--> --> -->

Locul fetelor Nou-Venite (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

...un pic asa, vreo ora

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

yo nu am la 2 zile...in perioada ovulatiei in fiecare seara am prestat si dupa faceam lumanarea

+14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Da si pe mine ma ridica sotul cu picioarele in sus si stateam un pic asa.....

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Ei nu pot sa stau o ora cu capul in jos...dar imi pun perna sub fund....ultimele dati nici nu ma mai duc la baie,imi un tampon si dorm asa...poate poate se duce vreun gigel pe unde tr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Ministerul Muncii a propus comasarea indemnizaþiei care se acorda la naºterea unui copil ºi a sumei destinate trusoului pentru nou-nãscuþi, iar suma rezultatã ar fi trebuit sã se ridice la 380 de lei, însã aceasta va fi de numai 350 de lei, deoarece se va acorda la fiecare naºtere, nu doar la primele patru, ca pânã acum, potrivit reprezentanþilor Guvernului, citaþi de site-ul Incont.ro.

“Prin legiferarea propunerii publicate pe site-ul Ministerului Muncii, s-ar acorda aceeaºi sumã pentru toþi copiii, indiferent de rangul nou-nãscutului. Indemnizaþia are o valoare mai micã pentru cã suma alocatã de la bugetul de stat pentru aceastã prestaþie rãmâne aceeaºi. Pe parcursul anului 2010 este practic imposibilã alocarea unor sume suplimentare de la bugetul de stat”, au declarat reprezentanþii Ministerului Muncii.

Trusoul pentru nou-nãscuþi

De asemenea, "în sprijinul acordãrii unor prestaþii sociale eficient adresate publicului vulnerabil, Legea nr.482/2006 prevede o nouã formã de sprijin pentru familiile în care se nasc copii, respectiv trusoul pentru nou-nãscu#539;i. Acesta urma sã fie acordat sub forma unui set de produse destinate nou-nãscutului. Dat fiind insa ca procedura de achiziþie a produselor pentru trusou în condiþiile prevãzute de Ordonanþa de urgenþã a Guvernului nr.34/2006, cu modificãrile ºi completãrile ulterioare, impune o perioadã destul de lungã pentru realizarea tuturor demersurilor pentru achiziþie si având în vedere diversitatea produselor existente pe piaþã ºi volumul achiziþiei, prin Ordonanþa Guvernului nr.3/2007, cu modificãrile ulterioare, s-a stabilit ca pentru copiii nãscu#539;i în perioada ianuarie 2007 – decembrie 2009 sã fie acordatã contravaloarea trusoului", informeazã site-ul Ministerului Muncii, Familiei ºi Protecþiei Sociale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Nike dar in cazul meu..daca sunt rezidenta in It....in tara ,mai am dreptul la ceva ,la nastere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Va multumesc pt raspunsuri .

Intelesesem eu gresit si mi se parea ciudat. Ma gandeam ca poate ca daca faci mai des nu mai e asa de mare concentratia de gigei cand ai nevoie de ei

Am o prietena care inceaca de mult timp si dupa ce ca nu ramane usor se mai si nimereste cate ceva chiar in zilele ei "bune". Luna asta , de exemplu, a venit cumnatul la ei chiar in zilele acelea... si stau in garsoniera ...

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

arianna ,
ma interesez si iti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Fetelor,parerile sunt impartite vizavi de sexul la ovulatie,eu zic ca nu strica sa prestezi in fiecare zi,si de mai multe ori pe zi,mai ales in cazul fetelor ai caror soti au bilele pline cu gigei de calitate,tot inainte cu tupeu

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

fetele ati "mancat " un capitol in juma de zi

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Dragutele,va las putin singurele,ies la aer,o plimbarica nu strica,mai ales ca sunt in vacanta,dar sa nu va faceti de cap prea tare ca revin dupa amiaza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jesia

fetele ati "mancat " un capitol in juma de zi

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Mergi la inceput