Bobocei de sept-oct 2008 (254)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Spuneti-mi si mie, va rog, daca e normal: de mai bine de o saptamana Gruia are o pata rosie in obraz, uneori vinetie. Am descoperit ca iese o maseluta in zona aceea, o verific insa in fiecare zi, nu a spart, insa gingia nu e alba, ci inflamata si vinetie, tumefiata parca, e ok?

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Intru pe fuga. Fusai la dr ca sa pup usa(si sa cheltui 10 ron pe taxi-ca si-asa sunt in buda). Am uitat ca azi e vineri si e pana la 15 si nu pana la 17. Am sunat-o la tel. Si mi-a spus ca din ce descriu eu nu e nimic grav. Cel mai probabil o fi transpirat (si pe fatuca?). Sa o dau cu talc si ne vedem luni(era sa scriu joi, vorba cantecului). M-am gandit si eu la o alergie. Daca e de la papat nu poate fi decat de la niste bucatele de ananas din compot. Am pus la hainutele ei un pic de balsam. Dar daca e de la asta de ce nu s-a iritat si pe maini si copanele? Nocom pupici Dariei sa treaca repede bubitele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Piolica tare draguta Elsa

Nerantula eu iti spun cum are Crina: amandoi obrajii rozalii inspre rosu, o ameninta si un canin ...sper sa fie totul bine la voi

Crina mea numara cu tacsu: trei – tei, doi – do, cinci – tint, sase – tate, aa si mai zice si pui pui

ma duc s-o culc cca vine peste mine

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Nerantula..nu stiu ce sa zic de pata...dar daca s-a lovit cumva la obrajor..ii trece cam in 7-8 zile pata...dar..daca zici ca e uneori rosie, alteori vinetie...eu zic..mai bine sa mergi la medicul de familie...sa vezi..poate s-a mai confruntat cu asa ceva..Si Serenei i-au da maselele...dar..n-a avut nicio pata..acum..eu stiu....mai bine sa-l vada med. de fam..eu zic castie cel mai bine...

Va doresc o noapte linistita , un somnic cat mai dulce...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

mai fetelor ia spuneti-mi si mie, va rog, cum se manifesta DA, nu cred ca ar trebui sa ma ingrijorez, dar.......de cateva zile Ami are o pata mica rosie pe pomete, pe partea dreapta, dar numai acolo, cand dispare cand apare, nu are tot timpul....este un pic aspra la atingere, este cam, cat o moneda de 10 bani.....va multumesc

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alessia2005

Multumesc mult fetele pentru gandurile bune ptr verisoara mea...am vorbit astazi cu matusa si nu vor sa-i spuna...nu stiu de ce...zice ca nu mai are ce sa mai faca..caci nici nu se mai misca din pat..a slabit in 3 sapt 7 kg...are 38 de kg...Doamne...

Da, asa cum ati zis si voi poate mai vrea sa mai faca ceva..are ceva pe suflet de spus...eu..consideram ca era mai bine sa-i spuna...dar...acum...ei stiu mai bine...Doamne...e greu...

Va multumesc pentru sustinere! Undulce la toata lumea!

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Nici nu am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare pt ceea ce se petrece in familia ta. Incearca sa vb cu matusa sau cu sotul ei, si spune-le cat de important este ca ea sa afle ceea ce se petrece cu ea. Sau oare cat o ajuta faptul ca nu stie ceea ce se intampla cu adevarat insa starea sanatatii ei se deterioreaza atat de repede. Din cate am inteles, se afla in stadiu f avasat, ceea ce inseamna ca nu e cale de intoarcere. E normal ca ea sa-si puna viata in ordine acum, sa faca poate ceea ce si-a dorit din totdeuna, sa-i lase un mesaj copilului ei pt cand va creste, nici nu pot sa ma gandesc... e atat de trist.

Iti doresc putere sa-i poti fi alaturi.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Nushu, am citit vestea cea mare. Felicitari si sa fie intr-un ceas bun!

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Alessia, nu pata de pe obraz ma ingrijoreaza, sunt sigura ca e de la maseluta care se straduieste sa iasa, ci cum arata gingia e problema: adica in loc sa se vada alb unde ar trebui sa sparga, e vinetiu-sangeriu pe o suprafata de marimea a cam 3 gamalii de ac ..
Mai astept pareri ..

Cat despre sotia varului , intr-adevar, incearca sa ii convingi sa ii spuna, poate iti poti chiar tu asuma acest lucru, e foarte important sa stie ... oricum, cred ca simte sau ca-si va da seama singura, doar ca ii va fi ramas mult prea putin timp

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

nushulica felicitari!! sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!

nocom asa s-a manifestat si la maria roseola. si eu am fost cu ea la dr pt febra, m-au trimis si la orl, m-au pus sa-i iau si proba de urina dupa care m-au trimis acasa (fara niciun tratament satisfacator pt mine) si a doua zi i-au aparut bubitele.

andreutac felicitari pt achizitie si spor la amenajat!!

ange ce pofta mi-ai facut cu sarmalele...cred si eu ca i-au placut Crinei!

azi la baita am invatat-o pe maria sa se spele pe maini si pe fata...era asa dulce cum isi freca manutele si intindea palma sa-i pun sapun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

nerantula eu nu prea am experienta cu maselutele inca, nu stiu ce sa zic...poate s-a format un mic hematom din cauza ca vrea sa iasa, probabil urmeaza sa sparga...

Mergi la inceput