Bobocei de sept-oct 2008 (254)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nocom, vad ca ti-au raspuns fetele ca e roseola. Eu p'asta nu o stiu, deocamdata....
pupam bubosul mic de Dariuta. sa se faca repede bine! multa sanatate

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna seara fetele!..Ce mai faceti?..

Pio..sanatate multa buburuzei..sa va faceti bine repede..

Tzitziridistractie placuta la munte..numai bine!

Andreea..felicitari pentru noua casa..sa fie intr-un ceas bun

Nushafelicitari pentru burtica

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Multumesc mult fetele pentru gandurile bune ptr verisoara mea...am vorbit astazi cu matusa si nu vor sa-i spuna...nu stiu de ce...zice ca nu mai are ce sa mai faca..caci nici nu se mai misca din pat..a slabit in 3 sapt 7 kg...are 38 de kg...Doamne...

Da, asa cum ati zis si voi poate mai vrea sa mai faca ceva..are ceva pe suflet de spus...eu..consideram ca era mai bine sa-i spuna...dar...acum...ei stiu mai bine...Doamne...e greu...

Va multumesc pentru sustinere! Undulce la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Deci roseola ziceti, ha?

Pai daca ziceti asa cu foc, nici nu ma mai duc la dr!!

Va zic maine daca ati avut dreptate...

Mergi la inceput

Nocomundulce DARIUTEI..si gata bubitele..dispar ca..prin minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Oana wk placut, drum bun sa aveti

Nocom tot ce e posibil sa fie roseola, nu cred, ca este alergie...altfel nu s-ar explica febra avuta si multa sanatate

Kllemi eu macar mi-s scapata ca pot sa iau carutul si sta in el , imi pare rau de noaptea avuta

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Piolica nu insista cu mancarea, e posibil sa-i fie putin greata sau sa nu suporte mirosurile, in general la indigestii se intampla asa. Incearc-o cu diverse, lasa-i la indemana cate o ora-doua ce stii ca ar putea manca - bucati de morcovi firtu din supa sau mar copt, banana, de ex, painea aia pe care zici ca o papa, un biberon cu lapte din cand in cand si va trece. Chestiile astea au nevoie de timp sa dispara, nu te stresa ca nu mananca. Pana la urma nimeni nu are pofta de mancare cand e bolnav; si, chiar daca ar slabi putin acum, va lua imediat in greutate dupa ce trece problema asta.

Legat de enterocolite, eu stiu ca sunt si forme usoare, nu trebuie sa fie mereu virulente si de-aia am numit asa ce poate avea Elsa.

Am fost cu Anda in mega image dupa cateva diverse si am luat si o firafa cu roti - vad ca ii place sa o traga. Mai are o jucarie asemanatoare dar pe aia o rodica mereu. Acum ca s-a prins o sa i-o arat si pe cea veche sa vedem daca o mai ridica .

Voi ziceti ca ale voastre merg intruna... si Anda face la fel dar in ultima vreme nu are curaj sa se lanseze pe zapada/gheata, ii e teama si nu stiu sa fi luat vreo tranta nasoala pana acum. Maine daca e cald merg cu ea pe un tapsan cu zapada pe care l-am ochit ieri, sa exersam.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

300spor la exersat maine...ANDA o sa fie in forma..cine stie de ce s-o fi speriat ea mititica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nocom ti-am zis eu ca poate e roseola ...imi pare bine ca nu e ceva mai grav si pup printesa sa ii treaca repede

Oana distractie maxima la munte

iepurila

Fetelor, am uitat sa va multumesc si sa va pupacesc pentru sustinere cu mami meu

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ramo, nu am insistat deloc, dar mi se rupea sufletul si chiar incepusem sa-mi pierd rabdarea pt ca-mi cerea intr-una mnam-mnam (ea asa zice la miam-miam, la mincare) si orice-i ofeream nu vroia. Merci pt sustinere!

Sa o laud putin, chiar daca e mofturici, fetita mea stie sa faca mai-mai. Zice mi-mi si se mangaie pe obrajori:) E tare haioasa.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput