Bobocei de sept-oct 2008 (254)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nusha, felicitari pentru bebedoi!!!! Sarcina usoara, bebe la termen si sanatos!

Andreea, felicitari pentru apartament! Super! (detalii ceva? e un complex din acela nou?)

Piolica , sanatate Elsei, ce-o fi patit draguta?

Iepurila sanatate Elenei... sa nu fie vreo alergie, dar asa puternic? A mai avut pana acum? A avut febra? alte simptome? A mancat ceva deosebit (zici ca sunt inchizitia) ai schimbat ceva? (de ex, detergent nou, haine noi pe care n-ai apucat sa le speli... chestii din astea)
La HR poti sa intrebi cine s-a ocupat de cadourile de craciun. DAca nu stiu ei, cine ar putea sti? (pe la noi stiu ei sigur)

CD

Corina,

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Am rugamintea de la gravidutele care vor sa se inscrie pe prima pagina cu bb2 sa dea un semn de viata si sa se 'ceara' - poate au piticei cum am avut eu si nu vroiam sa fiu in listuta
Ziceti:eu vreau si DPN

Maine plecam la Sinaia si ne intoarcem duminica..asa ca daca nu face nimeni modificarile pana atunci o sa le fac eu

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ada, habar nu am ce a patit draguta, dar iti spun sincer, ca-mi scoate peri albi cu nemincatul.
Oana, le treci si pe aspirante? Glumesc! Drum bun si odihna placuta la munte.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Hey, hey!!!

salutari, cate noutati astazi!!!

tzitziri distractie placuta la munte!! Imi lipseste si mie o iesire....

Andreea felicitari pentru noul apartament! Iti dai seama ca toate achizitiile, oricat ar fi de grele, sunt de fapt o maaaare placere cand sti ca le faci pentru tine!! Sa il stapaniti sanatosi!

Pio off, saracuta Elsa. Eu zic sa nu insisti deloc cu mancarea, sa ape ce vrea si cand vrea, poate un mar copt ar fi o idee buna ca este s de regim... Sper sa-i fi trecut deja si sa nu fie enteroclita...

ange ff tare Crinuta. BRAVO ca e mancacioasa!!!

Corrina ma bucur ca e bine burticutza ta!!

iepurila da asta vroiam si eu sa intreb? Alte simptome a avut Elena? sau doar bubitele??

Dariei i-au aparut astazi pe piept si pe burtica un milion de bubite mici si rosii, sunt ffff mici si nu se simt la mana.... O fi intr-adevar varicela sau s-a iritat de la ceva... credeam ca am scapat de boli!!!!! Bubitele sunt fff multe, una langa alta si abia se vad in lumina, dar sunt!!! Astept acum sa se trezeasca sa vad daca s-a produs vre-o schimbare, caci le-am vazut cand am schimbat-o si am pus-o in pat la nani de dupaamiaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nocom, aveti ROSEOLA
Exact asa a fost la Radu. La Teo mai putine bubite, si ne-a indus in eroare si cu un rosu in gat... Dar radu, nik, doar febra-febra-febra... apoi a disparut febra... pac bubutele...
Intre timp mancat ok, dormit ok, jucat ok... his normal self..

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nocom, asa s-a intamplat la Gruia cu roseola, vreo 3 zile febra inexplicabila, apoi eruptia ... Multa sanatate! sa treaca repede!

Oana, eu va dau datele pentru listuta dupa 10 saptamani

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Vio, te trec cu placere, ca poate se ia

Nocom,pai va luam sa stii.
(Cred ca ) ma bucur ca aveti roseola.Suna aiurea dar macar aveti o explicatie si stiti de unde sa o luati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

hei, hei, heeeeeeeiiiiii.... ce se intampla aici????.......nu poate omu' sa stea un pic linistit ca voi va face-ti de cap...

NUSHA, FELICITARI,O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS

andreutac felicitari ptr. ap.vrem mai multe detalii, unde, cat...mai sunt si altele interesate.......de ex. io..

ange mie-mi spui de incapatanare, ca si a mea merge de ceva vreme pe jos, fara sa ne tina de mana ...nici nu mai iesit cu carutzu, ca vrea numai pe jos ...si dai si alearga dupa ea, ca nu stie sa mearga normal, doar fuge..

pio imi pare rau, dar de ce oare sa intamplat asa???....ooooffff ca dabea a-ti scapat de una si acum da-ti in alta

Noi am avut o noapte horror, vroiam sa ma laud aseara ca a adormit pe la 21.30, dar am zis, sa nu iau hoara inainte......ca la 23 sa trezit si sa mai culcat pe la 2 si pina atunci, atinut-o numai intr-un plins, pina nu i-am dat un pic de nurofen nu sa linistit ....mama lor de dinti.......sper sa nu se mai repete si in seara asta

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Am uitat....Andreutac, sa stapaniti sanatosi apartamentul si sa il populati rapid...cum suna

CD, imi pare bine ca in final totul e bine...eu la dublu test am avut ceva gen 1:568 (m-a urmarit numarul asta de atunci).Si nu mi s-a parut nici prea mic si nici prea mare..ceva de nu as fi facut nici mai departe dar nici prea 1:10000 cum as fi vrut eu...oricum ma bucur ca totul e bine.Vrei in listuta?

Nerantula, te inteleg...de aia am si zis sa intreb ca sa nu trec pe nimeni 'din oficiu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Dariei i-au aparut astazi pe piept si pe burtica un milion de bubite mici si rosii, sunt ffff mici si nu se simt la mana.... O fi intr-adevar varicela sau s-a iritat de la ceva... credeam ca am scapat de boli!!!!! Bubitele sunt fff multe, una langa alta si abia se vad in lumina, dar sunt!!! Astept acum sa se trezeasca sa vad daca s-a produs vre-o schimbare, caci le-am vazut cand am schimbat-o si am pus-o in pat la nani de dupaamiaza...

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

nu e varicela. la varicela sint bubite mari care se vad din prima. si sint citeva la inceput, dupa care apar puzderie

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput