Gravidute si mamici din Sibiu *4*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Moneaioana...multumesc pt gandurile frumoase..
zi-mi un pic , cum te faci cu uleiul de masline? stai un pic cu el si apoi te stregi? sau cum procedezi? pt ca din cate stiu nu prea intra in piele..

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

elik, eu din cate stiu te dai cu uleiul si il lasi...nu te stergi...iti iei apoi ceva haine mai vechi pe tine si asa dormi.

Eu mi-am dat cu mustela si nu am nici o vergetura pe burta, in schimb pe sani am cateva....dar mi s-au si umflat sanii enorm...

Dar sa iti dai mereu, eu imi dadeam si dimineata si seara....de fapt sotul meu ma dadea....se tinea mai mult el de capul meu

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

Buna dimi fetelor si va astept la o buna buna ca sa incepem dimineata cu bine

elik...draga mea....eu de la bun inceput am sacrificat 2 pijamale "big mama" si ma fac in fiecare seara. Prima data ma ung peste tot....de la sani in jos si pe urma stau vreo 4-5 min sa ma masez...si ca sa intre uleiul in piele mai repede....si mai ales pt sani sa ii stimulez(asa cred eu....din ce am citit) si pe urma ma imbrac si tusti in patuc...e adevarat ca acum au alta culoare pijamalele dar na....imp e sa nu am eu vergeturi ca pijamale cump altele, nu? si cam atat draga mea....sa ajute DD sa nu faci nici tu nici o vergetura

Monea Ioana 30+ cu MIRCEA IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Buna fetelor....
Intru scurt:sunt racita,am niste dureri mari in gat si nu trec cu nimic,ceva natural ce sa pun?
Enika:cum asa pur si simplu ti s-a schmbat caruciorul?nu ai resentimente?eu daca era sa fii stiut ca am fetita ca apoi sa se transforme in baiat,rau as fii facut...si apropo de vergeturi,depinde de genetica,de textura pielii,eu aveam sanii micutii,si sau facut enormi in asrcina,nici nu am apucat sa fac nimic ca au aparut vergeturile,apoi dupa ce nu am mai avut lapic sau facut micuti si naspa...eu crezand ca macar mai marisori vor ramane dar am luat teapa.pup

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Nelia mie imi trece cu tantum verde

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Buna fetelor....
Intru scurt:sunt racita,am niste dureri mari in gat si nu trec cu nimic,ceva natural ce sa pun?
Enika:cum asa pur si simplu ti s-a schmbat caruciorul?nu ai resentimente?eu daca era sa fii stiut ca am fetita ca apoi sa se transforme in baiat,rau as fii facut...si apropo de vergeturi,depinde de genetica,de textura pielii,eu aveam sanii micutii,si sau facut enormi in asrcina,nici nu am apucat sa fac nimic ca au aparut vergeturile,apoi dupa ce nu am mai avut lapic sau facut micuti si naspa...eu crezand ca macar mai marisori vor ramane dar am luat teapa.pup

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

sincer noi ne asteptam sa avem baietel.. nu stiu de ce.. stiu doar ca acum vre-un an si ceva vorbeam cu sotul meu si zicea ca si-ar dori sa aiba o fetita frumoasa ca mine.. dar presimte el ca va fi baietel..si asa i-am zis si eu..ca presimt acelasi lucru..si acum cand ne-au spus ca de fapt ii baietel ..ne-am uitat luung unul la altul si am zambit.. presimtirea noastra s-a adeverit..acuma m-am obijnuit si cu ideea ca o sa avem o putulica.. sa ii dea DD sanatate asta este tot ceea ce conteaza..

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

buna fetelor..ce faceti???

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Enik, se pare ca noi doua ne perindam mai mult pe aici. Noi suntem bine. Eu stau si cu Vladut acasa care are un an si o luna si cu nepotelul meu care are 3 ani jumate. Deci iti dai seama....debandada.

Tu cum esti?

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput

Aaaa, deseara ma duc la un concert rock Altar intr-o rockoteca nu de mult deschisa in Sibiu....ma mai delectez

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Aaaa, deseara ma duc la un concert rock Altar intr-o rockoteca nu de mult deschisa in Sibiu....ma mai delectez

Cutiuta cu bijuterii

distractie frumoasa...cu piticu cine sta??

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput