Gravidute si mamici din Sibiu *4*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Si noi am recoltat celule stem. Nu-i mare scofala si sa dea Domnul sa n-avem niciodata nevoie de ele. Dar mai bine sa fie decat sa nu. Plus ca medicina evolueaza de la an la an si nici cu gandul nu gandesti unde se poate ajunge cand vor fi bebeii nostri mai maricei.
Eu zic ca nu e rau sa recoltezi. Daca se poate, de ce nu?

Pupici in asteptarea primaverii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

neata fetelor... sa aveti o zi cat mai frumoasa..si va astept la o poveste..

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor..nimeni nici ieri nici azi??/
pai ce treaba-i asta???

18+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

Ceau enik83.....azi am vrut sa fiu eu prima care scrie dar m-am luat cu treaba si abia acum am ajuns sa intru.
Eu dupa cum ati observat am schimbat prefixul ....sa ne ajute Dumnezeu la toate sa ajungem la capat de drum cu bine si cu sanatate sa ne intalnim cu ingerasii nostrii scumpi si dragi.
enik83 daca vrei sa vb mai multe sa mai schimbam din experiente putem face schimb de mess.......si pe cand ai sa te intorci in sb sa iesim impreuna la plimbat de bb-ei
pupici la toate

Monea Ioana 30+ cu Mircea Ionut

Mergi la inceput

da..da..iti trimit id-ul meu..
sa dea Domunul sa ne auzim numai cu vesti bune

18+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

moneaioana..nu ai activate mesajele privatevezi ca apare in stanga paginii la meniu scris mesaje private intra si activeaza-le

18+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

Buna dimi fetelor....ce faceti?.....va ast la o ...

30+ cu Mircea Ionut

Mergi la inceput

neata si la noi...
eee..eu mi-am mancat deja cerealele cu lapte..

18+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

MONEAIOANA vad ca nu ai reusit sa-ti activezi PM.. iti dau adresa de mess ca sa ma introduci in lista ta..
eni_kolumban

18+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

neata scumpe mamici,

Va dau si eu o cafeluta, cereale cu lapte, capucino si ce altceva mai vrei voi..asa ca de week-end...

Cum vedeti, la Sibiu a venit primavara si "din cauza ei" ne-am mutat cartierul general in parcuri, in curte si prin imprejurimi...noua ne-a iesit dintocul no1, fara febra si altele..dar acum e pe vine dintocul no2..asta este mai cu figuri...dar, suportam ce sa facem.

pana una alta, va dorim toate cele bune, multa sanatate, bebici in burtici linistiti, nasteri la termen si pentru mamicile cu copilasi in dotare...multi pupici, sa papati tot, sa fiti sanatosi si cumintei!

Copilul meu vesel...Andrei~Ravan(poze) /Blogul meu cu hainute

Mergi la inceput