Locul fetelor Nou-Venite (64)
Raspunsuri - Pagina 18
jesia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
de cioco nush ce sa zic..... dar da un seach pe google vezi...si daca bea sotul tau o cafea mica nu-i asha rau....o da pe gat ca pe o pastila si gata +14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
...pupa-ma si tu poate se ia si la mine
Ce nu te doboara te face mai puternic
Lia73 spune:
am scris la greu pai citeam citeam si se mai adauga o pagina...frateeeeeeeeee cat vb fetele astea imi ziceam.
+14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 yo nu am la 2 zile...in perioada ovulatiei in fiecare seara am prestat si dupa faceam lumanarea +14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
Da si pe mine ma ridica sotul cu picioarele in sus si stateam un pic asa.....
Lia73 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui jesia
...pupa-ma si tu poate se ia si la mine Ce nu te doboara te face mai puternic |
paunita
ralucaspm spune:
Lia, stiu asta. Nu am pus corect intrebarea. Stiu de ce e bine sa faci cand la ovulatie, dar de ce nu e bine sa faci cand nu ai ?
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
mvb spune:
...un pic asa, vreo ora
Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna11
Da si pe mine ma ridica sotul cu picioarele in sus si stateam un pic asa..... |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
nike974 spune:
Raluca,
nimeni nu iti interzice sa faci sex si cand nu esti la ovulatie, mai ales ca e posibil sa ai doua ovulatii intr-o luna.am avut asa ani la rand.
sexul este f bun pt ca sudeaza cuplul si secreta hormonul fericirii: endorfina, in momentul orgasmului.
polo spune:
Poti face oricand, vem sa stim cand este ovulatia pentru a nu rata cumva perioada fertila. Ca tocmai atunci se gaseste cate ceva si poc am ratat inca o luna.
citat din mesajul lui ralucaspm Lia, stiu asta. Nu am pus corect intrebarea. Stiu de ce e bine sa faci cand la ovulatie, dar de ce nu e bine sa faci cand nu ai ? Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008) |
http://community.webshots.com/user/diove
jesia spune:
chiar...voi cat timp stati cu picioarele ridicate in sus?
Ce nu te doboara te face mai puternic
Lia73 spune:
citat din mesajul lui ralucaspm Lia, stiu asta. Nu am pus corect intrebarea. Stiu de ce e bine sa faci cand la ovulatie, dar de ce nu e bine sa faci cand nu ai ? Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008) |
cine a zis sa nu faci cand nu esti la ovulatie???
paunita