Bobocei de sept-oct 2008 (254)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nusha felicitari, sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nusha, pe 9 oct am dpn
Corrina, te invidiez putin ca l-ai vazut, eu mai am de asteptat 2 saptamani, trec tare greu ... bafta la analize!

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Corrina
Tin pumnii la analize sa fie totul bine

piolica sanatate multa printesei, sa ii treaca burtica

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

piolica iti urez succes la IA sa dea Dzeu sa iasa din prima!!!te imbratisez cu drag si vreau sa stii ca sunt alaturi de tine

miruna iti multumesc pt urari

babytza tie iti multumesc ca m-ai pasuit pana luniam reusit sa dorm un pic dar m-am trezit cu greata...parca la prima sarcina nu m-au luat asa rpd simptomele

nerantula asa e,trec greu 2 sapt dar nici mai rpd nu are sens sa te duci sa vezi doar sacul si apoi pana la urmatoarea eco sa-ti faci 1000de ganduri negre...lasa ca noi mergem la eco direct cand sunt mari si le bat inimioarele

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

hihihi, avem odisee pe-aici :)

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Piolic daca are simptome de enterocolita da-i tot ce stii ca e mancare de regim: morcoov fiert cu orez, lapte facut cu zeama d eorez, mar copt, banana... vezi ce mananca. Ceaiul de menta strange la stomac si cel de coaja de salcam de mai dadea bebelusilor. Insanatosire grabnica!

sper sa nu fie enterocolita, ca ar fi trebuit sa mai vomite + sa nu fie in apele ei, nu? Pe cind Elsa e super vesela, se joaca la greu, nu a mai vomitat de azi noapte si a facut doar un caca moale. Sau ma insel eu cumva?

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

piolica iti urez succes la IA sa dea Dzeu sa iasa din prima!!!te imbratisez cu drag si vreau sa stii ca sunt alaturi de tine

merci frumos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

hihihi, avem odisee pe-aici :)

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

+ aspirante sau aspiranta :):):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Corrina ma bucur sa va stiu bine, ma cam speriasem ca nu am vazut semnatura, ici multi

Pio sper sa se simta bine Elsa, fa cum spune Ramo si va fi bine

Am fost si noi pe afara , tare fain a fost, tinand cont, ca a mers singurica...nu vrea sa o tin de mana...si e gheata pe jos ....o incapatanata am

Ramo, Crina mea a dat atacul la sarmale si a mancat 3, ieri a mancat putina fasole...nu scap deloc de ea ..pur si simplu i se face pofta cand ne vede ca mancam...ea nu ia de pofta ci de foame ...nu ca nu ar avea si alta mancare dar parca mai buna este a noastra

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Pio sper sa se simta bine Elsa, fa cum spune Ramo si va fi bine

acum ii dau niste paine prajita cu putin unt, vad ca linge untul.

vai ce mincacioasa e Crina! super!
Elsa iar e mofturici, dar acum e rau de tot, sa nu vada lingurita.

Mergi la inceput