Bobocei de sept-oct 2008 (254)
Raspunsuri - Pagina 17
Nerantula spune:
Nusha, pe 9 oct am dpn
Corrina, te invidiez putin ca l-ai vazut, eu mai am de asteptat 2 saptamani, trec tare greu ... bafta la analize!
Gruia, farama de steluta
babytza spune:
Corrina 

Tin pumnii la analize sa fie totul bine 

piolica sanatate multa printesei, sa ii treaca burtica 
Babytza si puii
Valentina
David
nushulica spune:
piolica iti urez succes la IA sa dea Dzeu sa iasa din prima!!!
te imbratisez cu drag si vreau sa stii ca sunt alaturi de tine
miruna iti multumesc pt urari
babytza tie iti multumesc ca m-ai pasuit pana luni
am reusit sa dorm un pic dar m-am trezit cu greata...parca la prima sarcina nu m-au luat asa rpd simptomele
nerantula asa e,trec greu 2 sapt dar nici mai rpd nu are sens sa te duci sa vezi doar sacul si apoi pana la urmatoarea eco sa-ti faci 1000de ganduri negre...lasa ca noi mergem la eco direct cand sunt mari si le bat inimioarele![]()
de
David
300 spune:
hihihi, avem odisee pe-aici :)
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Piolic daca are simptome de enterocolita da-i tot ce stii ca e mancare de regim: morcoov fiert cu orez, lapte facut cu zeama d eorez, mar copt, banana... vezi ce mananca. Ceaiul de menta strange la stomac si cel de coaja de salcam de mai dadea bebelusilor. Insanatosire grabnica! |
sper sa nu fie enterocolita, ca ar fi trebuit sa mai vomite + sa nu fie in apele ei, nu? Pe cind Elsa e super vesela, se joaca la greu, nu a mai vomitat de azi noapte si a facut doar un caca moale. Sau ma insel eu cumva?
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
piolica spune:
| citat din mesajul lui nushulica piolica iti urez succes la IA sa dea Dzeu sa iasa din prima!!! te imbratisez cu drag si vreau sa stii ca sunt alaturi de tine |
merci frumos

piolica spune:
| citat din mesajul lui 300 hihihi, avem odisee pe-aici :) Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... |
+ aspirante sau aspiranta :):):)
angelynna82 spune:
Corrina ma bucur sa va stiu bine, ma cam speriasem ca nu am vazut semnatura
,
ici multi
Pio sper sa se simta bine Elsa, fa cum spune Ramo si va fi bine 
Am fost si noi pe afara
, tare fain a fost, tinand cont, ca a mers singurica...nu vrea sa o tin de mana...si e gheata pe jos ....o incapatanata am ![]()
Ramo, Crina mea a dat atacul la sarmale
si a mancat 3
, ieri a mancat putina fasole...nu scap deloc de ea ..pur si simplu i se face pofta cand ne vede ca mancam...ea nu ia de pofta ci de foame
...nu ca nu ar avea si alta mancare dar parca mai buna este a noastra
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
piolica spune:
| citat din mesajul lui angelynna82 Pio sper sa se simta bine Elsa, fa cum spune Ramo si va fi bine ![]() |
acum ii dau niste paine prajita cu putin unt, vad ca linge untul.
vai ce mincacioasa e Crina! super!
Elsa iar e mofturici, dar acum e rau de tot, sa nu vada lingurita.