas doarme de 2ore jumate...recupereaza!
Ankussa spune:
Dragutelor multumesc de re-primire
Nu am timp de nimic si nu exagerez deloc. Maine am un examen si sper sa termin cu sesiunea asta ca mi s-a luat. Am avut un pic de timp zilele astea pentru ca sunt intre joburi, azi e ultima mea zi aici si de luni incepe altceva..si uite asa..am avut noroc ca m-am organizat din timp si acum nu stau sa umblu bezmetica...dar e cumplit de greu..doua zile pe saptamana plec la 8 si vin la 22.00 acasa..cand am scoala. Daca nu erau socrii cred ca ma duceam in cap ca mama inca lucreaza..Vladut creste, a inceput sa mearga acum 1 luna...e din ce in ce mai dulce. Vorbim mult cand e mami acasa..spune mauu la pisica, ham la catel, uaaaaa la luna, gaga la gaste, rate si orice are aripi :-)
Catodata am impresia ca sunt intr-un tren care nu se opreste si asa as vrea sa ma dau jos din el dar nu pot...nu mai stiu cum e acasa dar aici goana dupa bani, cariera, cursuri e cumplita..poate ca sunt avantaje dar sunt si multe dezavantaje. Numai cand ma gandesc ca acasa as fii putut sta 2 ani cu puiul meu si tot ar fii fost un castig. Va invidiez cand vad ca va ganditi la un al doilea bebe, eu nu stiu daca ma pot gandi acum cel putin in viitorul apropiat..e prea mult...
Nerantula felicitari pentru samburel/samburica, sa dea DD sa fie cu noroc si sa ai un bb la fel de frumos ca Gruia;
Claudinna cu prima ocazie pun poze, pupici lui Razvanel (apropos e destept foc feciorul tau )
Andyp - stiu cum e mamico sa te dai de ceasul mortii, dar asculta ce zic fetele, daca nu le zici..nici nu fac..asa ca eu una imi bar gura desi cateodata imi sare si mie mustarul..si inca rau...
Gata, ca tb sa-mi curat biroul, va pup si sper sa mai intru din cand in cand..
xxx
bitza2008 spune:
Lala plimbare placuta! Care e cu mucioasa? Oricare ar fi sper sa treaca repede! Fericito, in curand iti zice MAMA. Eu sunt BABI(Gabi) pt fi-miu
Alessia imi pare rau de drama familiei!
babytza spune:
Hello girls
piolica ma bucur ca ai gasit actele , era tare nasol daca erai nevoita sa alergi acum sa le faci. Acum trebuie sa fii zen sa te pregatesti de Bb2
Ada si noi bem 2 biberoane cel putin de apa pe zi, cam 600 apa plus lapte noaptea tot cam pe acolo.
Ma bucur nespus de tare ca te-ai distrat , o meritai din plin !!!!!!!!!!!!!!!!! Si mai ales ca s-a descurcat TL !!!
Kk facem o data sau de doua ori pe zi. Uneori mai moale, alteori guguloaie de oita
Alessia imi pare nespus de rau pentru nenorocire...ce sanse are ? ce au zis medicii ? Mai incepe vreun tratament ? Sanatate multa si putere sa treaca peste boala asta nenorocita
Laura ooo, o bila alba sotului
Lala pupicei mucioasei mici plimabre placuta
Azi am fost noi in vizita la Hari de Cristinica si s-au jucat frumos puii. Fiecare cu treaba lui , mai putin cand doreau aceeasi jucarie Tare haiosi mai sunt dar e minunat sa mai iesim si noi din casa La intoarcere era sa adoarma piciul cu capul pe bara de la carut, cu greu l-am tinut treaz pana acasa Ii mai venea si soarele in ochi...motaia cucapul pe bara
Babytza si puiiValentina David
iepurila spune:
hi,
sunt io, magarul din ceata.
mai jos link cu ursuletul nostru drag de care nu ne putem desparti.
fetelor va rog muuuuult de tot daca il vedeti pe undeva si ma puteti ajuta cu achizitionarea lui, raman datoare pana la adanci batranete.
iata
http://good-times.webshots.com/photo/2271156850103353051FNHFYF
ma duc sa citesc un pic din urma
iepurila spune:
hi,
sunt io, magarul din ceata.
mai jos link cu ursuletul nostru drag de care nu ne putem desparti.
fetelor va rog muuuuult de tot daca il vedeti pe undeva si ma puteti ajuta cu achizitionarea lui, raman datoare pana la adanci batranete.
iata
http://good-times.webshots.com/photo/2271156850103353051FNHFYF
ma duc sa citesc un pic din urma
gaia.nevia spune:
Iepurico, zi-ne si noua ce scrie pe maieu' plusului, si daca are eticheta ce scrie si pe eticheta. Poate gasim!
(si tu de unde il ai?)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
piolica spune:
gata, mi-am recuperat portofelul. M-am uitat de curiozitate ce acte aveam, eu, la cit de tuta sint, aveam pina si buletinul din Ro + cartea de alegator... Ce-oi alege cu cartea aia aici, nu stiu! Aveam si buletinul Elsei, la ce mi-o trebui in fiecare zi, iar nu stiu!
acum ca sint mai linistita, stau si eu putin de vorba cu voi cit doarme Lizucu.
Babytza, da, acum chiar ca sint zen pt bb2. Asa ca maine sint la analize cu zimbetul pe buze!
Ada, ce fain ca ai putut iesi ieri seara! Super! Chiar ca meritai! Iar TL are iar citeva bile albe de la fetele de pe forum!
Laura, ma bucur ca incerci sa iesi din butoi! Sa stii ca daca stai suparata, tot tie iti faci rau, el cel putin asa-mi zic cind ma mai supar din diverse motive, si uita asa ies din butoi una-doua! Iar sotul tau merita si el citeva bilute albe. Lauda-l, chiar merita, sa vezi ce bine se va simti. :) Pup!
Bitza, sa stii ca mi-au dat lacrimile cind ai povestit de Lucas cum se perpeleste dupa taticul lui. Mult curaj mamico!
Eu o vad pe Elsa cum il striga pe ta-su toata ziulica, in conditiile in care il vede in fiecare seara. Iar cind aude cheile in usa, poate sa faca cel mai interesant lucru in acel timp, ca lasa tot si fuge la usa. Iar ta-su plinge mai rau ca un copil cind o vede!
Ange, cum mai sinteti?
Alessia, imi pare rau pt ruda ta. E tare nenorocita boala asta. Se mai poate face ceva?
babaymom, foarte frumos v-ati distrat de ziua ta. O adevarata petrecere de familie! Frumos!
acum sa raspund si eu la sondaj:
- Elsa nu bea multa apa. Eu ii mai pun putin suc de portocala cu multa apa peste el ca sa o fac sa bea. In schimb ea bea destul de mult lapte, ca de ceva timp nu mai vrea legume, vrea lapte la greu...
- Cit despre caca - in medie cam 1-2 pe zi.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
gaia.nevia spune:
Alessia, ...
Tare trist. Imi pare rau.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri