Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *147*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Ramona..nu e nicio problema...cand vine rosu..a 7-a zi..incepi karissa...si va veni mereu la timp:)cand termini folia..cam a 3-a sau a 4-a zi vine:Dfaci pauza o sapt...cand termini folia..si incepi cu alta noua dupa o sapt.sper ca ai inteles..dc nu..mai vb pe mess:)

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

cati..sunt abia iesiti si par strambi?asa au parut si la ai mei..si acum cand sunt deja mari..aproape de tot crescuti..nu mai sunt strambi:)

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

cativ - si mie mi se pare ca incisivii superiori laterali sunt mai in spate fatza de cei centrali, dar eu zic ca e doar o iluzie. pana acum nu am vazut in viata mea copil cu dinti de lapte strambi, asa ca lasa fata in pace ca ai timp sa te stresezi la cei definitivi

bianca - hahahhaha...nu ar fi tare sa il fugarim prin orash pe cretin?? vaaai ma distreaza numai ideea..e clar sunt defecta
cu somnul la noi e cam asa: la 8 face baie, la 9 coboram, se mai joaca un pic, incerc sa ii dau ceva de mancare(de obicei nu imi iese) si cand il vad ca se freaca la ochi ori il duc sus si stau langa el pana adoarme, ori il pun in carucior, il invart un pic prin casa si adoarme, dupa 10-15min, il iau pe sus si il parashutez in patul lui. la 12 se semitrezeshte si baga un biberon de lapte(dar ti-am zis la noi laptele este o mare sarbosenie...doar in somn il pacalesc- o sa intreb azi pediatrul daca pot sa ii scot de tot laptele ca asa m-am saturat de trezitul la 12, dar nu imi vine sa il las fara lapte, dar totusi are un an...ma gandesc ca ash putea sa incerc sa ii scot mesele de noaptea, nu)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Joanna, Aris - mai fetelor, da' voi chiar aveti reflexe bune si viteza de reactie. Nush ce m-as fi facut in situatiile descrise de voi. A, si mi-a placut ca Tino are un cuvant greu de spus.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Petrean, te pentru lamurire, am inteles ... o sa mai iau cerazette pana sambata (ca sa stau si eu in love-uri cu sotu`, daca le intrerup acu` imi vine chiar cand am multa treaba si ziua repsectiva nu sunt buna de nik. apoi tre` sa pregatesc si eu niste specialitati omului nu?). Apoi astept sa vina "rosu", iar dupa 7 zile dau startu` cu anticonc. Am zis bine, ca o oaie ce sunt ?

Fetele care au ceva prbl.cu bb care nu vor sa mearga mai singurei, eu ii pun lui Stef o esarfa sau fular gros sub brat si mergem precum papusile de la teatru... nu are cum a se agate de maini, uneori in elanul lui il las si singurel, face cam 3 pasi apoi se aseaza jos .

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grace30 spune:

mai am intrat din cand in cand v-am mai citit...ma bucur ca ati reusit sa legati prietenii asa frumoase ...
V-am admirat ghioceii...unul mai frumos ca altul
Noi suntem mai tot timpul cu mucusori si stiu ca a zis cineva la un moment dat de dezumidificator, cred ca ne trebuie si noua ... daca puteti sa-mi mai spuneti de care si de unde sa luam...

am pus si eu cateva poze daca vrea cineva sa ne vada
http://www.flickr.com/photos/23765914@N02/

mami de
Victor Andrei si Delia Ioana (22.02.2009)

Petru Alexandru (16.01.2007)

Mergi la inceput

ramona ai itneles foarte bine.
la faza cu esarfa.cand am 2 copii cum procedez?mai cumpar 2 maini?

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

vai..grace..de cand asteptam sa te vad...prezenta.s.a-ti vad comorile...
Vai..sunt superbi..si ce bine seaman si ai tai toti 3
e total petru cum ii da sa pape bebelusului...

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetele!

Urez si eu La Multi Ani sarbatoritilor de ieri si de azi!

Grace ce copii frumosi ai ...unul si unul! Sunteti o familie frumoasa!

Sanatate multa Anei si mamei ei, sa va faceti bine repede!

Bianca tare haiaose postarile tale, de fapt "activitatile" lui Vladimir!
Si Giulia mea e atrasa de baie, toaleta si de cabina de dus!

Eu am avut o noapte foarte naspa cu multe treziri, Giulia are febra de ieri dimineata, fara alte manifestari, presupun ca e de la dintisorul care sta sa iasa ca e si in greva foamei!

Va pup...mai recuperez ca sunt in urma!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Aris imi pare rau ca nu a fost sa fie ( de data asta)!

Ilinca...un pupic mare de la noi pentru Manole si pentru tine!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
10 luni

Mergi la inceput