Bobocei de sept-oct 2008 (254)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Spuneti-mi si mie, va rog, daca e normal: de mai bine de o saptamana Gruia are o pata rosie in obraz, uneori vinetie. Am descoperit ca iese o maseluta in zona aceea, o verific insa in fiecare zi, nu a spart, insa gingia nu e alba, ci inflamata si vinetie, tumefiata parca, e ok?

Gruia, farama de steluta

Eu zic ca e ok,cel putin asa mi-a zis prietena mea care e medic stomatolog si mi-a zis referitor la Luca,daca ii vad gingiile vinetii sa nu ma panichez ca uneori se face sub gingie ca un hematom atunci cand sparge maseaua.Deci relax.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Abe, mussettepink, multumesc frumos, m-am linistit! Sper sa sparga mai repede, desi Gruia nu pare tare chinuit pe tema asta ... ma lasa sa ma uit in guritza, se aseaza singur pe perna cu fata la lumina si face asa o gurita mare cand ii zic sa-mi arate dintisorul cel nou!

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Si acum sa felicit si eu proaspata graviduta Nusha sarcina usoara si bebe sanatos.Ai mers pe burta nu ai zis nika de bebe2

Andreutac felicitarisa stapaniti sanatosi casa si sa va aduca noroc si implinire!

Laureta mi-am amintit ca intrebai de hotel in Poiana,te mai intereseaza,nu-mi aminteam numele si acum abia l-am intrebat pe sot cum ii zice acolo unde mergem noi.Deci daca te mai intereseaza recomand hotelul Piatra Mare.

Alina in legatura cu intarcatul sunt f impacata cu ideea.Eram constienta ca va veni si momentul acesta asa ca eram oarecum pregatita psihic iar faptul ca el a renuntat asa usor m-a linistit total,imi era teama ca nu va renunta de buna voie si aveam tot felul de ganduri dar asa e super ok,oricum cred ca l-am alaptat destul,aproape un an jumate,cand l-am nascut nici nu visam ca va suge atat,ma rugam sa ne tina 6 luni si uite unde am ajunsPlus sunt incantata ca bea si lapte praf in loc deci chiar nu am motive de stres.

Angelinna

Piolicasanatate Elsei.

Nocom bine ca ai aflat de unde era febra.Sanatate.

Tzitziri distractie placuta,te invidiez ca te duci la Sinaia...iubesc orasul asta.

Alessia imi pare f rau pt tragedia din familia voastra.Eu insa cred ca verisoara ta stie ca e pe moarte,cand ai metastaze te simti f rau si din pacate cand moartea e aproape o simti......eu asa am observat la matusa mea care a murit de cancer,descoprit f tarziu,tot asa cu metastaze....nici noi nu i-am spus ca e pe moarte pt ca nici noi nu credeam ca asta se va intampla dar ea a simtit......oricum e ingrozitor.....

de Luca

Mergi la inceput

Cristina ce mandru e flacaul tau de avionmie mi se pare ca seaman cu tine f bine

Claudinna ai pus poze si tu cu avionul?daca da cred ca le-am ratat,mai bagi un link?

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nusha felicitari, sa ai sarcina usoara si bebe la termen!!!Ai smotocit barza bine de tot, ia trimite-o pe zapacita si la aspirante, nu o tine in sechestru , da???

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

alessia dc as fi in pielea verisoarei tale, sincer nu as vrea sa stiu.As decadea psihic foarte mult, e tare greu sa-ti asumi in asa scurt timp destinul atat de tragic.
Si daca ar fi o alta persoana din familie, la fel as proceda cum o face familia ta...e o alta perspectiva fatza de ce ai citit aici...as suferi foarte mult sa stiu ca persoana respectiva se duce si depresiva pe deasupra...acum depinde si de persoana.
Si cred cum bine zicea cineva pe forum ca o persoana in metastaza isi da seama ca ceva nu este in regula, singura.
Offf ce veste trista, imi pare tare rau!
Sper sa luati decizia cea mai buna in favoarea verisoarei tale!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Alesia, am vrut si eu sa-ti transmit cateva vorbe, m-am abtinut, pentru e greu si suferiti destul.
Totusi, pe langa o imbratisare calda (si aia virtuala sarmana), iti spun si parerea mea.
Orice suflet credincios are nevoie de ajutor in clipele acestea, poate cele mai grele. Un preot ar ajuta-o. Poate ca nu vrei sa fii tu cea care ii spune o veste neplacuta, insa poate o poti indruma sa vorbeasca cu un preot.
Poate ca isi va reveni miraculos (Doamne ajuta), si tot cred ca cel mai bine s-ar simti daca s-ar putea spovedi, daca ar induma-o spre niste rugaciuni care s-o linisteasca, etc.

Cat despre sotul si fetita ei... daca e sa fie... sincer eu cred ca au nevoie sa-si ia la revedere si sa fie impacati cu ce se intampla.
Plang acuma de-mi ies ochii, imi pare atat de rau.
Doamne ajuta si intareste.

Pe de alta parte mai vad o ciudatenie, nu-mi explic cum se poate intampla asa ceva la noi.
Femeia este majora. Medicul are obligtia de a-i prezenta diagnosticul si variantele de tratament. Nu inteleg cum e posibil ca medicul sa discute diagnosticul cu familia, bolnava nefiind in stare de inconstienta!!! Pacientul e cel care primeste diagnosticul si decide daca ramane intre el si medic sau poate fi comunicat mai departe.
Confidentialitatea doctor-pacient... unde este?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

alessi acum 9 luni imi spunea dr mamei ca are metastaza si nu mai are mult...acum analizele ei arata ca ale unui om sanatos. Tratamentul da roade si fac tot posibilul sa nu o las sa cada in depresie. Eu am ales sa nu ii spun mamei ce stiam de la dr. Pentru ea a fost mai bine sa nu stie la vremea respectiva cat de proaste erau analizele ei si care era pronosticul.
Eu zic sa lupte , sa nu astepte resemnata sfarsitul. Nu se stie niciodata cum va reactiona organismul. Femeia asta are pentru ce sa lupte !!! Va are pe voi, are un sot care o iubeste si un copilas care are nevoie de ea. Nu o lasati sa se stinga, sa lupte, sa faca tratament , isi poate prelungi viata cu cativa ani

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ada si eu m-am gandit de multe ori la asta , unde este confidentialitatea in tara asta ? De ce pacientul nu stie ? Si mie mi se pare o aberatie. Eu as vrea sa stiu si sa aleg eu daca spun sau nu mai departe, nu invers....chiar as vrea sa imi pot lua adio de la familie, de la prieteni, de la viata

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nerantula, si Felicia a povestit demult de un asemenea hematom la Vlad, ma bucur ca te-ai linistit!

eu nu am terminat ce-aveam de scris din motive de anda mamoasa. sotul a facut alt rand de clatite dar parca-mi e somn si afara din pat e friiig!

Ada sper ca e mai bine maseaua ta.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput