Gravidute si mamici din Sibiu *4*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

bebelusi, m-am invrednicit si eu sa te trec in listuta..iarta`mi intarzierea ...eu am fost prinsa zilele astea am primit colete din Anglia.

M-am uitat la bijuteriile tale sunt mortalee, fenomenale si foarte ingenios pozate Pacat ca nu pot purta bijuterii ca as fi toata ziua pe capul tau. Te superi daca dau site-ul tau unor prietene amatoare de asa ceva?..sau daca il pun la mess sus?(cred ca am sa le fericesc pe multe)

Pupam un Vladut mic si scump , imbratisam mamica si uram toate cele bune!

Copilul meu vesel...Andrei~Ravan(poze) /Blogul meu cu hainute

Mergi la inceput

Enika, ma bucur mult ca te-ai linistit si tu . Chiar ma pusesei pe ganduri cu ceea ce ne tot spuneai ca a zis DR. Acum la cine mergi?

Ioana, super chestia cu uleiul de masline. Eu am aflat de pont ff tarziu..eu m-am dat cu Elancyl si Supliform (la unele persoane au dat rezultate, dar eu sunt vargata toata pe burta, sani, coapse etc). Sarcina usoara si numai bine pentru voi!

Nelia, cum mai esti? Ti-a trecut durerea de gat? Sper sa nu uit, dar mi-am programat de pe acum ca duminica sa intru sa va urez de 2 anisori (mamaaa ce flacau ai!!)..si noi facem duminica 9 lunite si tot duminica ar treebui sa se nasca nepotelul meu ...

Roxie, cum sunteti? Ce mai face Miruna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Salutare, fetelor!

Semnez si eu condica! Suntem bine cu totii. Numai putin bosumflati de vremea asta care nu se mai incalzeste sa putem iesi pe la muzeu la plimbare. Sau macar in parc. Si pe mine m-a apucat dorul de lucru...stiu, stiu ca o sa ma satur, dar, deh!

Plus ca de vreo doua saptamani am stat tot cu grija sa nu-i fac deja Mirunei un fratior sau o ''fratioara''Dar n-a fost decat o dereglare.

Deocamdata atat de la noi. Weekend placut tuturor si pupici celor mari si celor mici!

Mergi la inceput

Pt Cristian:

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ne alaturam celor ce iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, multa sanatate si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa iti oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine. Fie ca anii ce se scurg, sa treaca precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca.LA MULTI MULTI ANI FERICITI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna dimineata gagici..cum ii la Sibiu? aici in Codlea bate un vant..si ba iese soarele ba intra..nu se poate hotara ce face..

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

ceau.....si la sb e la fel timpul draga enik......e vreme de ca bb am facut si banii sunt cam putini de numarat
Fetelor.....am o intrebare sunt sub o ploaie de semne de intrebare...oare sa recoltez sau nu celule stem?....am citit capitolulde pe prima pag de forum si ......nu stiu ce sa fac....poate va dati si voi cu parerea

Monea Ioana 30+ cu MIRCEA IONUT

Mergi la inceput

Eu am recoltat celule si ma rog la Dumnezeu sa nu am parte niciodata de ele...

Sper sa fie cea mai inutita cheltuiala pe care am facut-o...

Pupici!

Mergi la inceput

sincer..cred ca o sa recoltam..nu de alta dar doamne fereste sa ai bb bolnav si sa-l fi putut salva cu ele si tu sa te fi uitat la bani.. vorba lui Ana-Maria..

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

buna gagici..ce faceti? cum sunteti? la codlea ninge viscolit...uff..ce m-am saturat de vremea asta..
fetelor sunt tare fericita..ieri bebelinul a miscat ca niciodata..toata ziua.. o avut ore de balet..

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

ana_micu83 acuma merg la DR. Podasca dar din cate am auzit el nu prea este deacord cu cezarienele si eu sincer nu stiu dac am curajul sa nasc normal.. asa ca pt o perioada o sa merg in paralel..sa vad pana la urma ce ma hotarasc..

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput